- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нещо, над което да работите. Малко лични примери.
Трябва да работя над доста неща - като за начало трябва да се науча да не съм толкова емоционална, да приемам критика и да не паля от четвърт. Не, не съм тризначка, просто съм си такава. Най-малкото нещо може да ме ядоса и да ме накара да искам да сритам нечия физиономия. Добре, че не владея карате.
Едит: Айде да редактирам, че авторката иска повече обяснения.
Значи твърде съм емоционална. Плача, смея се, викам, удрям, блъскам... Дори бълнувам разни неща докато спя. Това ми пречи.
Не мога да приема дори когато някой от родителите ми ми дава градивна критика. Просто не мога. Почва да ме пари, да ме гори направо и... Не мога да преглътна. Или съм права, или си мъртъв.
Супер лесно се ядосвам. За най-малкото нещо, за най-голямото, за най-засягащото и дори за най-незасягащото ме нещо. Направо съм отвратителна. Паля само заради снимка на гавра с нещо, примерно ебавка с хляба, а отдолу разплакан възрастен човек, който гушка хляб. Е, не мога! Няма как да подмина. Иде ми да го блъскам тоя идиот, да го ритам, да удрям...
Какво съм постигнала? Ами почвам да си скривам маааалко от чувствата вътре в мен. Не съм достигнала нужното според мен ниво, но е доста добре за мен, за моята личност. И като че ли май е само това.
Последно редактирано от tori : 12-04-2012 на 20:08