.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен Аватара на w0rmbg

PSY - Gangnam Style [Гангам стайл]

Hello =D
    От 2 месеца насам пуснаха някаква корейска песничка която с тъпотията си зариби почти 1/2 млрд. човека
    Та какво мислите за PSY, песента, K-pop и общо взето за цялото това "чудо" на тази тъпня наречена Gangnam Style
    Ето и една пародия която един комшия направи, не знам дали клипа е негов, но самият микс го е правил той

ЦЪКНИ МЕ НЕЖНО!

Gangnam - Gangnam-gu, Seoul, South Korea

Gangnam е градче/място (не знам точно) в Южна Корея. Пвецът PSY пее за начина на живот на това място PSY не е точно рапър, според хората той е по-скоро комик който обича да се забавлява. Идеята за песента е лично негова, а в клипа се виждат доста известни певци и танцьори от Корея, това включва и ХЮН-А (Hyuna,Hyun-a..) която е поп изпълнител...
    Последно редактирано от w0rmbg : 10-19-2012 на 05:53

Щом е по-добро от оня женчо Джъстин БЕБЕр, нека напълним форума с това чудо. Сега ще си едитна поста с повече инфо за песента, и така няма да ти се налага да ме хейтваш тука

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от w0rmbg Виж мнението
    Щом е по-добро от оня женчо Джъстин БЕБЕр, нека напълним форума с това чудо. Сега ще си едитна поста с повече инфо за песента, и така няма да ти се налага да ме хейтваш тука

Не те хейтвам,но ще е добра идея.
    Между другото,песента не е лоша.

Ето и въпросния град :
    Последно редактирано от Kaena Smith : 10-19-2012 на 06:46

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Не те хейтвам,но ще е добра идея.
    Това ми звучи така:

Да те хейтвам ще е добра идея.

Не съм толкова зла.

И за да не спам,малко инфо за момичето от клипа :

Kim Hyun-a е корейска певица,танцьорка,рапър,
    дизайнер,модел и член на женската група 4Minute(2009-досега).Бивш член е и на Wonder Girls(2007-досега).През 2010 започва соловата си кариера.Макар само на 20,в момента е една от най-популярните певици в Kорея.Освен,че участва в редица предавания,създава своя модна марка("Hyuna x SPICYCOLOR").На българите е позната,главно,заради участието си в клипа към песента на PSY - GANGNAM STYLE.

Последно редактирано от Kaena Smith : 10-19-2012 на 07:44

Не съм толкова зла.

btw снимката е от нейната версия на песента

PSY (ft. HYUNA) - GANGNAM STYLE

Според мен лично тя не пее Gangnam style а "Oh, that pandas die"...
    Просто азиатките звучат като 10 годишни лигли

Просто азиатките звучат като 10 годишни лигли
    Как ли им звучат българските певици на тях...

Ето снимки и от познатия ни клип :

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Всички луднаха по тая песен, а тва че той си има музикална кариера от 12 години и има много по-яки парчета е друго !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Песента е много забавна и мен лично ме кефи
    Ако беше толкова тъпа колкото я изкарват повечето във форума,нямаше да има 4 милиона харесвания и толкова гледания,но все пак въпрос на вкус.

Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Песента е много забавна и мен лично ме кефи
    Ако беше толкова тъпа колкото я изкарват повечето във форума,нямаше да има 4 милиона харесвания и толкова гледания,но все пак въпрос на вкус.
    Заеби кво говорят, песента е мега шит но е супер зарибяваща И точно това я направи хит по целият свят

хит по целият свят
    Това ми напомни :

"Хитът Gangnam Style на южнокорейския рапър PSY се превърна в световен феномен и според статистиките песента влезе в "Рекордите на Гинес" за най-харесван видеоклип в YouTube с впечатляващите 2.7 милиона харесвания, а междувременно отбеляза 237 милиона ротации, пише The Hollywood Reporter. Песента е също така на едно място от топ 10 в класацията на "Билборд", а преди това застана на върха в чартовете на над 30 държави."

