.
Отговор в тема
Страница 5 от 9 ПървиПърви 123456789 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 218
    Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Т'ва не беше ли знака на магията на хаоса?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Хаос сфера. Кръга символизира цялото, стрелките предполагам един вид 'разпръскват' това 'цяло', тази енергия.

RagioL, имаш ли нещо предвид с този символ ?

Мега фен
    Слънце бе хора, какво се ровите на дълбоко
    Слъчице

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението
    Така някъде из твой пост бях мернал нещо от рода че си можел да се откажеш от сатанизма много лесно.
    Та мисълта ми е че бързото възприемане и отказване от разни системи от вярвания и философия са доста типични за индивидите използващи този символ.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не разбрах какво ще стане ако нищо не стане на 21.12, кво ше викат тия дето разправят че ше се случи нещо.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    аз пък така наивно искам да се случи нещо

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Аз ше рефрешвам google.com ако той откаже значи идва края на света. И наистина в колко часа българско време трябва да го чакаме?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен
    края на света няма да дойде
    Всичко се трансформира , преражда , но нищо не умира и изчезва
    Иска ми се нещо да се случи
    дори всички да умрем,за да се запази земята жива по-дълго време без човечеството - съм съгласен ;d

Голям фен
    Така някъде из твой пост бях мернал нещо от рода че си можел да се откажеш от сатанизма много лесно.
    Та мисълта ми е че бързото възприемане и отказване от разни системи от вярвания и философия са доста типични за индивидите използващи този символ.
    Да, така е... сатанизма изобщо не ме определя. Нито пък някаква друга философия и идеология. Да си призная, този символ не го бях срещал, просто качих изображението в Гугъл изображения и оттам разбрах какво е.
    Но определено ми харесва като символ, има определена скрита символика. Според мен кръга в средата е човека, а правилно разпределените стрелки, показва колко много са пътищата, които човек може да поеме. Нагоре, надолу, надясно, наляво, и между тези посоки, винаги има още една - средна стойност. Така винаги има още един път, което символизира безкрайността в изборите. Но всеки път(стрелка) е еднакъв в основата си - произлиза от кръга(човека).
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-10-2012 на 11:22

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JungleJaguar Виж мнението
    Хитлер беше,а си остава,НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК РАЖДАН НЯКОГА !
    Един човек с невероятна мисъл,изключителен интелект,човек,който с Великата мощ на ВЕЛИКИЯТ РАЙХ,щеше да превърне планетата в едно прекрасно място за живот,лишено от беззаконие и бедност.
    Тъй като се очаква този цирк най-накрая да свърши на 21 декември,за да започне новото НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ВЕЛИКО БЪДЕЩЕ,бих искал да отбележа още няколко изключително важни неща,а именно:

1.ХИТЛЕР дойде на тази планета,за да отвори очите на вас, земляните,но те бяха,а и си останаха, така затворени,че нивга не ще проумеят ВЕЛИКОТО ДЕЛО НА ФЮРЕРА !

2.Благодарение на вас,Тъмнината унищожи Светлината (Хитлер) !
    Светлина,дошла веднъж на тази планета,за да премахне ненужното,което сега залива с цялата си адска мощ планетата,потънала в черните,мрачни води на бездуховността,загиваща,от вътре проядена,като Райска Ябълка от червеи,пропадаща в дълбоката бездна на безкрайната агония !

3.Фюрера Хитлер беше този Велик човек,който можеше да избави планетата и вас земляните от тези нещастия,които връхлетяха Земята,но вие не пожелахте тази Велика промяна и Еволюционна стъпка напред,като предпочехте да помагате на тези,които сега държат в ръце вашите животи,които животи за тях не струват и пукната пара !

Но да оставим това и да поговорим за Фюрера и защо десетки милиони хора по света му се възхищават !
    Малко знаят,че Хитлер е живял в изключителна бедност и мизерия,ринел е сняг за стотинки,спал е по улиците,живял е по пансиони за клошари и скитници,нямал е достатъчно дрехи и се е хранил по веднъж на ден,но благодарение на невероятната си вътрешна сила и ум,той се издига до Райхсканцлер и Фюрер,вдига на крака жестоко фалиралата държава,където хората буквално умират по улиците от глад,а един хляб е струвал 500 МИЛИАРДА марки ,и прави Германия една от най-Великите световни сили!
    В историята почти няма водач,тръгнал сам от буквално под нулата,от нищото, и стигнал до такива върхове !

Но той е и писател,написал една от най-търсените,но и мразени книги в цялата история,а именно книгата Mein Kampf.
    Книга-шедьовър,останала неразбрана от много хора,но и да не забравяме,че е писана преди почти 100 години,отразяваща изключително тогавашните времена,в които времена ние не сме живяли,за да разберем изцяло нещата,но и книга,заклеймена като най-омразната в историята,благодарение на ограничеността и злобата,която самото име на Хитлер предизвиква в тези раздаващи "любов люде.

