.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 112
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Всичко, което той пожелае, стига това да не прекрачва моите морални граници ( демек да не е извратено и тн. изцепки ).
    Мда...

Всичко без тройка.. и някакви такива и подкрепям мнението на jghgh

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ако той не иска да е с мен, под достойнството ми е да се опитвам да го вържа.
    Това.
    Нищо не бих предприела с единствената цел да го задържа до мен. Ако не иска да сме заедно - прав му път.
    Готова съм да се раздавам на 100% в една връзка, да опитвам нови неща, НО не съм готова да унижавам себе си, молейки се на някой да остане и играейки разни игри/роли, които не са по съвместно желание.
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Реално нищо не правя в секса, за да го задържа със себе си. И нищо не бих направила, ако до там опре. Правя това, което ми харесва, а и много неща ми харесват, защото на него му харесват, но...знаете това е нормалното. Жертви не. Ако не ме иска не искам да ме иска заради секса...изказах се просто
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    а ти къв си доуен. е така ше кажа на всички че си спамаджия и ше браня темите. факай се!
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Аз не разбирам да имаш връзка от 16-17 годишен и да продължи цял живот и да се жениш и някакви такива работи. Аз лично искам да видя колкото се може повече.
    И аз не ги разбирам тея ... въпреки, че познавам 2ма дето от 2007 до сега са заедно ( сега са на 20 години и двамата ) и а познай до какво се свежда връзката им - навик и секс ... Е то това ако е връзка ...
    Е познавам и двойка, която са пълната противоположност на това по горе ( даже се сгодиха на скоро ), но такива като тях са по-скоро изключение.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Много ми е интересно откъде пък вие знаете чуждите връзки до какво се свеждат? Да не сте им в къщата?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Много ми е интересно откъде пък вие знаете чуждите връзки до какво се свеждат? Да не сте им в къщата?
    Ако визираше моето мнение, близка приятелка ми е, и ми е споделяла разни неща, включително и как усеща връзката си към настоящият момент.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Бих правила много неща в леглото с него (взимам напредвид сегашния си приятел), бих се държала по всякакъв начин,но просто за да ни е хубаво и на двамата,ако е под претекст да го задържа,дори да го обичам страшно много,няма да стигам до там да се излагам и да го задържам със секс.Както се каза по-нагоре,ако ще е така,да си ходи по-добре.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Теб визирах.
    Една връзка може да се гради на милион неща едновременно, а може и само на едно. Това не означава, че трябва да бъде омаловажавана по някакъв начин.
    А още по-лошо, че това е отношението ти към "приятелка".

Град
    Варна
    Теб визирах.
    Една връзка може да се гради на милион неща едновременно, а може и само на едно. Това не означава, че трябва да бъде омаловажавана по някакъв начин.
    А още по-лошо, че това е отношението ти към "приятелка".
    Тука грешиш!
    Това не ми е отношението към приятелка, а към тоя тип връзки, които са се изчерпали емоционално, ако ме разбираш какво имам в предвид. Само навика и секса не са пълноценна връзка според мен. За нея може и да е, това си е лично нейно решение, което аз уважавам.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Една такава връзка може да бъде по-добре функционираща дори. А пренебрежителното ти отношение към връзката на приятелката ти говори достатъчно за отношението ти към нея.
    Както и да е.

Град
    Land of the End
    Всяко нещо,което пожелае стига да не прекрачва границата тоест да не е гнусно и извратено.

За утайката от кафе:
    ...Слагаш я в Душ-Гела си и действаш с масаЖче или директно върху кожата... Wink

Град
    Варна
    Една такава връзка може да бъде по-добре функционираща дори. А пренебрежителното ти отношение към връзката на приятелката ти говори достатъчно за отношението ти към нея.
    Както и да е.
    И я ме просветли какво точно говори ... Това, че не одобрявам връзката на някой, не означава, че не го ценя самият човек, ама то мозък се иска за да се проуме това нещо
    Писна ми от разбирачи!!! Нито мене познаваш, нито нея, че да говориш какви са ни отношенията! Ама не, да си на всяка манджа мерудия! Не се бъркай, там където нямаш работа!
    И не е по-добре функционираща връзката градяща се само на секс и навик. Чувствата правят една връзка силна, това да обичаш другият повече от самият себе си, да бъдеш готов на всичко за него, да пренебрегнеш собствените си интереси заради някой друг! Ето за това чувство си струва човек да живее А не само за да се е*е редовно ...
    Последно редактирано от DragonLady : 11-27-2012 на 23:33

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    да бъдеш готов на всичко за него, да пренебрегнеш собствените си интереси заради някой друг!
    Вече ми стана тъжно за теб.

