ко рече ?!
ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали
Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? ..
Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? ..
сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...
сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...