.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 143

Hybrid View

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Усещаш ли как сам се закопаваш? Ще обясня защо.

Говориш за случайна среща, така ли? Ами, много жалко за теб, ако случайна невъзпитана мръхла те изнерви толкова много. Означава, че си слаб. Мен случаен човек не може да ме засегне. Хич, ама никак няма да се трогна. А ти чак шамари ще удряш... слаба психика.
    Говорим за бизнес среща. Когато започнеш работа и се срещаш с всякакви идиоти, които се опитват да си заслужат Дарвин награда приживе, какво правим?
    Когато отстъплението не е опция, а отсрещната страна е достатъчно нахална? Все някога трябва да отвърнеш. Не говорим за засягане, а за подобаващ отговор
    Е тук фейлвате жестоко. Oldschool ви го каза, че в такъв момент най-подходящо е да поставиш опонента на място с думи, но за вас и това е недопустомо за един мъж. Защо?
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus Виж мнението
    Говорим за бизнес среща. Когато започнеш работа и се срещаш с всякакви идиоти, които се опитват да си заслужат Дарвин награда приживе, какво правим?
    Когато отстъплението не е опция, а отсрещната страна е достатъчно нахална? Все някога трябва да отвърнеш. Не говорим за засягане, а за подобаващ отговор
    Е тук фейлвате жестоко. Oldschool ви го каза, че в такъв момент най-подходящо е да поставиш опонента на място с думи, но за вас и това е недопустомо за един мъж. Защо?
    Не, ти фейлваш. Значи ще удариш бизнес партньор, така ли? Пхахаха.
    Даже и "подобаващ" (с намигване) отговор няма да дадеш, щото понякога трябва да си преглътнеш егото и да си държиш езика зад зъбите.
    Чудиш се вече откъде да си изсмучеш аргументи. Никой никъде не е говорил за бизнес среща.

Естествено, че може с думи. Въпросът е как ще го кажеш.
    Ако седи и ми нарежда като дърта циганка... нищо достойно няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си