.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Ти постоянно ли се чукаш? ужас...

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    ти пък искай в гъза постоянно ... а и като иска и го дай ,какъв е проблема ?!
    +1.И ако откаже,търси си го другаде.Така де както Драгон Лейди каза.Ако тя не ти дава у гъзъ,друга ще ти даде у газО.

Беги ве.Драгон Лейди-вечната разбирачка,и компетенстност по всяка една тема.Са си мисли,че и тука е права.Драгон,ако мъжО ти иска отзаде а ти не му дава,следователно като отиде да го сложи на друга у гъзО,нема да имаш против??Така ли е ве Варна?
    Последно редактирано от piffacota : 11-29-2012 на 20:24

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Ти постоянно ли се чукаш? ужас...
    Е не е баш постоянно, да кажем почти всеки ден. И кое му е ужасното?

Говорех ако е всеки ден всеки час, постоянно ...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Няма страшно, ще се притесняваш, когато започне да иска и да и готвиш.

Фен
    To това малко малко не е нормално ама айде...Определено Dragon май май си нема много работа,и се мисли постоянно за секс,само секс и нищо друго.Неможе и да заспи ако не си в взела дозата ПРЕЗКУРИН.

anonymous708973
    Guest
    Ужасно било... не мога да си представя да сме у тях/у нас, тоест да имаме физическата възможност, а да не правим секс.
    Ама това сме само ние.

Едит:
    Пф. Преди години беше модерно да се обяснява как жените вечно не искали секс и ала-бала, а сега обвинявате, че вечно искат.
    За какви се мислите, че да обяснявате кое е нормално и кое - не? Какво ви бърка? Подозрително вече мяза на завист и избиване на комплекси.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ужасно било... не мога да си представя да сме у тях/у нас, тоест да имаме физическата възможност, а да не правим секс.
    Ама това сме само ние.
    Ти ако цел ден с приятеля ти сте у вас да гледате филмчета,нон стоп ли ше се чукате?Ама нон стоп..шото по принцип целия ви ден е физическа възможност?Или само си лалаш да се прайме на оборотни?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ама това сме само ние.

Едит:
    Пф. Преди години беше модерно да се обяснява как жените вечно не искали секс и ала-бала, а сега обвинявате, че вечно искат.
    За какви се мислите, че да обяснявате кое е нормално и кое - не? Какво ви бърка? Подозрително вече мяза на завист и избиване на комплекси.
    Пантерке не само вие, и ние с моя сме така. Има ли възможност, винаги се възползваме от нея

Не ме разбра, оф, да и аз бих , ама е ужасно ако само за това се мисли, не може 24/7 . В самия секс нищо ужасно няма, ама на , като приемате всичко буквално. Даже понякога си мисля, че затормозявам приятеля си с целия този секс, така че въобще не разбрахте, но нп

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от piffacota Виж мнението
    Ти ако цел ден с приятеля ти сте у вас да гледате филмчета,нон стоп ли ше се чукате?Ама нон стоп..шото по принцип целия ви ден е физическа възможност?Или само си лалаш да се прайме на оборотни?
    Хубаво, че питаш, щото точно тук мога да ти отговаря добре.
    Имали сме доста филмово-сексови маратони. Отивам следобяд, филм-секс-филм-секс-филм-секс, по едно кафе в 22-23 часа и цяла нощ - същата програма. С разговорите и т.н., разбира се, идеята е, че не излизаме навън, няма други хора с нас и т.н. Лятото де, сега с училище и университет трудно става чак цяла нощ.
    Не че ти влиза в работата, ама щом питаш...

Бритци (повече ми харесваше тоя ник :д), разбирам те добре, не се тревожи

Е, а така, това имах предвид и аз.. по малко от всичко . Иначе за ник-а , леле, хахха, трябва да си ползвам него профил

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Нали си наясно,че автора на темата не говори/пише в буквалния смисъл?!
    То е ясно,че не може нон-стоп да мисли само за секс ...

Между другото наистина е гадно да ти се иска да правиш секс,а половинката да не иска За щастие съм имала връзка само с един такъв индивид ама тогава и аз самата нямах много време за подобни ласки ... Пантерке,Лейди и аз съм съгласна с вас
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Фен
    Къде сте ве секс машини

Сексове правим, ахаххаха

Фен
    Сексаш се доволно много.Съмнява ме малко честно.Не мое да не ти писне некога :Д

Фен
    Сексаш се доволно много.Съмнява ме малко честно.Не мое да не ти писне некога :Д
    ALetterFromTheSky:Приличаш ми много на една приятелка.Случайно да питам..От Овча Купел ли си?

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Е не е баш постоянно, да кажем почти всеки ден. И кое му е ужасното?
    Не е ужасно това, ужасно е да шантажираш автора, че някой друг "ще чука" приятелката му (баси противната дума), сякаш е виновен, че неговото либидо не е толкова голямо колкото нейното. Ми и тя да се съобразява бе.

Или ако е толкова нетърпимо положението да скъсат.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

ALetterFromTheSky:Приличаш ми много на една приятелка.Случайно да питам..От Овча Купел ли си?
    Aмии, не

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Има ли възможност, винаги се възползваме от нея

Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    О, колко сте дебилни, просто главата ми не го побира. Тука бате, "Лигата на ебачите".. такива глупости пишете, че чак май вие не си вярвате. Спирам до тук, че току виж още някой ме изкарал гей

Само в заключение ще допълня, че на бисерите на DragonLady винаги се смея с глас.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Повече от фен Аватара на Foxa^
    +1.И ако откаже,търси си го другаде.Така де както Драгон Лейди каза.Ако тя не ти дава у гъзъ,друга ще ти даде у газО.

Беги ве.Драгон Лейди-вечната разбирачка,и компетенстност по всяка една тема.Са си мисли,че и тука е права.Драгон,ако мъжО ти иска отзаде а ти не му дава,следователно като отиде да го сложи на друга у гъзО,нема да имаш против??Така ли е ве Варна?
    Между другото ... е прав ! Драгона е г-ца Компетенция по всички въпроси

П.С ... Шшшш бахти ебачките .. как не каталясахте бе
    Последно редактирано от Foxa^ : 11-30-2012 на 06:47

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Не е ужасно това, ужасно е да шантажираш автора, че някой друг "ще чука" приятелката му (баси противната дума), сякаш е виновен, че неговото либидо не е толкова голямо колкото нейното. Ми и тя да се съобразява бе.

Или ако е толкова нетърпимо положението да скъсат.
    Гадно е, ама е истина. Ако имаше статистика за причините, поради които хората късат, сигурна съм, че нееднаквото либидо щеше да е на едно от първите места.

Atоре ти си кур гей

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А ти си несполучлив трол, айде млъкни.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си