- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сбогом утайки
papugai е новия покемон на форума, yes?
xPafx, като някакви имаш претенции, дръж се подобаващо.
Обичам.
Можеш да продължиш да се излагаш :Р
( ͡° ʖ ͡°)
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
( ͡° ʖ ͡°)
( ͡° ʖ ͡°)
( ͡° ʖ ͡°)
Нямаше ме само няколко часа, понеже за разлика от вас имам реален живот, и мишките пак са се разцъркали яко. Вижда се кои киснат по цял ден у форонa. Почвам ви по ред:
Чисто над хиляда лева взима на мой близък приятел майка му, която освен че е лекарка ами е и завеждаща спешно отделение. И това в Ямбол, в град повече от 3 пъти по-голям от Арманли. Та в Арманли лекарите да взимат не повече от 700-800лв. Не повече! И слабо да имаш повече пари от мен в измислената ти банкова сметка. Най-малкото тия пари не са изкарани с честен труд, като моите, а са от мама и тати. С това ли се гордееш? Аз не виждам тука хора над нивото ми, виждам само някакви завистливи нищожества, живеещи или в села, или в панелки, или в селски градове като Арманли. Много ти знае устата, селянко, а ти през живота си нито собствена кола ще имаш, ще се возиш в жигулката на тати си, нито собствено жилище ще имаш, порутената колиба в която живееш дори не я смятам за жилище. Така че си затваряй калната уста и не си позволявай точно на мен да ми опонираш! Чиба!
Кеф ти завистлива отрепка като теб. Какво ми показваш снимки на повече от 5-6 години? Аз се гордея с това което съм. И както се вижда от снимката никога не съм страдал от липса на женско внимание.
Последно редактирано от Afternoon : 11-20-2012 на 21:16
Дрън, дрън, дрън ..
Едно и също.
Не ти ли писна една и съща песен да пееш постоянно?
Разбрахме те колко си велик, богат и там кво още беше.
То форумното богатство е нещо страхотно, кво знаем ние.
Айде вземи спри да пълниш с тъпочата си форума, че взе да ми писва вече от глупавите ти изказвания.
После пак ще се окаже, че ямбой 'си троли' и всички ще си останете с пръст в уста !!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
тоя лайнар ви троли според мен. няма чак такива идиоти.