.
Затворена тема
Страница 101 от 121 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 3024
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    За цъфтящи връхчета фризьорката ми препочъра арганово масло. Има шампоани с арганово масло, но тя ми каза, че мога да си взема чисто и да слагам само по краищата. Иначе може да се слага в различни домашни маски, в боята за коса и т.н. Аз си взех това на Икаров. Още не мога да кажа дали помага, защото го използвам от съвсем скоро.
    Мислиш, че на Икаров е чисто?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, искам цялото ви внимание сега !

Според вас по - добре ли ще изглежда косата ми ако я подстрижа на пластове ? Отдолу пак са си остане такава на черта, но отгоре да се оформят 2 леееки пласта . Мислите ли, че ще е по - добре ? Косата ми по - гъста ли ще изглежда ? Абе излейте си душата относно въпроса ми ;д . Ако може и някой да ми намери снимка на такава прическа, за каквото говоря, че аз не мога да си намеря.

Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Момичета, искам цялото ви внимание сега !

Според вас по - добре ли ще изглежда косата ми ако я подстрижа на пластове ? Отдолу пак са си остане такава на черта, но отгоре да се оформят 2 леееки пласта . Мислите ли, че ще е по - добре ? Косата ми по - гъста ли ще изглежда ? Абе излейте си душата относно въпроса ми ;д . Ако може и някой да ми намери снимка на такава прическа, за каквото говоря, че аз не мога да си намеря.
    Ще изглежда по - гъста, да.Според мен сега ти е достатъчно гъста и хубава.Не я прави нищо.Много ти я харесвам.Не прави най - голямата грешка в живота си с тия скапани и старомодни пластове, като мен. Знам, че твоята коса няма нищо общо с моята ама .. Пък и с пластове и плитки не стават, защото по - късите кичури стърчат.Даже един кок се опитах да направя и пак стърчи.Абе мисля, че сега косата ти е перфектна! <3
    П.С.Иска ми се да върна времето назад и да не си бях правила пластове.Повече никога ама никога няма да направя тази огромна грешка!!!

Пластовете съкс.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Пластовете съкс.
    Абсолютно!!!Бабешка прическа. :@@

Кофти е, особено пък ако косата ти е по-къса и горния пласт е до ушите. Нямаш никакви шансове да изглежда добре тогава ;д а с дължината на повечето коси, горния пласт няма къде надолу да е и е до ушите (неясно се изразих ;д) и е мн ужасно. Едно време ни обясняваха колко скучно било на черта.. скучно , ама поне не е хвърчащо и стърчащо и като уши ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Кофти е особено ако си КЪДРАВА, като мен. :X

и мен ;д тогава стават въпросните "уши" от горния пласт ;дд
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Може да се каже, че ме разубедихте. Но какво ще кажете примерно за коса една педя под закопчалката на сутиена и много лек пласт малко под врата ? Или и така не :Д Сега ме разубедихте да си правя пластове, но когато порасне( ако порасне ) до там докъдето посочих, ще стои ли добре според вас ?

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^Не съм съгласна с горните мнения косата ми е на пластове, а хич не стои както описахте. Не е нужно късия пласт да е до ушите. При мен го няма ефекта на стърченето, има обем и не изглежда като бабешка Косата ми е права, вярно е, че на къдравите стои доста зле, особено ако са къси

Снимкаааа ! :Д

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ще постна само приятеля ми да ми оправи компютъра, щото изобщо не тръгва мъча се цял ден с телефона

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Мислиш, че на Икаров е чисто?
    Фризьорката ми разказваше за арганово масло опеделени милилитри и цена, това на Икаров съответства на това, за което тя говореше. Под чисто имах предвид само арганово масло, не да е маска, шампоан или др. с арганово масло вътре. Не знам до колко това на Икаров е истинско. Повечето, които използват продукти на тази марка, са доволни.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    girl91,тея масла на икаров не са 100% чисти.Аргановото масло ако е истинско е над 30лв.Тези масла на Икаров са с примеси,може хората да са доволни от марката,но по-принцип маслата не са на 100% качествени.

wiiwa,аз съм на пластове и не стои грозно нито пък стърчащо както го описват останалите.Ти си решаваш как да се направиш,все пак косата си е твоя.За по ориентировъчно може да говориш с фризьорката си тя да ти каже дали ще ти отива, и как точно да я подстрижете.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Абсолютно!!!Бабешка прическа. :@@
    мерси,мерси

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    мерси,мерси
    Еми говоря специално за мен и за хора с къдрава коса с много ама много къси пластове.Много съжалявам ако съм обидила някой.
    Аз преди малко се намазах ( по - скоро полях/изкъпах ) с много зехтин, бадемово и арганово масло.Надявам се да го отмия. ;s

titinkaa, твоята е права, ти имаш нужда от обем и пластовете вероятно ти го дават, но повечето хора нямат толкова права коса.
    FuCKkK13, на тебе горния пласт да ти е до ушите? ;д Твоята пък е дълга и тежи и затова не става въпросния ефект уау
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Пловдив
    titinkaa, твоята е права, ти имаш нужда от обем и пластовете вероятно ти го дават, но повечето хора нямат толкова права коса.
    FuCKkK13, на тебе горния пласт да ти е до ушите? ;д Твоята пък е дълга и тежи и затова не става въпросния ефект уау
    Права е,но и пластовете много не помагат за обема.Ама,за да имам повече обем трябва да ги подстрижа доста над ушите,а в момента горния пласт ми е до врата,но и не искам къси пластове,че преди си патих от тях.

Titinkaa, да пуснеш още една снимка на косата си, може ли ?

Късите пластове на по-чуплива коса са кофти. На твоята го няма изобщо тоя ефект на гадни бабешки пластове, за който говорим.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

гадни бабешки пластове

Аз сега чакам да ми изсъхне косата и дано се е отмило.Сложих шампоан 2 пъти и ми свърши.Даже сложих по - малко.

Град
    Пловдив
    Titinkaa, да пуснеш още една снимка на косата си, може ли ?
    Пускам пак снимките,които скоро пусках,че нямам нови,а и няма промяна в косата ми.

http://prikachi.com/images.php?images/639/5231639h.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/578/5385578T.jpg

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Пускам пак снимките,които скоро пусках,че нямам нови,а и няма промяна в косата ми.

http://prikachi.com/images.php?images/639/5231639h.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/578/5385578T.jpg
    За кой ли път го казвам,но.. СТРАХОТНА Е!

Ще си помисля много сериозно за пластовете, пък след време пак ще ви питам :д . Първо да ми порасне повече косата..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ще си помисля много сериозно за пластовете, пък след време пак ще ви питам :д . Първо да ми порасне повече косата..
    Ами честно казано,щоме педа под сутиена,мисля,че пласт до под врата би стоял добре. Ще прави представа за гъста коса,наистина,а и няма да ти пречи за прически,така че е ОК

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си