- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Hahhaa. Аз също си помислих, че са лайна.Обаче това е просто отвратително. Не са яки по този начин. Напротив - излагат се максимално.
Новото строителство наистина в доста от случаите е много зле - при първият дъжд ако си на по-висок етаж апартамента ти подгизва и почва да мухлясва и трябва да си правиш сам ремонти, това са ми го казали доста познати.
Предполагам и панелките също са много зле, нямам опит с тях.
Също така изолацията на старите панелки/тухлени блокове е доста зле и трябва да си направиш сам такава, иначе плащаш много пари за ток през зимата и мръзнеш като куче.
Ама в повечето случаи, без значение какво строителство имаш, ако си го обзаведеш добре, ще е идеално за живеене.
Да не е от твоята наркоманска групичка, че така я защитаваш? Да ти кажа няма да се учудя... шайка наркомани живеещи в панелки, има ли по-жалка картинка от вас? И аз все още си чакам темите, в които бях набеден, че се хваля със скъпи коли и говорители за хиляди левове, но уви само с чакането ще си остана. Тва леке RedArmy се е посрало от страх и се е покрило в дън земя, явно разбра какво го чака заради тия гнусни лъжи по мой адрес.
http://www.ultrasspirit.com/blog/wp-...s-lazio-07.jpg
Виждам те и на тази снимка, признавам те вече, тегав си!
КЗЛ ВЕ!
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
не знам кой от вас реши, че ямбол не е село?
село е...и то доста противно, предлагам всички села да се изгорят до основи, ако може със селяните вътре, благодаря!
Нека започнем от най-голямото... София...
Мишинка
BrainDamage
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
леле,леле
честно
ти не разбра,че те смазахме от подигравки и те хванахме в кви ли не лъжи
ти..колко си прост ти личи,щом все още пишеш
и да,след твоя пост (който след малко ще сложа) искам снимка!
много баровско звучиш,ама си ебахти селото заебано в гъзъ на торбалан
айде сладък,снимки:
и ти да си на тях!
Нож, жица, Сребреница!Ямбол е личен приятел на Ратко Младич и Аркан, но успя да се измъкне, за разлика от тях, благодарение на ултрамегахиперсвръхбързот о си БМВ с ямболски тунинг и ароматизатор борче за 1.50 на огледалото за задно виждане
![]()
Това му е специалното на него...всеки друг нормален или не, но всеки като затъне до шия в собствените си лайна, ще се спре и ще се покрие най-малкото...
Ами да, виждал съм... Принципно нямам нищо против който и да е град, просто не ме кефи това, че софиянци се мислят за нещо повече от останалите. Иначе хубаво е да, голям град, но си има и много недостатъци...И сега не почвай да обиждаш на кретен и т.н.
![]()
А за селяните, може човек да е роден в София, но да е със селски манталитет, може човек да е роден на село, но да не се държи като селянин... тоест има голяма разлика от селянин до селянин...![]()
Мишинка
BrainDamage
Ямбой регресира прогресивно и единственото обяснение според мен е че е мазохист и обича да става за смях.. А мислех че на глобала му хлопа дъската![]()
Факт е, че ти пишеш по форумите "кзл", а не си стъпвал на нито едно дерби, не си ходил на нито един мач на кочината, имаш се чорбар и много ти знае устата по отношение на неща, които са ти много далечни, а си един смешен девствен минет. :*
не ми отговаряй повече, не са виновни селяните или софиянците, че ти си мишок...
най-голямата драма след убийството на Лора Палмър
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...