Охо, виж ти кой е на стола. Здрасти, баце!
Здрасти. Трябва някой път да пием кафе примерно, за назидание за всичките въпроси
..
Студентка вече. Промени ли се животът ти?
Промени се много, което е нормално.
Коя е най-голямата промяна и положително ли ти се отразява?
Най-голямата промяна е самата обстановка. Свикнала съм с нови градове и с много нови хора, но просто вече не е като в даскало.
Как се виждаш след 5 години? Обикновено хората като им задават този въпрос, те си мислят за нещата, които биха искали да постигнат. А как си представяш проблемите си тогава, от какво естество ще са и как ще си представяш, че ще ги приема бъдещото ти аз?
Чакай да помисля. Принципно бих казала, че проблеми има винаги, но тогава предполагам, че ще съм на вълна реализация, вече ще търся мястото си в обществото. Предполагам ще имам проблеми със жилището, смятам да съм си намерила самостоятелно такова дотогава, може би проблеми около завършване и евентуално някаква сериозна връзка.
Започна ли нещо вече да ти липсва от детството?
Да, определено. Беше много по-лесно тогава.
Страх ли те е, че този период остава във все по-дълбокото минало?
Не, не ме е страх. Всеки го очаква това, нещо нормално е, пък аз гледам само напред.
А коя детска черта си си запазила и цениш в себе си?
Може би това, че се радвам по детски на всяко мъничко нещо, на всеки малък жест.
Колко е важно за теб чувството за хумор?
Много. То предразполага хората.
Смяташ ли, че имаш такова?
Определено имам. Но само, когато съм в добро настроение.
Животът по-лек ли е, когато го приемаме с насмешка и успяваш ли да гледаш с усмивка на лошите моменти?
Не мисля, че е по-лек, когато бива приет с насмешка. По-скоро мисля, че насмешката е вид маска, с която хората се опитват да прикрият всъщност точно колко им е тежко. Аз се опитвам да гледам с усмивка на нещата, но често пъти не ми се получава.
Кое качество най-мразиш в себе си?
Ината.
А кое качество смяташ, че приятелите ти не харесват в теб?
Отново ината.
Какво означава за теб ученето, каква роля играе университетът за образованието ти и какви са ти амбициите за развиване на умения?
За мен ученето означава обогатяване, което е нужно на абсолютно всеки. Е, само на тези, които имат желанието да излезе човек от тях. Университетът играе може би най-важната роля, защото училището ти дава само базовите знания, а университета ги обогатява на по-високо ниво и вече те учи как да се справяш и с различните типажи хора, които не се ограничават до примерно 25 човека. Аз имам много амбиции като цяло, искам да се занимавам с нещо, което да върша с удоволствие. Няма да изброявам, но и аз като повечето хора, искам хубав и осигурен живот.
Как се възприемаш - като момиче или като жена?
Все още момиче. Далеч съм от жена.
А какво момчешко имаш в себе си?
Наивността. И емоционалността.
Най-лудата ти мечта, която наистина ти се иска и дори да си я отложила за далечното бъдеще, възнамеряваш да осъществиш?
Искам да скоча с бънджи от най-високия мост на планетата
..
Един ден, в собственото ти жилище, какво задължително ще има в твоя кът?
Адски много козметика. Всичко, което може да ти роди умът
..
Разкажи ми виц!
Оф, сещам се за много с бай Ганьо, ама не ми се пише толкова
..
Спортна натура ли си?
Ооо, не. Рядко спортувам, повече обичам разходките, даже и в този студ съм често навън на разходка.
Привличаш ли мъжкото внимание и с какво?
Ами привличам го, да. Вече с какво - не мога да ти кажа, ще попитам някой мъж и тогава
..
Нещо интересно за теб да допълниш?
Ще ми кажеш ли защо всички жени ми се чудят, докато си говоря с мъжете на тема коли?
..
Защо пишеш във форума?
Защото обичам да слушам за хората, интересувам се, обичам да давам съвети и да чета разни забавни неща.
Гъвкава ли си?
Ами вече не толкова, ама смятам скоро да си започна едни упражнения ии ще оправим положението :d ..
Можеш ли да пееш?
Не, чупя прозорци като седна да пея ;д ..
А да готвиш?
Това вече го мога. А и обичам да го правя.
Важно ли е човек да е добър в секса?
Да речем да. Все пак сексът е важна част от една нормална връзка.
Колко е важен сексът въобще в живота ни?
Достатъчно. Връзки, семейства - доста неща зависят от него.
А любовта?
Любовта .. За мен е по-важна от секса. И е най-важното нещо. Независимо дали става дума за любов между приятели, гаджета или друг тип отношения.
Напиши ни някакво послание.
Усмихвайте се повече, животът става по-красив така
..
Честит празник на патерици и успех!
М, на теб също и благодаря за въпросите.