.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 290

Hybrid View

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ко рече ?!
    ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали
    Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? ..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? ..
    сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...
    Продължавай да напъваш! Един ден ще има резултат!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Продължавай да напъваш! Един ден ще има резултат!
    то и сега има.. но при теб е доста ниско нивото,за да покажа пълните си възможности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си