.
Отговор в тема
Страница 65 от 69 ПървиПърви ... 1555616263646566676869 ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 1721
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Какво би направила за много пари? Прекалено малко неща. Не заради друго, просто съвестта ми ще ме гложди и няма да ми дава мира след това. А в такъв случай и многото пари няма да помогнат.
    Какво би те накарало да изневериш? Ако твърде много време съм търпяла лошо отношение и не се чувствам достатъчно добре във връзката.
    Какво би направила, ако гаджето ти каже, че не е доволен от секса? Бих попитала къде точно е проблема и кое не му харесва, след което бих опитала да се поправя. Аз не се обвързвам лесно, но направя ли го, значи съм готова да направя доста неща в името на връзката. В някакви нормални граници естествено.
    До къде би стигнала, за да постигнеш целите си? До края. Не се спирам пред почти нищо, за да постигна целите си.
    Би ли започнала да се интересуваш от нещо, от което до сега не си изобщо, само за да впечатлиш някое момче? Защо? По принцип зависи от самата връзка, но - да, бих. И в сегашната ми връзка го правя. Правя го, защото човека до мен е достатъчно важен, а когато нещо е много важно за него - опитвам се да го разбера.
    Нужно ли е да казваш прекалено често "Обичам те!" на човека до теб? Защо? Губи му се смисъла, ако е прекалено често. Хубаво е да има мярка в нещата.
    Какво ти доставя удоволствие? Защо? Истинско удоволствие ми доставя, когато успея да предизвикам нечия истинска усмивка. Дори и да не ми е близък човек. Защото съм на мнение, че за да очакваш добро - трябва да правиш добро.
    Приоритет в живота ти е..? За момента приоритет в живота ми е образованието. А след това - да намеря своето място в света, където и да е то.
    Защо повечето жени се засягат, когато ги поставят под общото знаменателче (въпреки че уж те не са такива...), а просто не приемат факта, че мъжете са изключително прави, когато го казват това? Защото повечето смятат, че са единствени по рода си, че няма други като тях. А не се усещат точно колко еднакви са в действителност.
    Мислиш ли, че всеки е специален? Дали всеки е специален? Не мисля. Колкото и различни да са хората един от друг, толкова и са еднакви.
    И въобще какво те прави специален? Сложен въпрос. Специален можеш да бъдеш за определени хора. Например родители, любими хора. За тях ти винаги ще си специален. От друга страна - специални са и хората, например с по-високо ниво на интелигентност. Такива не са много. Малко глупаво отговорих, надявам се да ме разбереш.
    Мислила ли си си някога, че си нещо повече от другите, защо? Аз да съм повече от другите. Не, не мисля. И никога не съм го мислила. Нито пръщя от интелект, нито съм няква супер красива, въобще нямам такива качества, които да биват по някакъв начин определяни като "повече" от тези на останалите. В крайна сметка всички сме смъртни и равни по някакъв начин.
    Егоистично ли е да си егоист? Зависи кой как го приема. За мен е егоистично.
    "Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме." - agree? and why? Съгласна съм. Всеки има право на свое собствено мнение, но не винаги то е правилно и не винаги е добра идея да се изкарва на показ.
    Хубаво ли е да си егоист? Защо? В някакви по-малки дози - да. Защото в днешно време ако не гледаш първо за себе си, няма да стигнеш далеч.
    В какво откриваш смисъл? Защо? Откривам смисъл в историята например. Откривам смисъл в съществуването. Откривам смисъл в много неща. Може би, защото на хората ни е заложено да търсим смисъла във всичко. Вече кой къде ще го намери е друго.
    Да бъдеш или да не бъдеш? Аз предпочитам да бъда. Все пак - къде е кефа във всичко иначе ..
    Нещата случват ли се или стават? Стават. Не мисля, че има случайни неща.
    Кое е по-добре, да си един от многото или един от малкото? Защо? Аз лично предпочитам един от малкото. Многото и без това са си много. А и не е интересно да си с много себеподобни.
    В какво вярваш? Защо? Вярвам в себе си. Вярвам, че човек сам си кове съдбата. Защо ли .. Защото в края на деня всеки остава сам със себе си и живота му е такъв, какъвто си го направи. Низът от решения си е изцяло негов избор.
    Човечеството е..? Неблагодарно.
    Ти си...? Нормален човек. Е, ако попитате гаджето ми съм проклетия, ама това е друго ..

