.
Затворена тема
Страница 90 от 119 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 2974
    Лили или ДМ е по-изгодно като цени? или елитис или нещо друго???
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Пигментите май се нанасят с намокрена четка, ама пак има вероятността да се омажеш и да лъснеш като Едуард. Затова първо се слага грима на очите и после на самото лице, за да може да се избърше. Абе играчка си е, нищо че уж са по-трайни.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пигментите май се нанасят с намокрена четка, ама пак има вероятността да се омажеш и да лъснеш като Едуард. Затова първо се слага грима на очите и после на самото лице, за да може да се избърше. Абе играчка си е, нищо че уж са по-трайни.
    Мхм.
    Имам едни сенки на Moda, баш като пигменти са. Половината ми бузи са в прашец :д

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Лили или ДМ е по-изгодно като цени? или елитис или нещо друго???
    В ДМ ги мярнах аз.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    В ДМ ги мярнах аз.
    не не , питам по принцип за всичко, не за тея пигменти. ценовото равнище ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    В Лили е по-евтино сякаш.
    Everything changes, but beauty remains ...

Момичета имам нужда от помощ. Опитвам се да си определя точно цветът на кожата. Имам голям проблем с намирането на продукти за светла кожа и ми писна да купувам разни неща, които накрая все се оказват, че пак са с 1-2 тона по-тъмни. Някъде в интернет има ли как да видя? Подтонът ми е неутрален иначе.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    В Лили е по-евтино сякаш.
    Благодаря.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Според мен в елитис е най-евтино.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Таа въпросът ми е много важен от няколко дена и ще съм изключително благодарна, ако някой ми отговори
    Трябва да нося очила по принцип, но се спрях на лещи. Безцветни са и на мен лично много ми харесват. Мнения за тях ? Някакви недостатъци и такива неща ? ..

Е то зависи какви са ти лещите и как ги понасят очите ти. Може да имаш непоносимост, да направиш алергия и такива неща.

Супер фен Аватара на tonssy
    Доколкото знам, първо е препоръчително да сложиш очила, а не направо лещи.. А пък дори и лещи да сложиш, очилата ще са ти нужни, защото лещите е хубаво да ги носиш възможно за най-кратко. Иначее, аз съм с безцветни и нямам оплаквания (в началото ще ти е трудно да ги сложиш, но бързо се свиква) За недостатъци също не се сещам ;д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И аз искам да питам нещо: от известно време след като ям и ми се догадва /изобщо има ли такава дума?/. Отшумява за 30 сек., не повръщам, но е дразнещо. Примерно ям спагети и вече усещам, че съм се наяла и тръгвам да си нося чинията към кухнята, но по пътя адски ми се гадни. Това минава, но известно време не обичам да ми се говори за храна. Има ли други, на които им се е случвало? Вече взех да се притеснявам....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M_smile Виж мнението
    Таа въпросът ми е много важен от няколко дена и ще съм изключително благодарна, ако някой ми отговори
    Трябва да нося очила по принцип, но се спрях на лещи. Безцветни са и на мен лично много ми харесват. Мнения за тях ? Някакви недостатъци и такива неща ? ..
    Отдавна не съм слагала лещи, но е добре да пропускат повече кислород в окото. Би трябвало да е указано колко кислород допускат до очите, колкото повече, толкова по-добре, защото могат да бъдат носени по-продължително време през деня. Недостатъците са - сухота в очите, ако ги носиш твърде дълго. Не си лягай с тях, НИКОГА. Хигиената също е много важна, пипай ги само с чисти ръце и ползвай разтвор за промиване преди, и след слагането им.
    А дали ще са ти удобни зависи най-вече от материала от, който са направени...

Постнах го и в друга тема, но ми трябва бърз отговор и видях, че има и такава тема. "Тъй като хич не съм наясно, а смятам да правя подарък за Коледа, искам да попитам колко би струвало това яке http://www.toxel.com/inspiration/201...-creed-jacket/ ако занеса да ми го ушият - плат, изработка, т.н.? Има ли на къде да ме насочите за добри шивашки ателиета на сносни цени във Варна? И приблизително колко време ще е необходимо? Благодаря предварително."

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Снимката не излиза.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Доколкото знам, първо е препоръчително да сложиш очила, а не направо лещи.. А пък дори и лещи да сложиш, очилата ще са ти нужни, защото лещите е хубаво да ги носиш възможно за най-кратко. Иначее, аз съм с безцветни и нямам оплаквания (в началото ще ти е трудно да ги сложиш, но бързо се свиква) За недостатъци също не се сещам ;д
    До преди една година носих очила, но само в някой часове в училище ги слагах. Нямам алергии и такива неща Благодаря много за отговорите .. <3

Не забелязах, благодаря. Става въпрос за това яке http://www.toxel.com/wp-content/uplo...acjacket01.jpg

Цитирай Първоначално написано от M_smile Виж мнението
    До преди една година носих очила, но само в някой часове в училище ги слагах. Нямам алергии и такива неща Благодаря много за отговорите .. <3
    Ее значи няма от какво да се притесняваш

За колко време ви свършва крем-депилатора?Защото се чудя дали си струва да си взема един..

anonymous708973
    Guest
    Зависи от зоната, която правиш.
    За триъгълник - можеш да го използваш 2-3 пъти.
    За крака - веднъж.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Глупости! С Вийт съм си обезкосмявала краката и триъгълника по 4-5 пъти всяка част и ми е оставал.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    И аз искам да питам нещо: от известно време след като ям и ми се догадва /изобщо има ли такава дума?/. Отшумява за 30 сек., не повръщам, но е дразнещо. Примерно ям спагети и вече усещам, че съм се наяла и тръгвам да си нося чинията към кухнята, но по пътя адски ми се гадни. Това минава, но известно време не обичам да ми се говори за храна. Има ли други, на които им се е случвало? Вече взех да се притеснявам....
    Доста е относително...
    Ядеш ли бързо?Какво правиш преди да ядеш?На първото ядене ли ти се случва или на вечеря,дай повече инфо.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Доста е относително...
    Ядеш ли бързо?Какво правиш преди да ядеш?На първото ядене ли ти се случва или на вечеря,дай повече инфо.
    Според мен си ям с нормално темпо. Иначе си мия ръцете, вземам си нещо за пиене и почвам да ям. Не съм забелязала точно на кое ядене става, всъщност и хранителния ми режим не е много наред и си мисля, че е от това.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Според мен си ям с нормално темпо. Иначе си мия ръцете, вземам си нещо за пиене и почвам да ям. Не съм забелязала точно на кое ядене става, всъщност и хранителния ми режим не е много наред и си мисля, че е от това.
    Логично е да има връзка с режима ти на хранене. Също така не е полезно да пиеш докато ядеш, както и след като си се нахранила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си