- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Лили или ДМ е по-изгодно като цени?или елитис или нещо друго???
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Пигментите май се нанасят с намокрена четка, ама пак има вероятността да се омажеш и да лъснеш като Едуард. Затова първо се слага грима на очите и после на самото лице, за да може да се избърше. Абе играчка си е, нищо че уж са по-трайни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В Лили е по-евтино сякаш.
Everything changes, but beauty remains ...
Момичета имам нужда от помощ. Опитвам се да си определя точно цветът на кожата. Имам голям проблем с намирането на продукти за светла кожа и ми писна да купувам разни неща, които накрая все се оказват, че пак са с 1-2 тона по-тъмни. Някъде в интернет има ли как да видя? Подтонът ми е неутрален иначе.
Според мен в елитис е най-евтино.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Таа въпросът ми е много важен от няколко дена и ще съм изключително благодарна, ако някой ми отговори
Трябва да нося очила по принцип, но се спрях на лещи. Безцветни са и на мен лично много ми харесват. Мнения за тях ? Някакви недостатъци и такива неща ? ..
Е то зависи какви са ти лещите и как ги понасят очите ти. Може да имаш непоносимост, да направиш алергия и такива неща.
Доколкото знам, първо е препоръчително да сложиш очила, а не направо лещи.. А пък дори и лещи да сложиш, очилата ще са ти нужни, защото лещите е хубаво да ги носиш възможно за най-кратко. Иначее, аз съм с безцветни и нямам оплаквания (в началото ще ти е трудно да ги сложиш, но бързо се свиква) За недостатъци също не се сещам ;д
И аз искам да питам нещо: от известно време след като ям и ми се догадва /изобщо има ли такава дума?/. Отшумява за 30 сек., не повръщам, но е дразнещо. Примерно ям спагети и вече усещам, че съм се наяла и тръгвам да си нося чинията към кухнята, но по пътя адски ми се гадни. Това минава, но известно време не обичам да ми се говори за храна. Има ли други, на които им се е случвало? Вече взех да се притеснявам....
Отдавна не съм слагала лещи, но е добре да пропускат повече кислород в окото. Би трябвало да е указано колко кислород допускат до очите, колкото повече, толкова по-добре, защото могат да бъдат носени по-продължително време през деня. Недостатъците са - сухота в очите, ако ги носиш твърде дълго. Не си лягай с тях, НИКОГА. Хигиената също е много важна, пипай ги само с чисти ръце и ползвай разтвор за промиване преди, и след слагането им.
А дали ще са ти удобни зависи най-вече от материала от, който са направени...
Постнах го и в друга тема, но ми трябва бърз отговор и видях, че има и такава тема. "Тъй като хич не съм наясно, а смятам да правя подарък за Коледа, искам да попитам колко би струвало това яке http://www.toxel.com/inspiration/201...-creed-jacket/ ако занеса да ми го ушият - плат, изработка, т.н.? Има ли на къде да ме насочите за добри шивашки ателиета на сносни цени във Варна? И приблизително колко време ще е необходимо? Благодаря предварително."
Не забелязах, благодаря. Става въпрос за това яке http://www.toxel.com/wp-content/uplo...acjacket01.jpg
За колко време ви свършва крем-депилатора?Защото се чудя дали си струва да си взема един..
Зависи от зоната, която правиш.
За триъгълник - можеш да го използваш 2-3 пъти.
За крака - веднъж.
Глупости! С Вийт съм си обезкосмявала краката и триъгълника по 4-5 пъти всяка част и ми е оставал.
Everything changes, but beauty remains ...