.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
    село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
    село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!
    По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София...

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ти не само си стигнал дъното ами и копаеш надолу бе утайко Мазохист ли си не знам какъв си..
    Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, беден, нереализиран, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.

Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    леле,леле
    честно
    ти не разбра,че те смазахме от подигравки и те хванахме в кви ли не лъжи
    ти..колко си прост ти личи,щом все още пишеш
    и да,след твоя пост (който след малко ще сложа) искам снимка!
    много баровско звучиш,ама си ебахти селото заебано в гъзъ на торбалан
    айде сладък,снимки:

и ти да си на тях!

Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 13:26

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    По противни са ми селяците като теб, които са дошли с каруците от село и се мислят за големите граждани. Залагам си БМВ-то, че цялата ти рода до девето коляно са селяни, дошли от някакво забутано село. Ела го изгори Ямбол като си толко ербап, чакам те. Ама ще си останеш само с писането по форумите и солидният аргумент "Аз съм от София". Ми то всеки селянин може да каже, че е от София и какво от това? Ебааааааааааси гордостта, да си от София...

Дъното си го стигнал ти откакто си се родил. Тъп, прост, лъжлив комунист и живееш в панелка...то от тва по-надолу и да копаеш не можеш да стигнеш.

Ти па ква си, че снимки да ти давам ма? Смазали сте вие...форумни мишки силни само по форумите. Колкото и да църкате грам не може да ме засегнете по какъвто и да е начин. Нека съм селянин, нека живея в голям апартамент в Ямбол, нека си карам БМВ-то, нека си изкарвам яките кинти, нека да чукам най-яките пички, па вие ме смазвайте във форона.
    прочети черното и си дочети коментара
    залагаш си БМВ-то,щото нямаш такова
    или имаш детска количка?
    Последно редактирано от FunkyPie : 11-06-2012 на 13:29
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен Аватара на RedArmy
    Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона

Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"? Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Ямбол, ти си мултифункционален бе. Хем си караш БМВ-то, хем ходиш по гонки, хем въртиш бизнес в София, хем чукаш най-яките пички, хем си на най-яките партита... хем киснеш по 24 часа във форона

Я кажи за бизнеса, какво внесе последно твойта фирма "Кражби-разпродажби"? Да завиждаме и да кълнем, ние, мизерните бедняци от крайните квартали
    Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!

Banned Голям фен
    ако беше нормален човек,ти щеше да сперш да пишеш
    но явно продължаваш да претендираш че си много богат и не знам си къв
    без да те видя на живо с всичките тея неща няя как да стане
    (въпреки,че ще наемеш апартамента за деня,колата и нея..пари ще ползваш от фейковете дето ги пилееш по чалготеките,а пичките ще си ми ги показал още като се видим)
    Не съм нормален да, щото няма да си мълча като някакви жалки нищожества лъжат най-нагло по мой адрес и ме обиждат. Отрепките полудяха от завист точно след като направих на една стотинка мизерните панелки в които живеят. Серат кръв бедняците, че не могат да си позволят по-хубаво жилище, а някакво провинциално момче може да живее в огромен апартамент на центъра на съвсем приличен областен град.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Сори, че имам живот за разлика от теб и мога да съчетавам работата с удоволствието. Ти да не си мислиш, че кисна по цял ден при Киров, когато има поръчки внасям, когато няма си щракам с БМВ-то и си правя квото си искам. Работата ми е точно за няколко часа и то предимно сутрин. Не правя дюнери по 12 часа, като някой хора тук. По 24 часа не кисна ами имам лаптоп и по всяко време, където и да съм, мога да вляза и да се позабавлявам с вас, мойте форумни шутове, велiките и могъщи шопи, живеещи в панелки, бедни и нереализирани, но все пак шопи! И гордеещи се с това!
    Можеше да бъдеш по-идеен, Юлка. Можеше да кажеш че пишеш от бордовия на БМВ-то и то докато караш с 220 по магистралата Разрешавам ти да го използваш когато те сгащят натясно в някой друг форум Сигурен съм че не след дълго ще се случи защото ти лъжеш на 100 различни места
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си