- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Май ти си смяс
- чисто нова кооперация, на 2-3 години
- София, кв.Дървеница
-мезонет
-горния етаж вече напукан
разправяй ти, че новото строителство е добро ...
закрий се, смешнико
как не се усещаш не знам просто ... тва твоето е уникално
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ти си сигурно си поредната, която живее в панелка ъм, познах нали? Кажи ми, че познах? Аз защо живея вече толкова време в тухлен апартамент ново строителство и нямам абсолютно никакви оплаквания? Не ме интересува някакъв мезонет в тъпата Шопия, той етажът може да се напука по много причини. Да ти давам ли снимки на хилядите напукани панелки в цяла България? Босподи Гоже, хората бягат от панелките, а пък вие тука една банда клошари, които не могат да си позволят по-добро жилище, ги защитавате. СМЯС!![]()
![]()
![]()
Новото строителство наистина в доста от случаите е много зле - при първият дъжд ако си на по-висок етаж апартамента ти подгизва и почва да мухлясва и трябва да си правиш сам ремонти, това са ми го казали доста познати.
Предполагам и панелките също са много зле, нямам опит с тях.
Също така изолацията на старите панелки/тухлени блокове е доста зле и трябва да си направиш сам такава, иначе плащаш много пари за ток през зимата и мръзнеш като куче.
Ама в повечето случаи, без значение какво строителство имаш, ако си го обзаведеш добре, ще е идеално за живеене.