.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1719

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Защо "Тютюн"? С какво те грабна? Какво мислиш за Ирина, какъв образ си си изградила? А за Борис?
    Свирила ли си някога на пиано? На друг инструмент някакъв?
    С какво запомни това лято?
    Разкажи повече за Германия - впечатления, запознанства, спомени...
    За какво си най-благодарна?

После още, че сега се налага да се оттегля.
    Последно редактирано от paradosou : 12-09-2012 на 19:53

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Защо "Тютюн"? С какво те грабна? Какво мислиш за Ирина, какъв образ си си изградила? А за Борис? Защо "Тютюн", сложен въпрос ми задаваш. Може би, защото се преплитат толкова много човешки съдби. Не мога да го обясня, просто книгата си заслужава да се прочете. Какво мисля за Ирина.. Мисля, че нейният образ е прекалено изкривен в края. В началото тя е една прекрасна млада дама, възпитана, скромна и с големи амбиции. Докато накрая е просто една меркантилна, загубила всички свои ценности, меко казано кучка. За мен тя е един типичен пример за голяма част от момичета днес. А за Борис .. Пример за това как в стремежа си да постигнеш абсолютно всичко, което някога си искал, някъде по пътя губиш душата си, а това е най-жалкото от всичко.
    Свирила ли си някога на пиано? На друг инструмент някакъв? Не, не съм свирила никога на нищо. Имах желание да се науча на пиано, ама време .. ..
    С какво запомни това лято? Запомних го със страшно много неща. Най-вече с офанзивата ;д .. Няма такова обикаляне из градовете, както когато по изпити, балове и т.н.. Но път всичките ми спомени са хубави ..
    Разкажи повече за Германия - впечатления, запознанства, спомени... М, Германия е една прекрасна страна. Бях там 2010 година, запознах се с адски много нови хора, които мога със абсолютна сигурност да кажа, че нямат нищо общо с българския манталитет. Което за мен беше страшно интригуващо и същевременно ми стана кофти. Защото българите сме страхотна нация, но се самоунищожаваме постоянно.
    За какво си най-благодарна? За здравето си. И за семейството си, колкото и малко да е то.

После още, че сега се налага да се оттегля.
    :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си