.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Hybrid View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Палячо, понеже точно ти плюеше по соц панелките, а се оказа че и ти живееш в такава та да ти кажа да си знаеш, панелка от началото и средата на 70-те е хиляди пъти по-здрава и устойчива от такава, строена в края на 80-те. Няма да ти кажа обаче защо, да си размърдаш малко изпиления от амфет мозък
    Милионерче, не се подигравай
    Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка. Никога не съм се оплаквал от шум, влага, хлебарки и т.н. Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце? Защото знам, че тука говориш напук и казваш на черното бяло само и само за да не изляза аз прав.

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от Afternoon Виж мнението
    Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка. Никога не съм се оплаквал от шум, влага, хлебарки и т.н. Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце? Защото знам, че тука говориш напук и казваш на черното бяло само и само за да не изляза аз прав.
    ами всъщност,мога
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Супер фен Аватара на RedArmy
    Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце?
    Мога, да. Между другото, единственият шум в целият вход го създава една селянка, която познай откъде е? Не можеш ли? От Ямбол

Виж в гугъл мапс на "твоя" булевард каква тухлена кооперация намерих
    http://www.panoramio.com/photo_explo...c&user=2255911
    Да правиш разлика между това и твоя чугунен блок? Между другото, бих се радвал да живея в нещо подобно на това... Но не и в Ямбол разбира се
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако живееш в панелка е възможно. Аз живея в чисто нова кооперация, изолацията е перфектна и грам не се чува нищо.
    Откъде започнахме...

Ето снимка на блокът, макар и малко старичка. Просто няма друга в нета:
    http://prikachi.com/images.php?images/588/5463588v.jpg
    Строен е в краят на 80-те, тухлен е и е на централно градско място. И е по-голям повод за хвалба, от това че живееш в панелка в някой краен квартал.
    Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка.
    ... и докъде стигнахме.

#FAIL# #FAIL# #FAIL#

Очаквам скоро да се окаже, че всъщност живееш на някой строеж (и ест. си делиш порциона с лаещия помияр-пазач), който тепърва ще се превърне в супер ултра модерна кооперация, строена с материали на НАСА (които разбира се ти доставят и нета) и никой от жалкарите, живеещи по панелките не може да ти стъпи.

Очаквам и БМВ-то да се окаже някъв счупен и полуизгнил Вартбург, но пък с хипер мега тунинга и мощна "туба" в багажника.

Ти си някъв нов барон Мюнхаузен.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 11-06-2012 на 19:14
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си