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2..._rekordite_na/

"Част от успеха на Gangnam Style по всяка вероятност се дължи и на мениджъра Скутър Браун, който се грижи и за кариерата на Джъстин Бийбър. Според PSY не е изключено двамата да работят заедно в близко бъдеще. "Наскоро си говорихме по телефона и той ми каза, че е доста добре се справя с танца ми." "

PSY и JB с дует ....

PSY и JB с дует ....
    АСФДДФГЙГХСДГОХ
    WTFF??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

После Тони Стораро бил прост

WTFF??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    "PSY и JB с дует .... ",разбира се,едва ли ще се случи.Искрено се надявам.

Psy was invited to teach Britney Spears how to dance Gangnam Style on Ellen Degeneres' talk show, after the pop princess confessed she was a fan on Twitter.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...tyle-star.html

Psy was invited to teach Britney Spears how to dance Gangnam Style on Ellen Degeneres' talk show, after the pop princess confessed she was a fan on Twitter.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...tyle-star.html

Да, туй го знам! ;D btw трябва и Chuck Norris да научи, инак ще получи ритник със завъртане!
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Снимки за спомен :

Recently on his Twitter, Psy tweeted, “With the guy called @Chris Brown” along with the photograph above (taken with Chris Brown backstage at the 2012 MTV Video Music Awards). The singer had been invited to the event as a VIP guest and presenter.

Chris Brown however, is not the only American celebrity Psy seems to have reached out to during the VMAs. MTV posted a photograph of Psy and Taylor Swift on the scene of the award ceremony and the singer was also spotted in a picture with John Mayer taken at the pre-party.

http://www.allkpop.com/2012/09/psy-s...ge-at-the-vmas

PSY е удивително...жълт
    "Ако някой успее да те накара да забравиш миналото, вероятно той е твоето бъдеще ( :"

Пак Дже-санг (корейски: 박재상; английски: Park Jae-sang, руски: Пак Чэ-сан), по-известен като Сай, e южнокорейски певец, рапър, композитор, автор на песни, танцьор и музикален продуцент. Роден е на 31 декември 1977г. Нашумява с хита си Gangnam Style, който е номер 1 в музикалните класации на Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Канада и други страни. Към средата на октомври 2012 видеоклипът към песента има над 475 милиона гледания в Youtube.

Роден е в квартал Кангнам в Сеул. Завършва Музикалния колеж Бъркли и Бостънския университет. През 2001 издава дебютният си албум "PSY from the PSYcho World!", а синглите му "Bird" и "End" оглавяват музикалните класации в родината му. На следващата година издава вторият си албум, озаглавен "Ssa 2". Той обаче е забранен за малолетни. Популярността на певеца нараства, когато той записва песента "Champion", посветена на Световното първенство по футбол в Япония и Южна Корея. Сингълът става част от третият му студиен албум "PSY 3".
    Парк се завръща на сцената през 2005 с песента "Delight", след като между 2003 и 2005 отбива военната си служба. На следващата година издава албума си "Sa Jib". През лятото на 2010 подписва със звукозаписната компания YG Entertaiment. Те издават и петия му студиен албум, озаглавен "PSY Five". На 25 юли 2012 излиза албумът "PSY's Best 6th Part 1", а песента Gangnam Style бързо се превръща в световен хит. През август 2012 клипът към песента става най-гледаният в Youtube за месеца. Gangnam style заема и първо място в класацията на iTunes.
    От август 2012 рапърът е водещ на предаването Superstar K4. През ноември 2012 предстои издаването на "PSY's Best 6th Part 2".

SOURCE: wikipedia.org

btw; чувал съм, че Азиатците ги кръщават като вземат една метална купа и хвърлят три монети, както се чуе, така се кръщава бебето Но това било много отдавна...
    Последно редактирано от w0rmbg : 10-21-2012 на 11:31

PSY е удивително...жълт
    На мен пък очилата ми направиха впечатление.

btw; чувал съм, че Азиатците ги кръщават като вземат една метална купа и хвърлят три монети, както се чуе, така се кръщава бебето Но това било много отдавна...
    Най-вече за китайците съм го чувала .

Най-смешната част от "танца" :

Е на т'ва му се вика да изсереш звезда

Е на т'ва му се вика да изсереш звезда

За желаещите да научат танца(ако има такива ) :

Цитирай Първоначално написано от atanasterziev Виж мнението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си