- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
най-евтиния, който съм виждала е 5-6 лв, не знам за по-евтин, ама щом те съмнява купи си друг, гледай да е в стъклена бутилка
измих си косата преди малко, още е мокра и не мога да кажа какъв е ефекта от голямата мазнотия, но като изплакнах само с вода хич не се усещаше да е мазна и се отми по-лесно и от друг път, беше гладка и нямаше нужда от балсам
в стъклена бутилка е, да, към 5лв. беше, не съм сигурна, че е много хубав, мисля да си взема някой по-скъп за следващите маски
аз в сряда нямах време за маска и си намазах корените с тривитаминол ( и мн леко по дължината) без да задушавам - стоях около 20-30 мин.
Имам още половин шише от стимуланта на Икаров,и не ми се чака да го свършвам,за да си купя Тривитаминола.
Дали ще е добре да спра стимуланта и да започна тривитаминола,а като го свърша пак да се мажа със стимуланта?!
Вие всеки път ли като се къпете, си правите маска?
Аз бях поспряла, в последните 3 пъти, в който си къпя косата си правех маска, само вчера не, защото нямах време. И днеска косата си я чувствам ужасно суха... ходих до аптеката да си купя бадемово масло- нямаше, стимулант на Икаров пак нямаше.. утре ако не намеря ще си направя пак със зехтин..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ами стимуланта е годен 3 месеца след отварянето.. т.е. трябва да си сигурна че ще се впишеш в периода и ще ти остане още време да го използваш... ако си го отворила примерно преди 2 седмици и успееш да свършиш тривитаминола за 1 месец ти остава още месец за стимуланта и всичко е ок.. другия вариант е да добавяш стимулант кум маските или един път маска с тривитаминол,следващия стимулант само и така
ами зависи колко сериозна съм... като съм в почивка естествено не правя... ако съм се заела сериозно всеки път - т.е. 2 пъти в седмицата... а има и периоди от 2-3 месеца в които си правя маска като се сетя.. т.е 1-2 в месеца ..а защо не си взе друго масло ? примерно за суха коса ужасно добро е маслото от жожоба - уникално масло...
Кажете някоя маска,която да си направя тази вечер и да преспя с нея ,протиф цъфтеж.Винаги когато си правя аз нещо, бъркам съставките и после се чудя защо няма ефект.
Един въпрос понеже нищо не разбирам. Утре ще си къдря косата. Окей, трябва ми термоизолиращ (май така беше) продукт. Кажете какво да си взема и от какво няма да ми опада косата. :дд Мерси предварително.
Ми то по принцип е само за утре, аз на 5 години един път се правя нещо и не разбирам.
Ам,момичета,този себорал форте не е на ампули,нали? :Д И от аптеката ли мога да се сдобия с него?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ми ако се мажеш само със зехтин, седиш часове наред. 4-5-6 часа и тя косата си го попива и като се изкъпеш хубаво със силен шампоан, нищо не остава. Майка ми само с това си прави косата и е доволна. Аз един път съм слагала канела и мед към зехтина и пак се изми хубаво. Иначе мерси за мненията за термо продукта, няма да си купувам щом е само за веднъж. ^^ След това ще се намажа със някаква домашна маска и толкова. БТВ, мили ли сте си косите само със оцет? Аз един път пробвах и беше перфектна, но все забравям да го взема в банята с мен като ще си мия косата.