Цитирай Първоначално написано от iwiinka_botev12pld Виж мнението
От бири и алкохол!? Защо така си помисли? Спортувам , но не много. А за боклуците може и да си прав/а! Не не бързам и не искам да имам тяло на Топ модел .. Ако може кажи какви са тренировките (не се отказвам лесно) .. Само искам леко да си стегна корема,какво толкова..?! И да правя коремните преси и упражненията , нищо няма да загубя , така че защо поне да не опитам .?
Момче съм, спрягай в мъжки род. Правейки упражнения без диета ще развиеш мускулатура на корема, която пак няма да се вижда под слоя подкожна мазнина събран отгоре. Трябва да ядеш месо като избягваш мазнините (пилешко без кожа, пилешки гърди, пържола без мазната част и.т.н.), варени яйца (не пържени, всичко пържено те дърпа назад), тестени изделия като макарони/спагети (но не със кетчуп), варени зеленчуци (супи, но не от супермаркета на Маги), пресни плодове и зеленчуци, млечни изделия (без масло, маргарин, мазни сирена). Това и още много други са ти диетата. Тя е 90% от показването на добрият стегнат корем. 10% са от тренировките които ще изгорят много калории (т.е. тялото ти ще си ги вземе от резерва - тлъстини, мазни натрупвания за да имаш енергията за упражненията). Не знам как да ти опиша упражненията само. Трябва да ти направя видеоклип, а тук няма къде да се търкалям. Пиши ми на лично за да се заема с теб, че не ми се проверява темата за отговор.