.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Повече от фен Аватара на w0rmbg
    Пак Дже-санг (корейски: 박재상; английски: Park Jae-sang, руски: Пак Чэ-сан), по-известен като Сай, e южнокорейски певец, рапър, композитор, автор на песни, танцьор и музикален продуцент. Роден е на 31 декември 1977г. Нашумява с хита си Gangnam Style, който е номер 1 в музикалните класации на Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Канада и други страни. Към средата на октомври 2012 видеоклипът към песента има над 475 милиона гледания в Youtube.

Роден е в квартал Кангнам в Сеул. Завършва Музикалния колеж Бъркли и Бостънския университет. През 2001 издава дебютният си албум "PSY from the PSYcho World!", а синглите му "Bird" и "End" оглавяват музикалните класации в родината му. На следващата година издава вторият си албум, озаглавен "Ssa 2". Той обаче е забранен за малолетни. Популярността на певеца нараства, когато той записва песента "Champion", посветена на Световното първенство по футбол в Япония и Южна Корея. Сингълът става част от третият му студиен албум "PSY 3".
    Парк се завръща на сцената през 2005 с песента "Delight", след като между 2003 и 2005 отбива военната си служба. На следващата година издава албума си "Sa Jib". През лятото на 2010 подписва със звукозаписната компания YG Entertaiment. Те издават и петия му студиен албум, озаглавен "PSY Five". На 25 юли 2012 излиза албумът "PSY's Best 6th Part 1", а песента Gangnam Style бързо се превръща в световен хит. През август 2012 клипът към песента става най-гледаният в Youtube за месеца. Gangnam style заема и първо място в класацията на iTunes.
    От август 2012 рапърът е водещ на предаването Superstar K4. През ноември 2012 предстои издаването на "PSY's Best 6th Part 2".

SOURCE: wikipedia.org

btw; чувал съм, че Азиатците ги кръщават като вземат една метална купа и хвърлят три монети, както се чуе, така се кръщава бебето Но това било много отдавна...
    Последно редактирано от w0rmbg : 10-21-2012 на 12:31
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    PSY е удивително...жълт
    На мен пък очилата ми направиха впечатление.

Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    btw; чувал съм, че Азиатците ги кръщават като вземат една метална купа и хвърлят три монети, както се чуе, така се кръщава бебето Но това било много отдавна...
    Най-вече за китайците съм го чувала .

Най-смешната част от "танца" :

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си