Аре по-късно пак, че работа ме чака.
    Мда, и аз се изпарявам.
    И съжалявам ако не ми се разбират много отговорите, страшно много бързам вече, че закъснявам.
    После пак ;д ..
    Последно редактирано от Wednesday666 : 12-06-2012 на 09:39

еее, поне да бяхте променили заглавието на темата ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На колко си години?
    Какво учиш?
    С какво искаш да се занимаваш?
    Искаш ли семейство и деца?
    Във връзка ли си в момента?
    Ако ,да , какъв е човека до теб?
    Кое свое качество смяташ за най-хубаво ?
    Какво не харесваш в своя характер?
    А във външността си?
    Чай или кафе?
    Кола или Пепси?
    Обичаш ли шоколад?(знам ,тъпо,ама срещам хора,които не обичат и мисля,че са им изпили мозъка със сламка! ОБИЧАЙТЕ шоколад бе)
    Откъде си?Там ли живееш в момента?
    maDamn

Мега фен Аватара на pandabear
    Каква е точната формула за щастието, любовта, омразата?
    Някога искало ли ти се е да убиеш човек?
    Какво би направила, за да останеш в историята с нещо?
    Четеш ли книги? Коя е последната, която прочете?
    Искало ли ти се е някога да изгориш книга? Коя? Защо?
    Защо дискотеките и баровете са толкова пълни, а библиотеките, кафе-книжарниците стават все по-празни и празни?
    Смяташ ли, че само покрай празници като Коледа, хората стават с една идея по-добри? Не е ли доста жалко това? Как си го обясняваш?
    Най-доброто нещо, което си правила в живота е..?
    А най-лошо?
    Представи си, че след време си здраво стъпила на краката си жена, имаш стабилен мъж до себе си и семейство, също така си доста добре парично осигурена. Би ли си осиновила дете? Защо?
    За какво би дала много пари?
    Защо повечето жени/мъже в днешно време са толкова елементарни?

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    На колко си години? 19
    Какво учиш? Администрация и управление за момента, за специализация след втори курс - Публична администрация.
    С какво искаш да се занимаваш? Тъй като съм запланувала магистърската ми степен да е Право - искам да работя нещо в правната система, за момента нотариусите ми допадат като длъжност, макар да съм повече за адвокат ..
    Искаш ли семейство и деца? Сега, на този етап - в никакъв случай. Някой ден, защо не. Това е нещо съвсем в реда на нещата.
    Във връзка ли си в момента? Нда.
    Ако ,да , какъв е човека до теб? Хм, сложен въпрос. Доста колоритна личност е, но единствената дума, която според мен го описва е невероятен.
    Кое свое качество смяташ за най-хубаво ? Инатът.
    Какво не харесваш в своя характер? Отново инатът. И мнителността. Ще кажа защо - инатът може да те движи адски много напред, но може и да те дърпа много назад. Казвала съм и ще продължа да казвам, че инатът ми е най-хубавото и най-лошото качество.
    А във външността си? М, там вече нищо не харесвам . Освен очите.
    Чай или кафе? Кафе . Аз съм пристрастена към кафето.
    Кола или Пепси? Кола. Макар и двете да са адски вредни.
    Обичаш ли шоколад?(знам ,тъпо,ама срещам хора,които не обичат и мисля,че са им изпили мозъка със сламка! ОБИЧАЙТЕ шоколад бе) Аз живея за шоколада .
    Откъде си?Там ли живееш в момента? От едно малко градче съм, Самоков се казва. Не, в момента живея в голямото село София ..
    Нях, нях ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Кой направи първата крачка към започването на сегашната ти връзка, ти или той?
    От колко време сте заедно?
    Колко добре познаваш човека до себе си?
    Какво не харесваш в него, какво те дразни? (помисли малко над въпроса не автоматично да отговаряш перфектен е и прочие )
    Какво би искала да промениш в него?
    Ами в теб?

