- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той заминава
Не. НАШЕТО означа мен+него заедно на едно място. А не мен, заточена тук, + него, на хиляди километри в Афганистан. Ако той не е щастлив с мен и предпочита да е толкова далече, прав му път.
Особено пък да ходи толкова пъти... Чест - дръжки. Тая чест я е отдал вече няколко пъти. За какво освен за пари? Разбирам да е закъсал финансово и да иде веднъж. Ама едва ли за 3-4 път е толкова закъсал след тия пари, дето са му ги изсипали за ходенията предишните пъти.
Изобщо не е едностранчиво даже. Няма как да знаеш какво е щяло да се получи. Нито пък дали някога го е обичала. Това е едностранчиво.
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-08-2012 на 09:00
Това също е вярно до някаква степен. Както вече казах първият път е било по негово желание, никой не го е карал да го прави. Пък и той е малко на принципа "Колкото по-опасно, толкова по-добре". И да през последната една година от както се е върнал от последната мисия там доста неща пробва, но може би никое не може да се доближи по опасност до Афганистан.
И така, докато аз се притеснявам за живота му, той се притеснява да не го зарежа докато е там.
aks13v , да за Щатите става въпрос.
Никой нормален мъж, който иска да направи пари (впрочем няма чак такива пари каквито си представяте в армията), кариера или просто да постигне нещо никога няма да се съобрази с теб. Ако го направи трябва да е най-големият путколизец и мъж под чехъл.
На мен лично, ако някоя ми мрънка да не заминавам това ще ме мотивира още повече да се махна от нея.
Обаче на теб, ако ти предложат да учиш на пичка си майчина и всичко ти е уредено, ама нямаш възможност да го вземеш и какво? Веднага ще му биеш шута и всички знаем какво ще стане. Ще си пренебрегнеш образованието и всичко останало за което така нахъсано говориш заради мъж, м? Нема връзка, нема романтика. Тези две неща НЕ ти слагат нищо в устата.
Нема адреналин, нема страст, нема чест, а пари. И винаги е било за пари.
![]()
Мъжът се грижи за семейството си. Когато съм с него и нещата са сериозни, съм част от това семейство.
Ако той не възприема това - прав му път.
Да, аз отивам да уча в чужбина. Но ти си нямаш най-бледа идея колко съжаления, сълзи, сериозни разговори и т.н. се крият зад това решение. И отивам, за да се развивам, за да имам по-добър старт в живота, а не да взема пари. За 3-4 път.
Пак тези пари. Не всеки военен е военен заради парите.
И този двоен стандарт не ми харесва. Ти вярваш в нещо и се бориш за него - отиваш да учиш в чужбина, макар и да си проляла много сълзи и да си преживяла много тежки разговори.
На това момче сигурно му е дваж по-тежко.
Мериш нещата само от собствената си перспектива, а това не е редно. Повтарям - да си военен (особено в Щатите) е вътрешна нагласа, убеждения и реализация.
Ти би ли обичала мъжа до себе си, ако той се отрече от това, в което вярва? Аз бих била разочарована. Да не говорим, че и през ум някога не би ми минало да тропам с крак като глезла и да настоявам да се откаже от целите си, защото на мен ми е по-удобно.
Не те нападам, нито се опитвам да те обидя.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да бе да, сигурно. Хайде стига - без маски, ако може. Няма да спорим и живи и здрави. Стига толкова.
Просто искрено съжалявам всичките тези мъже, които биват омагьосани по този начин.
По тази логика и на теб няма да ти е тежко. Просто ще се пуснат няколко изкуствени сълзи, а както всички знаем наистина може да се разревете, когато си поискате и айде.
![]()
Последно редактирано от Irti : 12-12-2012 на 10:55
Толкова много грешиш, че дори идея си нямаш. А аз няма да тръгна да обяснявам защо в подробности, само ще кажа, че изобщо не ми се ходи - страх ме е, почти съм сигурна, че няма да ми хареса, че няма да се интегрирам истински, че ще съжалявам и ще искам да се върна, но няма да мога. И това е само разумната част на нещата.
Файн, да бъде вашата.
Само че когато тая чест може да му коства връзката... аз лично бих се замислила.