- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
ямбол, осъзнаваш ли че ти си срам дори за левскарите и ако стъпиш в агитката най-много да те пратят да обикаляш подуене със свалени гащи?
щом дори Явор, който е известен форумен кежуАл и палячо си прави гаргара с теб, си представи къде си ти в цялата ситуация![]()
Последно редактирано от RedArmy : 11-04-2012 на 22:51
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Аз доста често стъпвам в агитката и никой нищо не ми е направил досега, защото не ходя от вчера на мачове и от агитката ми имат респекта. Ходил съм на мачове в цяла България и в чужбина. Ето ти малко снимков материал, защото за разлика от теб аз си служа с доказателства:
http://prikachi.com/images.php?images/474/5458474a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/482/5458482o.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/477/5458477q.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/478/5458478A.jpg
П.П: Не познавам никакъв Явор и въобще доста слабо някой да си прави гаргара с мен в този жалък форум. Не би посмял никой, защото не съм анонимен мишок като теб. Хората ме познават и знаят на какво съм способен. Самият ти, дори и да не ме познаваш, си представяш какво би ти се случило след всичките тези лъжи които наговори по мой адрес. Ще те линчувам по най-бруталният начин, веднага след като разбера кой си.![]()
Последно редактирано от Afternoon : 11-04-2012 на 23:13
Е то тия снимки, не са доказателство, че си ходел в чужбина, а в България всеки може да се разхожда без проблем.
n00bs
оу,оу
чакай
ходил си на герена?
бързо да обезаразитявам квартала ми начи!![]()
Много ги познавате бе, не говоря за никакъв Шенчев. Фамилията на Доктора е Георгиев. И е един от най-лудите от София-Запад.
Почти всички ме познават от агитката. На снимките не виждам никой да се гаври с мен.
Имам снимки с агитката в чужбина, но са ми на компютъра в Ямбол. На тоя лаптоп имам само из България. И не е така, не всеки може да се разхожда без проблем. Тва жалко момче от панелката RedArmy ще му се стори тясна България.
Дай снимка на ЛС и може да си помисля.![]()
Тва стана по интересно и от историята за илко
Always wanna play but never wanna loose
КЗЛ ВЕ!
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Май ти си смяс
- чисто нова кооперация, на 2-3 години
- София, кв.Дървеница
-мезонет
-горния етаж вече напукан
разправяй ти, че новото строителство е добро ...
закрий се, смешнико
как не се усещаш не знам просто ... тва твоето е уникално
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ти си сигурно си поредната, която живее в панелка ъм, познах нали? Кажи ми, че познах? Аз защо живея вече толкова време в тухлен апартамент ново строителство и нямам абсолютно никакви оплаквания? Не ме интересува някакъв мезонет в тъпата Шопия, той етажът може да се напука по много причини. Да ти давам ли снимки на хилядите напукани панелки в цяла България? Босподи Гоже, хората бягат от панелките, а пък вие тука една банда клошари, които не могат да си позволят по-добро жилище, ги защитавате. СМЯС!![]()
![]()
![]()
Ох, колко тъжно. Аз живея в панелка, а той нашият принц прекрасник в новото строителство.
Маймуункее, да не вземе да ти завиди някой сега
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Оф, посерко залян, спри да се правиш на оборотен и еди какъв си, че си дяволски жалък. Не виждаш ли, че и бебето родено току-що да дойде, пак няма да ти се върже на романите ти, бе.
Бахти заляното съществто си, честно.
Ще се моля за родителите ти, някога, ако може ... да си простят, че са те родили.
То бива да си смешен и жалък, ама тва твоето е клиничен случай.
Не мога да си представя какво/а момиче/жена трябва да си, че да се доближи до такава гняс като теб.
Ох, да, кажи ми коолко ти завиждам, щот видиш ли те коментирам.
Ами не, жалкарщината няма как да подмина.
Аре сега отивай да изчистиш поредната умряла хлебарка в обора и си лягай.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Айде и на тая шматка не й издържаха нервите, точно като на оня жалкар RedArmy аахахахахах. И тебе ли те засегнах с думите ми за панелките? О, сори! Все пак имаш привилегията да живееш в панелка, а аз горкият в огромен тухлен апартамент. Деба и съдбата! Ама споко, ако можеш да въртиш яко кавали ще ти приютя и теб, след като се срути и твоята мизерна панелка. И още веднъж сори, ама при мен няма хлебарки. Хлебарките обичат да ходят по мръсните и влажни панели...![]()
Пхахахахаха, добре, бе, момчееее
Кавали ...на теб
ти на коя планета живеш, бе, смешкаа
нали трябва да се самоубия, ако те докосна, майкоо, ти си нереалния
Всъщност, живея в общежитие и о, небеса, дяволски не ме вълнува какво ще кажеш за тях.
деба и съдбата, деба!
защото те е създала толкова противна!
и с голям апартамент пак си оставаш същия мазен и противен изрод
сад, а
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Мдам, доста сад, че живееш в общежитие. Таман се пробвах да се сетя за по-жалко място за живеене от панелката и...о мерси, че ми помогна! Всъщност дреме ми на кура къде живееш, някфа никва. Само като ти гледам курвенският аватар и ми става ясно що за стока си и колко ти е умствения багаж. Даже не знам защо се принизявам толкова да ти отговарям, но уви форумните мишоци ги няма и ми е доста скучно, та викам що да не се позабавлявам малко и с теб...![]()
Ми, да ти кажа, честно казано, умственият ми багаж се извисява доста над твоя. Ама, жалко, че си тоолкова смешен и ох, няма дума, която да описва всичката ти жалкарщина, и не можеш да го разбереш.
Но пък, пет пари не давам, ТОЧНО ТИ, зализан петел, какво мислиш за моя умствен багаж.
Глупостта вирее навсякъде, но пък при теб трайно се е застояла, ще го прозреш и ти скоро, ама .. ш е късно.
Ех, мамка му, от къде го вадиш тва завидно самочувствие. Човек без да те знае, ще си помисли, че има за какво да го показваш ....ама пък то като те види човек ..едва ли точно тва ще му дойде наум .
Последно редактирано от NqkfaNikakva21 : 11-05-2012 на 22:50
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Извисява се той...до тавана на мизерната панелка в която живееш. Или беше общежитие, ох обърках се вече. Ела ми виж апартамента, ела ми виж колата, ела виж колко пари изкарвам на месец и как си живея живота и ще разбереш от къде го вадя тва завидно самочувствие. Сама ще искаш да го лапаш целия, барабар с ташаците, за да те повозя малко на БМВ-то...![]()
АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХА ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХА ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХААХ АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА ХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХА ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХААХАХ ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХ АХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХА ХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА ХХАХАХАХАХХАХАХАХХААХАХХА ХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХ АХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХ АХАХАХАХХАХАХАХХААХАХХАХА ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХ АХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХ АХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ АХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХ АХАХАХХАХАХАХХААХАХХАХАХА ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХ АХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХ АХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХ АХАХХАХАХАХХААХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХ АХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ АХХАХАХАХХААХАХХАХАХАХАХА ХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХА ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХ АХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХ ХАХАХАХХА
Е, КАЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖИ ЧЕСТНОООООООООООООООООООО О
АХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХ АХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХА ХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХА ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХААХ АХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХ АХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХА ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА ХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХХАХА ХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХА
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Абе, то каквото и да сравниш с тоя плазмодий ще е слабо ... ама ... невежеството е блаженство, както знаем :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()