- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво сте готови да направите, за да задържите човека до себе си...
Всичко без тройка.. и някакви такива и подкрепям мнението на jghgh
Това.
Нищо не бих предприела с единствената цел да го задържа до мен. Ако не иска да сме заедно - прав му път.
Готова съм да се раздавам на 100% в една връзка, да опитвам нови неща, НО не съм готова да унижавам себе си, молейки се на някой да остане и играейки разни игри/роли, които не са по съвместно желание.
И спря да се върти за миг земята..
Реално нищо не правя в секса, за да го задържа със себе си. И нищо не бих направила, ако до там опре. Правя това, което ми харесва, а и много неща ми харесват, защото на него му харесват, но...знаете това е нормалното.Жертви не. Ако не ме иска не искам да ме иска заради секса...изказах се просто
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
а ти къв си доуен. е така ше кажа на всички че си спамаджия и ше браня темите. факай се!
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И аз не ги разбирам тея ... въпреки, че познавам 2ма дето от 2007 до сега са заедно ( сега са на 20 години и двамата ) и а познай до какво се свежда връзката им - навик и секс ... Е то това ако е връзка ...
Е познавам и двойка, която са пълната противоположност на това по горе ( даже се сгодиха на скоро ), но такива като тях са по-скоро изключение.
Много ми е интересно откъде пък вие знаете чуждите връзки до какво се свеждат? Да не сте им в къщата?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Бих правила много неща в леглото с него (взимам напредвид сегашния си приятел), бих се държала по всякакъв начин,но просто за да ни е хубаво и на двамата,ако е под претекст да го задържа,дори да го обичам страшно много,няма да стигам до там да се излагам и да го задържам със секс.Както се каза по-нагоре,ако ще е така,да си ходи по-добре.
Теб визирах.
Една връзка може да се гради на милион неща едновременно, а може и само на едно. Това не означава, че трябва да бъде омаловажавана по някакъв начин.
А още по-лошо, че това е отношението ти към "приятелка".
Тука грешиш!
Това не ми е отношението към приятелка, а към тоя тип връзки, които са се изчерпали емоционално, ако ме разбираш какво имам в предвид. Само навика и секса не са пълноценна връзка според мен. За нея може и да е, това си е лично нейно решение, което аз уважавам.
Една такава връзка може да бъде по-добре функционираща дори. А пренебрежителното ти отношение към връзката на приятелката ти говори достатъчно за отношението ти към нея.
Както и да е.
И я ме просветли какво точно говори ... Това, че не одобрявам връзката на някой, не означава, че не го ценя самият човек, ама то мозък се иска за да се проуме това нещо![]()
Писна ми от разбирачи!!! Нито мене познаваш, нито нея, че да говориш какви са ни отношенията! Ама не, да си на всяка манджа мерудия! Не се бъркай, там където нямаш работа!
И не е по-добре функционираща връзката градяща се само на секс и навик. Чувствата правят една връзка силна, това да обичаш другият повече от самият себе си, да бъдеш готов на всичко за него, да пренебрегнеш собствените си интереси заради някой друг! Ето за това чувство си струва човек да живееА не само за да се е*е редовно ...
Последно редактирано от DragonLady : 11-27-2012 на 23:33
Dragon,това твоето е чиста мания към някои.И аз съм бил преди години така ама минаха тия години мила.Ако това търсиш цял живот нема да стане.Аз съм на 24 приятелката ми е на 21.Заедно сме от година и 2 месеца,бачкаме и двамата като луди.Еднообразен живто си живеем.Немаме толкова време.Кво значи за теб една изчерпана връзка.Стига с клишетата.Говорете реално.И в моя случай нито аз се оплаквам нито тя.Ако има нещо веднага се споделя.Такъв е живота.Просто тряяя пораснеш да осъзнаеш някои неща.Не всичко е секс и обич.
^a мен ми е тъжно за такива същества като теб и надявам се никога да не стана такава : )
както и от тея вечно умерени хора, сякаш обичащи да дърпат мечтателите като мен от облаците с твърдения какво е това, какво е онова, как е нормално да бъде и какъв бил животът.
Виоленца, не се хаби бтв, леко е безсмислено. : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И violenza е много права.Точно трябва да си силен в момента в който всичко започне да е навик.Ако си капацитет ше ме разбереш
ей сега ще я задържам или иска да е с мен или не
аз нечий роб няма да ставам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
На бас,че и се молиш и не си устояваш мъжкото?
Да, да.
Ще ме извиняваш, ама и моята връзка е на година и 2 месеца и точно в този период е нормално всичко да е суперрозово (не колкото в началото), но не сте заедно от 20 години, че да сте опитали всичко и да сте си омръзнали.
Това с порастването... чист опит да замаскираш рутината във връзката си и да ни убедиш, че е нормално.
Виоленца, това, че някоя приятелка има очевидно малоумна връзка, съвсем не значи, че не я обичам и не държа на нея като приятелка. Примери бол.