- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
не ме разбрахте , самите лунички под фон дьо тена изглеждат като мръсни петънца , а може и аз да съм си го втълпила .
Те са марка на Lilly май.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не, не е само в София. Откъде си?
Everything changes, but beauty remains ...
В интернет пише, че в Бургас трябва да има в мол Галерия.
Да, в Бургас има.
В Бургас само в Галерията ли има Лили? Скоро трябва да ходя и нищо не ми коства да го посетя.
Мхм, в Галерия.
Освен в Бургас и в София има ли другаде...аз мислех, че и в Пловдив ще има.Такъв голям град пък ....![]()
![]()
Вижте в сайта. Има в Благоевград, Бургас, Варна, Плевен, Русе, Стара Загора, София.
PullMeCloser, ще те питам малко оффтопик, но ми имам някакъв проблем с личните съобщения. Каква четка ползваш за нанасянето на коректора на АртДеко?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не използвам четка- с пръсти го нанасям вече. Преди съм ползвала гъбичка- едни такива дунапренени, ако се сещаш, и четка за фон-дьо-тен, с която просто леко бърках в кутийката, после мацвах под очите и пак го довършвах с пръсти. С пръсти ми е най-лесно и удобно на мен, с потупващи движения.
То и на мен ми е удобно, ама ми се струва бая нехигиенично, макар че ръцете ми са чисти абсолютно винаги преди да се гримирам...
Бях хиляди пъти Жулиета.
Можеш да вадиш малко с някаква шпатулка или клечка и пак се получава, така правех по едно време. Сега директно в кутийката си бъркам.
Ъъъъ, а вие винаги ли преди да си докоснете лицето си миете ръцете? Нехигиенично е ако двама души ползват един и същи...
ММ искам да попитам от фдт-ините на Ревлон (продължавам търсенето си след 3 неуспешни опита..) май не се внасят в Бг най- светлите цветове (съответно от Colorstay i Photoready) или греша? Исках Ivory, ама най-светлото беше Buff, което от сайта гледам, че е второто.
Аз винаги си ги мия, да. И ползвам антибактериални кремове.
Бях хиляди пъти Жулиета.