.
Отговор в тема
Страница 4 от 12 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 290
    Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ко рече ?!
    ами да.. говоря ти за аргументи - един от моите беше, че е мъжка черта и по тоя начин ставате женствени.. а твоя ? твоя не го видях ... за радиото - личи си на кой са му некадърни изказванията ... това беше модерно да го кажеш пред 5 години ,но ти го казваш сега, защото колкото и да си напъваш ограниченото мозъче не можеш да измислиш нищо друго... тия наизустени лафчета отдавна хората са ги отписали
    Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? ..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мда, впрочем, докато още сме на тази вълна и аз да споделя, че вече не съм "бясна тийнейджърка". Ако си говорим за мнението на жени на 30-40 съм пас, но мама много се смя, когато един бивш искаше да си бръсне краката. Тъй че ме съмнява от възрастния сектор да срещнете повече подкрепа. Даже обратното. Това са нови моди, които се харесват главно баш от "бясни тийнейджърки". В недалечното минало, когато още е имало казарма, епилирани мъже въобще не е имало.
    от сега ще ме извините,но ... майка ми искаше да види баща ми дали много ще го заболи ако му направи кола маска на крака само на едно малко участъче и той каза ''да ти приличам на педераст'' а ставаше ? само за някакви см

от сега ще ме извините,но ... майка ми искаше да види баща ми дали много ще го заболи ако му направи кола маска на крака само на едно малко участъче и той каза ''да ти приличам на педераст'' а ставаше ? само за някакви см
    Уау.. Гениален пример!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Ти си отписана от живота, така че не си напъвай нискокапацитетното мозъче .. колко време ти трябваше да го напишеш това мнение..? Бая май, а? ..
    сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...

Мега фен
    а на гърдите косми харесвате ли

сега и съм отписана от живота... колко време ли ? колкото ми отнема и за другите мнения ... и ще си го напъвам, за да не стигна един ден до твоя процент нагънати клетки...
    Продължавай да напъваш! Един ден ще има резултат!

Banned Мега фен
    Уау.. Гениален пример!
    ами да - отиди и кажи на някой 30/35+ че се обезкосмяваш + вежди и да му видиш реакцията.. най много да ти каже че ако си му син такива проблеми ще ти създаде че веждите ще са ти последния проблем

Banned Мега фен
    Продължавай да напъваш! Един ден ще има резултат!
    то и сега има.. но при теб е доста ниско нивото,за да покажа пълните си възможности

Ай спрете се вече ще си маха кой каквото иска ,едни са За други Против деееба лапетата вече не ме интересува на 20 ли си на 12 ли си говориш тъпотии спрете се ,половината не приличат на хора ама тръгнали да осъждат ай стига да не изгрубяваме !

GiveMeLove то момчето не виновно. Зависи в каква среда си израснал

ами да - отиди и кажи на някой 30/35+ че се обезкосмяваш + вежди и да му видиш реакцията.. най много да ти каже че ако си му син такива проблеми ще ти създаде че веждите ще са ти последния проблем
    Много хора на тези години правят това, което казваш.. Само дето това са хора, които имат бизнес, комуникират с хора, с добро положение, изградено име и така нататък.. Какво да ти обеснявам, ти едва ли някога ще имаш контакт с такива, освен да им бъркаш под панталоните..

Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    Значи доста голям процент от момичетата не дават в ануса,както си има и момчета с различна сексуална ориентация които го позволяват. Но защо някой ще го обиждат ,че е женствен,гей и т.н за това,че просто се поддържа ? Добре кажи ми защо момичетата си махат космите по ръце,крака и т.н ??
    Аве ей рапунцел на теб щи харесали някоя космясала жена бе ?? По твоята логика направо жените на маймуни трябва да приличат :/

Много хора на тези години правят това, което казваш.. Само дето това са хора, които имат бизнес, комуникират с хора, с добро положение, изградено име и така нататък.. Какво да ти обеснявам, ти едва ли някога ще имаш контакт с такива, освен да им бъркаш под панталоните..
    Ти си пасивния в секса нали

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Пък, ако трябва да съм обективна и безпристрастна, FuCkkk13, когато беше наистина на 13 ти се радвах на мненията, защото си мислех, че ще надраснеш туй онуй, но гледам, че не се е случило. Въобще тук се очертава див спор, подобен на онзи с lamer4eto, когато спорехме за кое прави момичето к*рва. Озлобление, комплекси, обиди и нищо смислено. А започнахме добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Аве ей рапунцел на теб щи харесали някоя космясала жена бе ?? По твоята логика направо жените на маймуни трябва да приличат :/

ами точно е защо момчето да не го прави пф не мога се разправям половината са .. нямам думи

Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението
    Тихичък те искам, селяк.. Да не правиш кавали до сутринта

Banned Мега фен
    Ай спрете се вече ще си маха кой каквото иска ,едни са За други Против деееба лапетата вече не ме интересува на 20 ли си на 12 ли си говориш тъпотии спрете се ,половината не приличат на хора ама тръгнали да осъждат ай стига да не изгрубяваме !

браво, браво... смешно е да кажеш такова нещо след което да се държиш още по долу

Пък, ако трябва да съм обективна и безпристрастна, FuCkkk13, когато беше наистина на 13 ти се радвах на мненията, защото си мислех, че ще надраснеш туй онуй, но гледам, че не се е случило. Въобще тук се очертава див спор, подобен на онзи с lamer4eto, когато спорехме за кое прави момичето к*рва. Озлобление, комплекси, обиди и нищо смислено. А започнахме добре.
    Недей ся, че ще нападне и теб с култовите си изказвания.. Лишени от всякаква мисъл..

Въй шматки е абе ей Fuck еди кво си я дай да те видя е дете ,въй изнервям се вече ;lxx

Banned Мега фен
    ам.. такова.. аз никога не съм писала тук като съм била на 13

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeDoBeR Виж мнението

Ти винаги на 13 ще си останеш по акъл.. Тамън със селянина се забавлявате двамата, може и да се харесате!

Banned Мега фен
    Въй шматки е абе ей Fuck еди кво си я дай да те видя е дете ,въй изнервям се вече ;lxx
    сериозно ли се изнервяш от някакъв форум ? и съм пускала снимки за 100тен път !

сериозно ли се изнервяш от някакъв форум ? и съм пускала снимки за 100тен път !
    Айде пусни сега де.. Да се посмеем малко!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Така ми е звучало преди година и нещо. На колко ще да си била тогава? 14? Макс?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си