Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Да не допуска подобно отношение. Както си го направиш...

Ама да приемем, че се случи, айде... (при условие, че не си го "заслужил" - явно това ви е любима дума)
Какво правиш ли?

1) Със спокоен, уравновесен и заплашително тих глас казваш "Повтори го пак и реакцията ми хич няма да ти хареса".
2) Със същия тон казваш "жалка си".
3) Излизаш от стаята с думите, че ако иска някога отново да й проговориш, ще ти се извини очи в очи и ще покаже колко много съжалява.

Доволен?

Щото такива като Oldschool, които можели така да наредят момиче, че да й се доплаче и дрън-дрън, ги познавам. Или си служат с обиди, което си е просто жалко, или изкарват наяве някакви неудобни истини/случки от миналото. Лично срещу мен това няма да подейства. Нито пък бих допуснала да съм с човек, който си въобразява, че може да го направи. Както си го направиш...

Олдскуул, много отдавна ви каза, че нито ще използва обиди нито някакви случки от миналото. Той каза, че ще каже няколко истини, защото от тях боли и не говоря за елементарни истини, че ѝ е провиснал гъза или се е наебала с половината квартал, или нещо подобно.

Вашата позиция в темата е да се опитате да изкарате опонентите си, че са лекета, недостойни мъже и т.н., давайки за пример един идеализиран образ на вашите собствени мъжленца. И чрез този опит за дискредитация на противника си и с извъртане на казаното се опитвате сами себе си да убедите в своята правота.

Случаи на повярвали си момиченца и жени има много, огромно самочувствие и никакво покритие - в училище, в работа, в трамвая, в киното, във форума, на опашката за айфони, на светофара и къде ли не. И тези момиченца и жени смятат, че са в правото си да бъдат над другите и над правилата на социума - агресивни (вербално или физически), нагли и простовати.

За жалост Олдскуул не ги бие (това се каза около 8 хиляди пъти), нито налита на бой или заплашва, даже субекта, който заклеймихте набързо като леке не ги и псува или обижда, ами със спокоен и равен тон, и лека презрителна усмивка (о,даааа) ги поставя на мястото им. Олдскуул може и да си замълчи, сигурно може и да обърне другата буза, но неговите принципи не му позволяват да бъде единствената овца сред глутница от самопровъзгласили се вълчици.

Какво им отговарям, че някой искаше конкретни примери?
Зависи от ситуацията, драга? Нямам наизустени отговори, ами си отговарям според ситуацията - понякога със сарказъм, дори и да не бъде разбран, понякога със сухо, студено и ясно обяснение как въпросна постъпка е тъпа.

И за финал,
догодина ще се женя - за почти 5 години връзка моята годеница нито веднъж не ме е чувала да й крещя или да я наричам с обидна дума, живеем заедно и нямаме скандали, защото и двамата сме достатъчно интелигентни, за да знаем, че в една връзка не е нужно да се налагаш над другия, да го поставяш на мястото му или да се правиш на велик. Ако нещо не съм направил или сгафил - извинявам се и си взимам бележка да не се повтаря.
Имал съм връзки и с момичета, като тези които описах по-горе - презрителната усмивка, няколко думи и прощална песен.