.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Склонен съм да прекратя дадена връзка ако това от което аз имам нужда е повече от това, което тя може да ми даде. Дали количествено, или качествено, или като честота... значение няма, защото важи същото. Времевите рамки са дадени за да може да има компромис между моите разбирания и разбиранията на другите хора. Ако зависи само от мен.. нещата са доста по различни.

Ако няма проблем и от нейна страна има чувства.. значи няма причина въпросните чувства да не бъдат споделени. Ако не са... прости ми крайното изказване но явно небето не е съвсем безоблачно. Ако не ги виждам.. това не значи че ги няма. Но значи че явно приказваме на различни езици. И моите нужди се различават от нейните желания. А с такова нещо компромис не се прави.

Не зная за теб... но за мен връзката е развитие и задълбочаване на чувства, емоции, преживявания. Произнасянето на обичам те, ако е искрено говори за развитие. Липсата.. за проблем. Това при условие че не ходим от вчера.

Еднакво важно е какво казва и какво прави. Поне за мен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Произнасянето на обичам те, ако е искрено говори за развитие.
    Само дето тука има едно ако. Тя може да ти го е казала, ама да не е искрено. И ти ще продължиш връзка с човек, когото искрено не те обича. В същото време би прекратил връзка с момиче, което искрено те обича, само защото не иска да казва думичките толкоз рано.

Не те подкрепям тука :Д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Не зная за теб... но за мен връзката е развитие и задълбочаване на чувства, емоции, преживявания.
    Именно. Развитие и задълбочаване, за които се изисква време. "Обичам те" за мен е черешката на тортата. Бележи върхова точка в развитието. Поне аз така го усещам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Именно. Развитие и задълбочаване, за които се изисква време. "Обичам те" за мен е черешката на тортата. Бележи върхова точка в развитието. Поне аз така го усещам.
    Аз пък мислех, че върховата точка е "Искам дете от теб". Ма тва са си мои разсъждения

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз пък мислех, че върховата точка е "Искам дете от теб". Ма тва са си мои разсъждения

Това е цяла друга планина.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си