Малко различни въпроси:
    Какво те накара да се ригистрираш във форума?
    Лесно ли се доверяваш?
    Предавали ли са те някога?
    Мислиш ли че имаш истински приятели?

Отговори утре, че се приготвям за довечера ..

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Кой направи първата крачка към започването на сегашната ти връзка, ти или той? Той. Това е странното.
    От колко време сте заедно? След второто събиране - малко повечко от месец.
    Колко добре познаваш човека до себе си? Да речем достатъчно. Има още много накъде, но и това е начало.
    Какво не харесваш в него, какво те дразни? (помисли малко над въпроса не автоматично да отговаряш перфектен е и прочие ) Непукизмът му. Това му е най-гадната черта. Егоизмът също. И никой не е перфектен, това че аз го обичам такъв, какъвто е го прави добър за мен.
    Какво би искала да промениш в него? Нищо. И кусурите му обичам. Нямаше да съм с него иначе.
    Ами в теб? В себе си .. Много неща. Емоционалността най-вече.

Малко различни въпроси:
    Какво те накара да се ригистрираш във форума? Не си спомням вече, но ако не се лъжа беше заради една приятелка.
    Лесно ли се доверяваш? Не. Страшно мнителна и недоверчива съм.
    Предавали ли са те някога? Адски много пъти. За съжаление.
    Мислиш ли че имаш истински приятели? Само един. Доказала се е с времето.
    Тарарарам ..

Град
    Beyond reality
    отговори и на пандата
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Каква е точната формула за щастието, любовта, омразата? Точна формула? Няма такава, при всеки е индивидуално.
    Някога искало ли ти се е да убиеш човек? Силно казано да убия, по-скоро да причиня толкова силна болка, колкото на мен ми е била причинена.
    Какво би направила, за да останеш в историята с нещо? Какво бих направила? .. Знам ли, едва ли има нещо тоолкова голямо, което вече да не е било измислено/открито..
    Четеш ли книги? Коя е последната, която прочете? Чета, естествено. Последната беше на Джейн Остин - "Гордост и предразсъдъци".
    Искало ли ти се е някога да изгориш книга? Коя? Защо? Докато бях в училище, да. Много мразех "Дон Кихот". Това беше най-глупавата книга, която съм прочела. За някои хора тя може да е страшно хубава и с много добър сюжет, но на мен ми се стори много сух и не ми доставяше удоволствие да я чета. А исках да я "изгоря" (в кавички, защото по-скоро ми се искаше да мога да спра да я чета ), защото ми беше нужна за училище.
    Защо дискотеките и баровете са толкова пълни, а библиотеките, кафе-книжарниците стават все по-празни и празни? Защото не е модерно да четеш. По-модерно е да си показваш задника в дискотеките и да се напиваш по баровете, останалото е някак маловажно за една голяма част от хората, не само младежите.
    Смяташ ли, че само покрай празници като Коледа, хората стават с една идея по-добри? Не е ли доста жалко това? Как си го обясняваш? Смятам, да. И да, доста е жалко. Защото на повечето хора като че ли им е нужен определен повод, за да бъдат добри. А Коледа е уж "магически" празник, затова точно тогава хората си мислят, че доброто, което биха направили на този ден, е с една идея по-голямо, отколкото би било всъщност. Обяснявам си го с типичния егоизъм на хората.
    Най-доброто нещо, което си правила в живота е..? Е тук вече ме хвана. Наистина не знам. Помагала съм на хора в нужда - дали със съвети, дали с пари, дали с нещо друго. Давала съм пари за благотворителни каузи, може да е било малко, но е било от сърце.
    А най-лошо? Може би предателството, което направих за пръв и последен път преди няколко години. И лъжите, които ми се е налагало да изричам по един или друг повод. Звучат като оправдания - не са, просто съм на мнение, че съм се поучила от грешките си, поне до момента.
    Представи си, че след време си здраво стъпила на краката си жена, имаш стабилен мъж до себе си и семейство, също така си доста добре парично осигурена. Би ли си осиновила дете? Защо? Да, бих осиновила дете. Защото тези деца, които са по домовете, си нямат никого и нищо. Те биха се радвали много повече на нещо дребно, отколкото едно обезпечено от всичко дете. А да видиш усмивката на лицето на едно малко същество, е незаменимо.
    За какво би дала много пари? За благотворителност например.
    Защо повечето жени/мъже в днешно време са толкова елементарни? Защото имат нарушена ценностна система. Не може за един подрастващ да е по-важно да пие, пуши и какво ли още не, вместо да отиде да се научи как да пише на собствения си език.
    Точно й отговарях..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    От колко време сте заедно? След второто събиране - малко повечко от месец.
    Значи сте скъсали и после пак сте тръгнали? Какво се беше случило, кой беше виновен и как така отново се събрахте?