Но той освен невероятен писател си остава и невероятно образован.Всъщност не е тайна,че той е изключително слаб ученик напуснал училище и останал само с основно образование.
    Но той не спира да чете.На ден е чел по две,дори три книги.Изчита хилядите книги на няколко регионални библиотеки!
    Можел е да разговаря с часове на абсолютно всякакви теми,да цитира цели пасажи от книги,да умее да говори както с обикновени работници,така е изумявал и най-големите учени със своите знания.
    Хитлер,въпреки слабите си оценки в училище,си остава един от най-образованите хора за всички времена!

Той е и Велик оратор !
    Речите му са изпълнени с истина и плам,каращи хората да замръзват,докато го слушат.
    Такива оратори като Хитлер са рядкост.Неслучайно той чрез речите си надъха 85 млн души да дойдат на неговата страна и да му вярват до гроб.

Малко хора знаят,че той е бил и Невероятен архитект,изключителен художник,умеел е и да свири на пиано,бил е и драматург,замалко дори е бил и монах в манастир.
    Една невероятно сложна и интересна личност,която остана неразбрана и сатанизирана от човечеството !
    Хайл !!!
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Голям фен
    Sieg Heil!!!!!

Клипа и превода са от мен btw.
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-10-2012 на 12:35

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doctor_Satan Виж мнението

witchcraft-а си е един вид сатанизъм, например wicca е като по-лека форма на сатанизма
    Последно редактирано от npp : 11-10-2012 на 12:40

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Къде ми свързваш знака на хаос магията с Уичкрафтас бе малоумник.Кат не знаеш,бе говори.

Най-чистата магия,най-старата магия и най-добрата магия е Старата религия.И ще стане нещо бъди сигурен

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    ,никой не иска Бог да дойде и да ми даде пари,или да даде пари на когото и да било.
    От него не се иска да оправя проблемите на хората,просто да спре тези които се опитват да разрастват проблемите и да провалят живота на хората
    Ако живота беше толкова лесен и все някой друг предотвратяваше проблемите, то това нямаше да се нарече живот. Нямаше да има нищо общо с това.

По принцип изобщо не съм от вярващите, но точно тия неща ме дразнят изключително много.
    *Бог не правел това, той не правел онова. Ама чакай малко, той е направил, каквото трябва - сега, ако ще да гледа от райските врати, си е негов проблем.

И ми писна от тия теми за тоя прословут *край на света.
    Няма да има такова нещо, убедена съм. То при нас за не знам кой пореден път си има край на света, че не знам - отдавна да сме свършили, ако се вярваше на някакви предсказания и подобни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Къде ми свързваш знака на хаос магията с Уичкрафтас бе малоумник.Кат не знаеш,бе говори.

Най-чистата магия,най-старата магия и най-добрата магия е Старата религия.И ще стане нещо бъди сигурен

преди да започнеш да спориш прочете ли това: http://en.wikipedia.org/wiki/Chaos_magic

witchcraft-а е магьосничество
    Последно редактирано от npp : 11-12-2012 на 07:39

Мега фен
    "Хитлер заявява отчетливо пред милиони германци, че те са арийци и по тази причина са "специални" и "по-добри" хора от всички останали, заради расата си."
    мда, гениално.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Хитлер заявява отчетливо пред милиони германци, че те са арийци и по тази причина са "специални" и "по-добри" хора от всички останали, заради расата си."
    мда, гениално.
    И въпреки всичко Хитлер не държи първенството за безсмислени убийства.
    Ръцете горе за ватикана и тамплиерите. Гот ти света инквизиция, гот ти кръстоносни походи.

Усещат нотка религиозност у себе си, кой е навит утре да горим еретици? А след шоуто ще има почерпка.

И стига с тва,че имало много дати,на които не бил края на свта,да ама не всеки ден планетата ни отива в екватора на Галактиката

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    И стига с тва,че имало много дати,на които не бил края на свта,да ама не всеки ден планетата ни отива в екватора на Галактиката
    Интересно е да разбера че галактиката имала екватор.

А за феновете на стила предлагам това.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    мда, гениално.
    Не опетнявай името Хитлеродне !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Зик хайл!

Мега фен

оф тук се напълнило с нацисти

Голям фен

Голям фен

"Където и да сме, винаги вървим напред
    и само Дявола се смее... ХА ХА ХА!
    Ние се бием за Германия,
    Ние се бием за Хитлер...."
    Последно редактирано от Doctor_Satan : 11-13-2012 на 12:42

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове