.
Отговор в тема
Страница 7 от 102 ПървиПърви ... 345678910111757 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 2530
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    уф, много се извинявам, наистина гледах уж, не съм видяла, съжалявам, вече ще бъда по-внимателна
    ами някакъв по-евтин е и не ми изглежда много хубав
    най-евтиния, който съм виждала е 5-6 лв, не знам за по-евтин, ама щом те съмнява купи си друг, гледай да е в стъклена бутилка

измих си косата преди малко, още е мокра и не мога да кажа какъв е ефекта от голямата мазнотия, но като изплакнах само с вода хич не се усещаше да е мазна и се отми по-лесно и от друг път, беше гладка и нямаше нужда от балсам

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Може ли снимка или линк,за да го имам в предвид?
    На кой шампоан точно?

Голям фен Аватара на monroe999
    в стъклена бутилка е, да, към 5лв. беше, не съм сигурна, че е много хубав, мисля да си взема някой по-скъп за следващите маски

Banned Мега фен
    аз в сряда нямах време за маска и си намазах корените с тривитаминол ( и мн леко по дължината) без да задушавам - стоях около 20-30 мин.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    На кой шампоан точно?
    Новият,който те е разочаровал. :Д

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Имам още половин шише от стимуланта на Икаров,и не ми се чака да го свършвам,за да си купя Тривитаминола.
    Дали ще е добре да спра стимуланта и да започна тривитаминола,а като го свърша пак да се мажа със стимуланта?!

Вие всеки път ли като се къпете, си правите маска?
    Аз бях поспряла, в последните 3 пъти, в който си къпя косата си правех маска, само вчера не, защото нямах време. И днеска косата си я чувствам ужасно суха... ходих до аптеката да си купя бадемово масло- нямаше, стимулант на Икаров пак нямаше.. утре ако не намеря ще си направя пак със зехтин..
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Имам още половин шише от стимуланта на Икаров,и не ми се чака да го свършвам,за да си купя Тривитаминола.
    Дали ще е добре да спра стимуланта и да започна тривитаминола,а като го свърша пак да се мажа със стимуланта?!
    ами стимуланта е годен 3 месеца след отварянето.. т.е. трябва да си сигурна че ще се впишеш в периода и ще ти остане още време да го използваш... ако си го отворила примерно преди 2 седмици и успееш да свършиш тривитаминола за 1 месец ти остава още месец за стимуланта и всичко е ок.. другия вариант е да добавяш стимулант кум маските или един път маска с тривитаминол,следващия стимулант само и така

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Вие всеки път ли като се къпете, си правите маска?
    Аз бях поспряла, в последните 3 пъти, в който си къпя косата си правех маска, само вчера не, защото нямах време. И днеска косата си я чувствам ужасно суха... ходих до аптеката да си купя бадемово масло- нямаше, стимулант на Икаров пак нямаше.. утре ако не намеря ще си направя пак със зехтин..
    ами зависи колко сериозна съм... като съм в почивка естествено не правя... ако съм се заела сериозно всеки път - т.е. 2 пъти в седмицата... а има и периоди от 2-3 месеца в които си правя маска като се сетя.. т.е 1-2 в месеца ..а защо не си взе друго масло ? примерно за суха коса ужасно добро е маслото от жожоба - уникално масло...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Новият,който те е разочаровал. :Д
    http://i.imgur.com/cPCpC.jpg

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами стимуланта е годен 3 месеца след отварянето.. т.е. трябва да си сигурна че ще се впишеш в периода и ще ти остане още време да го използваш... ако си го отворила примерно преди 2 седмици и успееш да свършиш тривитаминола за 1 месец ти остава още месец за стимуланта и всичко е ок.. другия вариант е да добавяш стимулант кум маските или един път маска с тривитаминол,следващия стимулант само и така
    Оо,мисля,че ще трябва да изхабя първо стимуланта,че наближава да му изтече годноста.

Град
    Пловдив
    wiiwa,купи ли си шампоана на Tiande?

Супер фен Аватара на wiiwa
    wiiwa,купи ли си шампоана на Tiande?
    Аз ти писах в миналата тема. Е, нищо, ще ти напиша пак.
    За 14.40 татко го е взел но не можело да се купува без ра се направи някаква регистрация преди това.

Аз имам косопад. Какво ще ми препоръчате ? Себорал форте ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Аз ти писах в миналата тема. Е, нищо, ще ти напиша пак.
    За 14.40 татко го е взел но не можело да се купува без ра се направи някаква регистрация преди това.

Аз имам косопад. Какво ще ми препоръчате ? Себорал форте ?
    Е,въпреки всичко са му го дали де. А доволна ли си от шампоана?
    да,себорал форте пробвай.
    Последно редактирано от titinkaa : 11-16-2012 на 15:43

Супер фен Аватара на weheartiit
    Кажете някоя маска,която да си направя тази вечер и да преспя с нея ,протиф цъфтеж.Винаги когато си правя аз нещо, бъркам съставките и после се чудя защо няма ефект.

Мега фен Аватара на tori
    Един въпрос понеже нищо не разбирам. Утре ще си къдря косата. Окей, трябва ми термоизолиращ (май така беше) продукт. Кажете какво да си взема и от какво няма да ми опада косата. :дд Мерси предварително.

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Един въпрос понеже нищо не разбирам. Утре ще си къдря косата. Окей, трябва ми термоизолиращ (май така беше) продукт. Кажете какво да си взема и от какво няма да ми опада косата. :дд Мерси предварително.
    Ако е за 1 път може да минеш и без термо продукта, иначе най-добре си вземи от фризьор Тия на Тафт и Съяс или там както се казват са голям боклук

Мега фен Аватара на tori
    Ми то по принцип е само за утре, аз на 5 години един път се правя нещо и не разбирам.

Ми то по принцип е само за утре, аз на 5 години един път се правя нещо и не разбирам.
    Накъдри се без термозащитен продукт. От 1 път нищо няма да ти стане.
    Защо да го копуваш, като само 1 път ще го използваш..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Ам,момичета,този себорал форте не е на ампули,нали? :Д И от аптеката ли мога да се сдобия с него?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от yoLo0 Виж мнението
    Накъдри се без термозащитен продукт. От 1 път нищо няма да ти стане.
    Защо да го копуваш, като само 1 път ще го използваш..
    подкрепям, няма смисъл

Ам,момичета,този себорал форте не е на ампули,нали? :Д И от аптеката ли мога да се сдобия с него?
    не е, от аптеката да

От аптеката, не е в ампули и е около 2лв.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Искам да ви питам как го отмивате зехтина? Аз си сложих само в краищата вчера, защото ми е суха косата и уж слагах 2 пъти шампоан и тн..на сутринта косата ми беше мнг мазна и гадна. :х
    Иначе попринцип си правя маска с лимонов сок, мед, зехтин и жълтък и косата ми е доста по-добре. Скоро ще ходя да ми вземат връхчетата и ще се снимам да кажете как е.
    Ми ако се мажеш само със зехтин, седиш часове наред. 4-5-6 часа и тя косата си го попива и като се изкъпеш хубаво със силен шампоан, нищо не остава. Майка ми само с това си прави косата и е доволна. Аз един път съм слагала канела и мед към зехтина и пак се изми хубаво. Иначе мерси за мненията за термо продукта, няма да си купувам щом е само за веднъж. ^^ След това ще се намажа със някаква домашна маска и толкова. БТВ, мили ли сте си косите само със оцет? Аз един път пробвах и беше перфектна, но все забравям да го взема в банята с мен като ще си мия косата.

Град
    Луната
    Ми ако се мажеш само със зехтин, седиш часове наред. 4-5-6 часа и тя косата си го попива и като се изкъпеш хубаво със силен шампоан, нищо не остава. Майка ми само с това си прави косата и е доволна. Аз един път съм слагала канела и мед към зехтина и пак се изми хубаво. Иначе мерси за мненията за термо продукта, няма да си купувам щом е само за веднъж. ^^ След това ще се намажа със някаква домашна маска и толкова. БТВ, мили ли сте си косите само със оцет? Аз един път пробвах и беше перфектна, но все забравям да го взема в банята с мен като ще си мия косата.
    Оцет във вода след шампоана ли? Или само с оцет вместо шампоан?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Е,въпреки всичко са му го дали де. А доволна ли си от шампоана?
    да,себорал форте пробвай.
    Все още не мога да кажа, защото съм се измила само един път с него но няма отрицателни черти ;д . Не се пени много, почти изобщо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си