- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Култовата снимка... 16+
Това въобще не е соц панелка, а изключително здрав тухлен блок, сравнително ново строителство. Никога не съм казвал, че е от най-новите строени след 2000-та. Строен е обаче може би 20 години след твоята мизерна панелка. Никога не съм се оплаквал от шум, влага, хлебарки и т.н. Ти можеш ли да го кажеш същото за твоята жалка панелка, ама с ръка на сърце? Защото знам, че тука говориш напук и казваш на черното бяло само и само за да не изляза аз прав.
Мога, да. Между другото, единственият шум в целият вход го създава една селянка, която познай откъде е? Не можеш ли? От Ямбол![]()
Виж в гугъл мапс на "твоя" булевард каква тухлена кооперация намерих
http://www.panoramio.com/photo_explo...c&user=2255911
Да правиш разлика между това и твоя чугунен блок?Между другото, бих се радвал да живея в нещо подобно на това... Но не и в Ямбол разбира се
![]()
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Откъде започнахме...
... и докъде стигнахме.
#FAIL# #FAIL# #FAIL#
Очаквам скоро да се окаже, че всъщност живееш на някой строеж (и ест. си делиш порциона с лаещия помияр-пазач), който тепърва ще се превърне в супер ултра модерна кооперация, строена с материали на НАСА (които разбира се ти доставят и нета) и никой от жалкарите, живеещи по панелките не може да ти стъпи.![]()
Очаквам и БМВ-то да се окаже някъв счупен и полуизгнил Вартбург, но пък с хипер мега тунинга и мощна "туба" в багажника.![]()
Ти си някъв нов барон Мюнхаузен.![]()
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 11-06-2012 на 19:14
Welcome to the Jungle...