- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
Е благодаря ти не съм голям мозък но го имам..за разлика.....
Този пък за сатанисти ми говори лелеееее какви сте ми роботчета.
Rebirthing кажи ми нещо за човешката раса?
кажи за какво прекратиха мисиите до луната?
кажи ми за общуването на молекулярно ниво?
даите някоя тема да спорим бе мозъци
нека google бъде с тебе
ЕЙ МОЗЪК,ТИ СИ НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА ИЛЮЗИЯ,СЪЗДАДЕНА ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВА СЪЗДАТЕЛЯ,НА КОЙТО МУ Е ОМРЪЗНАЛА ВЕЧНОСТТА ;Д ДАНО ТОВА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИТЕ ТИ ;Д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
дам дааааам ;'д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
xoxo ti daje ne si realen![]()
Последно редактирано от alpha1984 : 10-15-2012 на 18:25
аз съм най-реалният ти не си реален ;д
радвам се,на тебе всичко ти е ясно, какво правиш тука
тука е мястото за най низша или нисша раса.
Дешифрирай ми човешкия геном .
http://www.spacepub.com/the-truth-is-out-there/
Истината е някъде там !
http://razuznavane.com/?p=7476
MALKO INFO....
zashto tryabva da bade sazdadena? govorim za VSELENATA
вселената като пространство и субстанция е съществувала винаги - няма нито начало, нито край, но ако нямаше истински Бог, който да я устрои, тогава нямаше да има никакъв живот в нея
Щото всичко бива създадено.И аз съм си мислил,че може вечно да е съществувала,но не може да бъде,защото ако вечно е съществувала,всичко се обърква и нямаше да пишем тук сега.Не мога да го обясня,защото не знам как
Да те еба в глупака,мълчи,простосмърте н идиот
е все някъде там ще има живот
сега може да не са на летящи тенджери ама са живи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма смисъл да оспорваме неща, върху които нямаме пряк поглед. Твърде сме назад с материала. Има време, за да научим повече в тази сфера. Засега можем само да гадаем и да се присмиваме на овцете, които следват нечия недоказана теория и са готови да убият за нея.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
КОМУНИСТИТЕ НА СЪД !
Хитлер е жив !
Той е във всеки един от нас!
Да се свети името Хитлерогосподне !
ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
Mc Hammer-Too Legit To Quit
(5,5 милиона лв)
Puff Daddy-Victory
(5,2 милиона лв)
Puff Daddy-Come With Me
(4,9 милиона лв)
Jay Z-Heartbreaker
(4,8 милиона лв)
Busta Rhymes-What's It Gonna Be
(4,6 милиона лв)
Missy Elliot-She's A Bitch
(3,9 милиона лв)
САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !