- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Можете ли да ми препоръчате някоя хубава спирала до 20лв? Също така розовата вода премахва ли добре грима?
It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe
Къде във Варна продават такива обеци? http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...42117921_n.jpg
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
http://beautycosmetic.biz/max-factor...f0c5b3cf07a56a Много ми харесва, към 10-11 лева е.
Аз розовата вода я използвам само за почистване на лицето лато преди това съм си махнала грима със специален продукт. Дали тя става за почистване на грима - не знам.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Тая спирала за различни цветове очи ли е?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
О не знам аз съм си с черната, нищо че са ми зелени очитеИначе има различни цветове и се води, че подчертава очите. Не знам какво подчертава, но поне не ми спластява миглите и ги удължава.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
здравейте, препоръчайте ми крем за лице и като цяло марка/серия за грижа за кожата
кожата ми е смесена, та крем за около 20лв., може и малко повече
Iwostin, La Roche Posay, Uriage, Eucerin, най-вече първите три.
Everything changes, but beauty remains ...
Някой ползвал ли е това:
http://www.ivis.bg/img_tools.php?img...pg&h=300&w=300 ? Мнение?
Като цяло ми трябва нещо за изтощена коса, така че приемам предложения. Благодаря предварително. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Та понеже казахте,че е хубаво да се маха грима с дигримьор, предложете някой хубавили нещо друго качствено за премахване на грим.Мицеларна вода съм пробвала,хубава е,но доста изсушава (макар че ползвам и кремче след нея) и при мен свършва много бързо.
Мицеларната вода е най-малко изсушаващият продукт. Другият вариант е с обикновено тоалетно мляко.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Тия тоалетни млека на мен са ми отвратителни ,имам чувството, че гримът само се разнася по кожата ми и изобщо не се трие и ми е супер тежко на кожата след тях :\ Само аз ли съм така или не съм случила на хубаво мляко просто :Д
Не знам,аз ползвах мицеларна на Биодерма и достаа ми изсушаваше.Мляко не съм пробвала,но нещо и на мен не ми се струва добре триещо ;д
Не си случила.
А ако след това минеш с тоник и намажеш с крем, става толкова яко усещането... И ще ти излиза в пъти по-евтино от мицеларната вода.
Хора, кажете ми някакви техники, за да ми държи лакът за нокти повече?
Не ми е мазна нокътната плочка, слагам основа, съхне часове, слагам и топлак - тцъ. Днес ако лакирам, утре вече са ми обелени ръбчетата!
Аз си слагам 3в1 на Перфект, само така ми държи повече лака и не се отлющва по крайчетата.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не знам, гадно ми е. Какво мляко ползваш?
С мицеларната вода ми е много чисто след това лицето ,направо го усещам такова. Сега си купих на Нивеа новата пяна и пак си го усещам чисто от грим, с тоалетното мляко никога не е било така. Не, че при нужда дори и с лосион за тяло не съм се трила,ама... :Д
weheartit, да не си била със зелената на Биодрерма?
Е ама то и аз после се измивам с почистваща пяна. Аз съм махала грим със мазен руски крем за ръце, нуждата какво ли не прави. xD
Поръчах си мигли от ebay. Досега не съм слага изкуствени, но на мераци. Какво лепило ще ми препоръчате?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Loreal най-добрите са!
http://beautyexpert.bg/kozmetika-1/a...-fin-nakraynik
някой ползвал ли е нещо такова?
Някакви мнения? Гледам,че е лимитирана серия,а една мацка я е пуснала в продавалник и се чудя дали е валидна още?