Значи сте скъсали и после пак сте тръгнали? Какво се беше случило, кой беше виновен и как така отново се събрахте?
    Нда, скъсахме за около месец, след това пак се събрахме.
    Какво се беше случило - не се разбирахме особено добре, в лош период бяхме.
    Аз бях по-виновна в случая.
    Започнахме пак да излизаме ии се събрахме.
    Виж колко подробности давам ..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението

Виж колко подробности давам ..

Ако имаше едно желание което веднага можеше да се изпълни, какво би било то?
    Обичаш ли да пътуваш? Ако да къде си ходила?
    Какво най - лесно може да те подразни?
    Каква музика слушаш?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ах, ти.

Обичаш ли животните? Гледаш ли си някакви? Какви?

Страх ли те е от паяци?

Навити ли сте някога лятото (след сесии и глупости) да идем на по бира в Борисовата аз, ти и мъжете?

Кажи някоя книга, която те е трогнала до сълзи? Чела ли си "Малкия принц"? Какво мислиш за опитомяването на лисицата?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Beyond reality
    Като какъв човек се определяш? Оптимист,песимист,реалист, опортюнист или...
    Правиш ли планове за бъдещето?
    Какво най-много обичаш да похапваш?
    Имаш ли предмет , без който не можеш?
    Вярваш ли в Бог?
    А в свръхестественото?
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Охо, виж ти кой е на стола. Здрасти, баце!

Студентка вече. Промени ли се животът ти? Коя е най-голямата промяна и положително ли ти се отразява?

Как се виждаш след 5 години? Обикновено хората като им задават този въпрос, те си мислят за нещата, които биха искали да постигнат. А как си представяш проблемите си тогава, от какво естество ще са и как ще си представяш, че ще ги приема бъдещото ти аз?

Започна ли нещо вече да ти липсва от детството? Страх ли те е, че този период остава във все по-дълбокото минало? А коя детска черта си си запазила и цениш в себе си?

Колко е важно за теб чувството за хумор? Смяташ ли, че имаш такова? Животът по-лек ли е, когато го приемаме с насмешка и успяваш ли да гледаш с усмивка на лошите моменти?

Кое качество най-мразиш в себе си? А кое качество смяташ, че приятелите ти не харесват в теб?

Какво означава за теб ученето, каква роля играе университетът за образованието ти и какви са ти амбициите за развиване на умения?

Как се възприемаш - като момиче или като жена? А какво момчешко имаш в себе си?

