- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стегнат корем! КАК?
Ако стресираш тялото си с упражнения ще потиснеш хормона на женственоста, отговарящ за гърди, телосложение, ръст и куп други. Виж снимки на жени боксьори. (Виж на 20-25г боксьорки). Гърдите им да виждаш да са оформени? А те самите да са привлекателни? Знам, че разбра, но просто искам да оставя трайно убеждение. Защо смяташ Активията за най-добър избор като храна? Тази компания плаща хиляди за реклама, но крайния продукт не е много по-различен от по-евтините млека като това на баба, елена/ралица... Забравих да спомена сладкишите, те съдържат мазнини които мнооого трудно се разграждат - внимавай с тях. 1 шоколад с мазнините му, не се равнява на мазнините на 1 пържола с мазното.
Позволи ми да не се съглася, защото сравнението ти е неуместно. Не знам доколко млеката в магазините са истински - нямам наблюдения, защото ям единствено домашно, но нека споделя нещо. Активията, която толкова много момичета обожествяват и мислят за диетична, е пълна със захар и упоменатите 0.1% мазнини на етикета са всъщност една огромна заблуда и маркетингова реклама - това са реално животинските мазнини, но за да добие някаква гъстота му се добавят растителни (сиреч олио/палмово масло) и арабска гума (сгъстител, използван в дъвки и дъвчащи бомбони). С всички тези "екстри", не мисля, че въпросния продукт има нещо общо с българското кисело мляко, камо ли да съдържа Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus или Bifidus ActiRegularis. Плодовите, "пълнозърнестите" и варинтът с корнфлейкса под формата на закуска, въобще пък не ми се ще коментирам.