Град
    Варна
    Вече ми стана тъжно за теб.
    Нека ти става като искаш! Явно не си срещтнала подходящият човек, който също би пренебрегнал себе си заради теб, за да вникнеш в смисъл на думите ми.

Banned
    Dragon,това твоето е чиста мания към някои.И аз съм бил преди години така ама минаха тия години мила.Ако това търсиш цял живот нема да стане.Аз съм на 24 приятелката ми е на 21.Заедно сме от година и 2 месеца,бачкаме и двамата като луди.Еднообразен живто си живеем.Немаме толкова време.Кво значи за теб една изчерпана връзка.Стига с клишетата.Говорете реално.И в моя случай нито аз се оплаквам нито тя.Ако има нещо веднага се споделя.Такъв е живота.Просто тряяя пораснеш да осъзнаеш някои неща.Не всичко е секс и обич.

Banned
    Тука грешиш!
    Това не ми е отношението към приятелка, а към тоя тип връзки, които са се изчерпали емоционално, ако ме разбираш какво имам в предвид. Само навика и секса не са пълноценна връзка според мен. За нея може и да е, това си е лично нейно решение, което аз уважавам.
    След време така става.Порасни малко още.Явно не су видела много неща.

^a мен ми е тъжно за такива същества като теб и надявам се никога да не стана такава : )
    както и от тея вечно умерени хора, сякаш обичащи да дърпат мечтателите като мен от облаците с твърдения какво е това, какво е онова, как е нормално да бъде и какъв бил животът.

Виоленца, не се хаби бтв, леко е безсмислено. : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Banned
    И violenza е много права.Точно трябва да си силен в момента в който всичко започне да е навик.Ако си капацитет ше ме разбереш

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нека ти става като искаш! Явно не си срещтнала подходящият човек, който също би пренебрегнал себе си заради теб, за да вникнеш в смисъл на думите ми.
    Не, мерси. Искам да срещна човек, който ще бъде до мен докато продължавам да градя себе си, а не такъв, заради когото да пренебрегвам интересите си.

jghgh, спирам знам, че е безсмислено.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ей сега ще я задържам или иска да е с мен или не
    аз нечий роб няма да ставам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned
    На бас,че и се молиш и не си устояваш мъжкото?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от audipower Виж мнението
    Dragon,това твоето е чиста мания към някои.И аз съм бил преди години така ама минаха тия години мила.Ако това търсиш цял живот нема да стане.Аз съм на 24 приятелката ми е на 21.Заедно сме от година и 2 месеца,бачкаме и двамата като луди.Еднообразен живто си живеем.Немаме толкова време.Кво значи за теб една изчерпана връзка.Стига с клишетата.Говорете реално.И в моя случай нито аз се оплаквам нито тя.Ако има нещо веднага се споделя.Такъв е живота.Просто тряяя пораснеш да осъзнаеш някои неща.Не всичко е секс и обич.
    Да, да.
    Ще ме извиняваш, ама и моята връзка е на година и 2 месеца и точно в този период е нормално всичко да е суперрозово (не колкото в началото), но не сте заедно от 20 години, че да сте опитали всичко и да сте си омръзнали.
    Това с порастването... чист опит да замаскираш рутината във връзката си и да ни убедиш, че е нормално.

Виоленца, това, че някоя приятелка има очевидно малоумна връзка, съвсем не значи, че не я обичам и не държа на нея като приятелка. Примери бол.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, да.
    Ще ме извиняваш, ама и моята връзка е на година и 2 месеца и точно в този период е нормално всичко да е суперрозово (не колкото в началото), но не сте заедно от 20 години, че да сте опитали всичко и да сте си омръзнали.
    Това с порастването... чист опит да замаскираш рутината във връзката си и да ни убедиш, че е нормално.

Виоленца, това, че някоя приятелка има очевидно малоумна връзка, съвсем не значи, че не я обичам и не държа на нея като приятелка. Примери бол.
    Виж сега.В момента имам доста по важни неща,от това да мисля къв цвят да ни е връзката.Както аз така и тя.Но сме заедно и се подкрепяме и ДВАМАТА.Разбра ли ме какво искам да ти кажа?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си