Най-лудата ти мечта, която наистина ти се иска и дори да си я отложила за далечното бъдеще, възнамеряваш да осъществиш?

Един ден, в собственото ти жилище, какво задължително ще има в твоя кът?

Разкажи ми виц!

Спортна натура ли си?

Привличаш ли мъжкото внимание и с какво?

Нещо интересно за теб да допълниш?

Защо пишеш във форума?

Гъвкава ли си?

Можеш ли да пееш?

А да готвиш?

Важно ли е човек да е добър в секса?

Колко е важен сексът въобще в живота ни?

А любовта?

Напиши ни някакво послание.

Честит празник на патерици и успех!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ако имаше едно желание което веднага можеше да се изпълни, какво би било то? Бих поискала един последен миг с баба ми. Не успях да й кажа колко много значи за мен.
    Обичаш ли да пътуваш? Ако да къде си ходила? Ами обичам да пътувам, да. То кой ли не обича .. На няколко места съм ходила - Дубай, Германия и Турция ..
    Какво най - лесно може да те подразни? Простотията. Вбесява ме адски лесно.
    Каква музика слушаш? Всякаква. В момента съм на музика, тип Linkin Park ..
    Нанананайна ..

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ах, ти. Аз, аз ..

Обичаш ли животните? Гледаш ли си някакви? Какви? Ооох, обичам всякакви животинки. Без разни лазещи гадини .. Имах морско свинче, много си го обичах, обаче умря от старост. Сега искам куче ;д ..

Страх ли те е от паяци? Изключително много. Чак бягам от стаята с писъци ..

Навити ли сте някога лятото (след сесии и глупости) да идем на по бира в Борисовата аз, ти и мъжете? Супер ми звучи. Ама да знаеш - няма да можем да вземем думата от тях ..

Кажи някоя книга, която те е трогнала до сълзи? Тютюн .. За мен това е една страхотна книга. За момента и ми е любима.
    Чела ли си "Малкия принц"? Даа, едно време - май в 5-ти или 6-ти клас беше ;д
    Какво мислиш за опитомяването на лисицата? Малко егоистично звучи, шот е хубаво да си живее в естествената среда, ама бих искала една такава гадинка вкъщи

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Като какъв човек се определяш? Оптимист,песимист,реалист, опортюнист или... Преди се мислех за песимист .. Сега ми се ще да вярвам, че съм реалист.
    Правиш ли планове за бъдещето? Планове - не, защото имат тенденцията да се провалят скоростно .. По-скоро имам някакви амбиции за развитието си.
    Какво най-много обичаш да похапваш? Може би сладко. Но не обичам разни сладкиши -дай ми шоколад и това е ..
    Имаш ли предмет , без който не можеш? Може би моливът ми за очи .. Суетността е нещо страшно.
    Вярваш ли в Бог? Дали вярвам в съществуването на по-всиша сила от хората - да. Вече дали е точно Бог, както ни го налага религията, не съм много сигурна. Въпрос на виждания.
    А в свръхестественото? В извънземни и някакви такива - не. Нека ми го докажат, пък после ще вярвам вечно ..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хелло.

Любима част от денонощието?

Кога си най-продуктивна?

Любим сезон? Защо?

Какво привлича вниманието ти в един човек?

Какво е в състояние да те откаже да бъдеш приятел с даден човек?

Какво мислиш за изневярата? Човешка ли е? Би ли била с човек, когото е изневерил на предишната си приятелка? Защо изневеряват хората? Ти изневерявала ли си?

Религиозен човек ли си? Вярваш ли в Господ? А в духове и други свръхестествени човечета? Всъщност, дефинирай вяра. Какво е в състояние да те накара да вярваш на някого? А какво е в състояние да те накара да загубиш това доверие?

Гадни твои навици? А такива, които те отличават от другите? (т.е. уникални)

Грешките, които правиш, като нещо позитивно ли го определяш? Бихме ли могли да ги наречем синоними на опит?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Охо, виж ти кой е на стола. Здрасти, баце! Здрасти. Трябва някой път да пием кафе примерно, за назидание за всичките въпроси ..

