.
Резултати от 1 до 25 от общо 444

Threaded View

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Ти не разбра ли, че дори да живееш в най-луксозния апартамент на света и да караш каквато си поискаш кола пак ще си останеш кретен и пак ще си останеш човека, с който всички си правят ташак.. На твое място бих спрял да пиша. Стига си се излагал виж се голям човек си. Карай си смотаното бмв, живей си в старата постройка на село и си чукай евтините парцали (щото не вярвам някоя с акъла си да ти върже) ама не ни занимавай повече с глупостите ти.
    Ташак се пробват да си правят с мен само жалкарите, които живеят в панелки, или селяците, които живеят в къщи защото дълбоко в себе си завиждат, че не могат да имат нормално жилище. Нормалните хора биха казали "Евала на това момче, че живее в хубав апартамент в центъра на града", но не, отрепките ще пробват да те свалят на тяхното ниво и да изкарат, че да живееш в огромен апартамент в центъра на града, в модерен тухлен блок, е по-жалко отколкото да живееш в мизерна панелка или в селска къща. БМВ-то не ми е ни най-малко смотано, такива дрисльовци като теб само си мечтаят за такова докато карат на дядо си Жигулата.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Единственото нещо, което "чука" тоя райбер са пирони по изгнилите греди на 100 годишната му кирпичена къща
    Чукам мръсната курва, която те е изсрала на тоя свят. Аре стига ме обижда, никога не съм живял в къща и няма и да живея...

Цитирай Първоначално написано от NailGunAssasin Виж мнението
    Нормалния блок е панелка !

И както казаха преди мене
    http://novinar.bg/news/panelkite-s-o...0NTs2MA==.html

"Панелните блокове имат още около 10 години живот. След това те трябва или да се санират, или да се разрушат. Това заяви в понеделник Атанас Черешаров, общински съветник в Столичния общински съвет (СОС) пред БНТ."

Сад стори бро.
    Последно редактирано от Afternoon : 11-06-2012 на 20:54

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си