Dobbyy така... 1во спри всякакви спрейчета и т.н. от магазина и започни така : 1ви месец купи си тривитаминол и си прави маски с него 1 или 2 пъти в седмицата ( ако е един слагаш 2сп.л. ако са 2 по 1сп.л. ) може маската ти да се състои от тривитаминол,жълтък,кисело мляко, мед+ някакво масло ако искаш ( бадемово,зехтин) - това го прави 1 месец ! ... 2ри месец - купи си стимуланта на икаров и се мажи с него отново 1 месец. 3ти месец - можеш да направиш 2 седмици почивка от всичко - т.е. само с шампоан и може би балсам или купена маска С ОТМИВАНЕ,а последните 2 седмици може да ползваш ампули... купи си една кутийка и ги ползвай тези 2 седмици ( е всеки ден,разбира се,ами като се къпеш - 1/2 пъти в седмицата) и още 1-2 седмици..т.е. докато ти свърши кутийката... после пак можеш да започнеш с тривитаминола и така...... през ВСИЧКИ тези месеци след баня можеш да слагаш кристали по краищата + ако толкова много искаш спрея на глис като се решеш 2-3 пъти в седмицата само .. и това е.. мисля че е един добър режим... и за да не се отчайваш искам да си снимаш косата сега - т.е. преди да започнеш всичките процедури и след 3 месеца отново... а да.. и да е на г/д. едно и също разстояние снимката..т.е не единия път да ти снимат само косата от 1-2 метра,а следващия път на цял ръст ами г/д. до кръста някъде да ти е снимката - мисля че е добре... и се обзалагам че ще видиш разлика .. и да.. ампулите се ползват поне 3-4 седмици,за да видиш ефект... само от тези за косопад за седмица - две можеш да разбереш има и ефект

и допълнително : за да не ти се изтощават краищата -1 в банята слагай шампоан само в корените на косата.. т.е. до врата ти най много да има пяна, 2 - не се реши на мокра коса,3 избягвай освен пресата и сешоара,4- зимата носи шапка ако можеш,5 реши се отдолу на горе ( започваш от 2 пруста над ВРЪХЧЕТАТА и сресваш,после се връщаш по нагоре и пак решеш надолу,после още по нагоре и пак прокарваш гребена до долу и така - дано да ме разбереш )