Студентка вече. Промени ли се животът ти? Промени се много, което е нормално.
    Коя е най-голямата промяна и положително ли ти се отразява? Най-голямата промяна е самата обстановка. Свикнала съм с нови градове и с много нови хора, но просто вече не е като в даскало.

Как се виждаш след 5 години? Обикновено хората като им задават този въпрос, те си мислят за нещата, които биха искали да постигнат. А как си представяш проблемите си тогава, от какво естество ще са и как ще си представяш, че ще ги приема бъдещото ти аз? Чакай да помисля. Принципно бих казала, че проблеми има винаги, но тогава предполагам, че ще съм на вълна реализация, вече ще търся мястото си в обществото. Предполагам ще имам проблеми със жилището, смятам да съм си намерила самостоятелно такова дотогава, може би проблеми около завършване и евентуално някаква сериозна връзка.

Започна ли нещо вече да ти липсва от детството? Да, определено. Беше много по-лесно тогава.
    Страх ли те е, че този период остава във все по-дълбокото минало? Не, не ме е страх. Всеки го очаква това, нещо нормално е, пък аз гледам само напред.
    А коя детска черта си си запазила и цениш в себе си? Може би това, че се радвам по детски на всяко мъничко нещо, на всеки малък жест.

Колко е важно за теб чувството за хумор? Много. То предразполага хората.
    Смяташ ли, че имаш такова? Определено имам. Но само, когато съм в добро настроение.
    Животът по-лек ли е, когато го приемаме с насмешка и успяваш ли да гледаш с усмивка на лошите моменти? Не мисля, че е по-лек, когато бива приет с насмешка. По-скоро мисля, че насмешката е вид маска, с която хората се опитват да прикрият всъщност точно колко им е тежко. Аз се опитвам да гледам с усмивка на нещата, но често пъти не ми се получава.

Кое качество най-мразиш в себе си? Ината.
    А кое качество смяташ, че приятелите ти не харесват в теб? Отново ината.

Какво означава за теб ученето, каква роля играе университетът за образованието ти и какви са ти амбициите за развиване на умения? За мен ученето означава обогатяване, което е нужно на абсолютно всеки. Е, само на тези, които имат желанието да излезе човек от тях. Университетът играе може би най-важната роля, защото училището ти дава само базовите знания, а университета ги обогатява на по-високо ниво и вече те учи как да се справяш и с различните типажи хора, които не се ограничават до примерно 25 човека. Аз имам много амбиции като цяло, искам да се занимавам с нещо, което да върша с удоволствие. Няма да изброявам, но и аз като повечето хора, искам хубав и осигурен живот.

Как се възприемаш - като момиче или като жена? Все още момиче. Далеч съм от жена.
    А какво момчешко имаш в себе си? Наивността. И емоционалността.

Най-лудата ти мечта, която наистина ти се иска и дори да си я отложила за далечното бъдеще, възнамеряваш да осъществиш? Искам да скоча с бънджи от най-високия мост на планетата ..

Един ден, в собственото ти жилище, какво задължително ще има в твоя кът? Адски много козметика. Всичко, което може да ти роди умът ..

Разкажи ми виц! Оф, сещам се за много с бай Ганьо, ама не ми се пише толкова ..

Спортна натура ли си? Ооо, не. Рядко спортувам, повече обичам разходките, даже и в този студ съм често навън на разходка.

Привличаш ли мъжкото внимание и с какво? Ами привличам го, да. Вече с какво - не мога да ти кажа, ще попитам някой мъж и тогава ..

Нещо интересно за теб да допълниш? Ще ми кажеш ли защо всички жени ми се чудят, докато си говоря с мъжете на тема коли? ..

Защо пишеш във форума? Защото обичам да слушам за хората, интересувам се, обичам да давам съвети и да чета разни забавни неща.

Гъвкава ли си? Ами вече не толкова, ама смятам скоро да си започна едни упражнения ии ще оправим положението :d ..

Можеш ли да пееш? Не, чупя прозорци като седна да пея ;д ..

А да готвиш? Това вече го мога. А и обичам да го правя.

Важно ли е човек да е добър в секса? Да речем да. Все пак сексът е важна част от една нормална връзка.

Колко е важен сексът въобще в живота ни? Достатъчно. Връзки, семейства - доста неща зависят от него.

А любовта? Любовта .. За мен е по-важна от секса. И е най-важното нещо. Независимо дали става дума за любов между приятели, гаджета или друг тип отношения.

Напиши ни някакво послание. Усмихвайте се повече, животът става по-красив така ..

Честит празник на патерици и успех! М, на теб също и благодаря за въпросите.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хелло. Здрасти .

Любима част от денонощието? Нощта.

Кога си най-продуктивна? През деня, особено обедно време. Не се спирам ..

Любим сезон? Защо? Пролетта. Всичко става зелено и оживява, обожавам го.

Какво привлича вниманието ти в един човек? Външно - погледа. За характера вече - интелекта. Нямам място сред глупаци.

Какво е в състояние да те откаже да бъдеш приятел с даден човек? Простотия най-вече. И може би ако не ни вървят разговорите.

Какво мислиш за изневярата? Човешка ли е? Човешка е. Изневярата за мен е синоним на предателство като цяло, обаче е и грешка, която понякога може да бъде простена. А смъртните все пак сме грешни.
    Би ли била с човек, когото е изневерил на предишната си приятелка? Да, бих. Това не означава автоматично, че и с мен ще постъпи така.
    Защо изневеряват хората? Може би защото се чувстват несигурни. Или защото търсят нова тръпка. Много причини може да има.
    Ти изневерявала ли си? За жалост - да, случвало се е.

Религиозен човек ли си? Не съм от най-религиозните.
    Вярваш ли в Господ? Вярвам в по-висшата сила, вече дали е точно Господ - не съм много сигурна.
    А в духове и други свръхестествени човечета? В това вече не.
    Всъщност, дефинирай вяра. Вярата, лично според моите виждания, е увереност, че нещо съществува и е истина, без да си го виждал с очите си или не си усетил никога.
    Какво е в състояние да те накара да вярваш на някого? [b] Ако съответния човек иска да му имам доверие, значи държи на мен. А щом държи на мен - ще измисли начин да ме накара да му вярвам. Доверие се гради доста бавно и изисква много жертви./b]
    А какво е в състояние да те накара да загубиш това доверие? Най-вече лъжата. Предпочитам истината в очите, колкото и болезнена да е, но без да ме лъжат.

Гадни твои навици? А такива, които те отличават от другите? (т.е. уникални) Гадни навици .. В момента не се сещам, ама сериозно. И не мисля, че имам уникални такива.

Грешките, които правиш, като нещо позитивно ли го определяш? Не толкова позитивно, колкото такова, което може да ме научи на нещо. Такова, което ще ми помогне за в бъдеще.
    Бихме ли могли да ги наречем синоними на опит? По мое мнение- абсолютно да.

Супер фен Аватара на paradosou
    Защо "Тютюн"? С какво те грабна? Какво мислиш за Ирина, какъв образ си си изградила? А за Борис?
    Свирила ли си някога на пиано? На друг инструмент някакъв?
    С какво запомни това лято?
    Разкажи повече за Германия - впечатления, запознанства, спомени...
    За какво си най-благодарна?

После още, че сега се налага да се оттегля.
    Последно редактирано от paradosou : 12-09-2012 на 19:53

въпрос към всички: как точно избирате кой да седне на въпросния "стол" и как става номера, че ми стана интересно. бих се пробвал

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Този, който е в момента на стола, казва кой ще бъде следващия.
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си