- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
Всички, които пушат трева са отрепки !
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
Очаквам утре като стана, да не мога да пиша в темата![]()
sdjfhjhd
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
О не, не започвайте за завистта, моля ви.
Винаги когато жена критикува жена - независимо справедливо или не - това е завист, това е злоба.
Но неспособността на Канис да се въздържи срещу онова другото момче - как никой не изкоментира, че става дума за завист?
Айде престанете с това клише за женската завист.
Зайчето си провокира и то не случайно. Отделно нали е форум, хората си казват мнението. За добро или лошо повечето не одобряват начина й на живот, но така или иначе не сме ние хората, които да й даваме наклон на ... Тя си знае най-добре.
От нас само мненията.
Клеймор, протестирах срещу това как й обясняваш кое за какво "се ползва". Мии и бившият ми с трева се отпуска и успокоява. Кое му е странното? Ти ли си човекът, който да казва за какво се пуши трева и с каква цел?
Само вмятам, 'щото съм си втълпила, че мога да раздам малко справедливост в темата : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Що бе, papugai, да не би да е по-добре да отида при доставчика и да го питам за някое "прокси, втора употреба"
Зайке, много се впрягаш. Прави както сметнеш за добре, но го запази за себе си.
И jghgh, има далеч по-ефикасни методи да се успокоиш.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...82495519_n.jpg
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
^ и няма да има къде да си пускаш снимчиците QQ
за исеедеадбодиес
Давидофф.. шейп или голд.. напоследък си купувам айдиъс, за разнообразие
Като рисунка си <3
И молим ва... не спорете за трева вече.. тъпо е
Колкото и да се говори, нито едната, нито другата страна ще отстъпи..
Реално в днешно време почти няма тинейджъри, които да не са пробвали .. и 99.9% от тях пушат, защото им е яко .. На някой им е яко да се хилят като ологофрени на стената у тях... на други им е яко да се чувстват отпуснати като дроб ... трети им е готино, защото ги успокоява...
И тревата си е наркотик.. и цигарите са наркотик .. и кафето е наркотик.. сексът също... общо взето всичко може да бъде наркотик
Реално малко хора вече пушат заради самия стил, култура и тнт ...
Оставете момичето намира ..
cweeet, сгреши ! От тука събирам материал да лъскам :/
xaxaaaaaa
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-09-2012 на 21:23
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
ЩЕ МИ ЛОКНАТ ТЕМАТА И НЯМА КЪДЕ ДА СИ ПУСКАМ ЗЛАТНИТЕ СНИМКИ... МЪЛЧЕТЕ ВЕЕЕЕ ;Х
Ама ти верно си се взел твърде на сериозно, манЯк...![]()
Добрите момчета получават целувка по бузата, лошите - всичко останало. К'ва е идеята да си "добро момче" ?![]()
шшш.. тихо пък ти бе
И моето момче си е добро.. ама не получава само целувки по бузата![]()
Don't lie, woman !i can see trough the lies ! *mad ninja skills*
![]()
тука дори не знам кой ме е хванал в крачка оО
Защото качествените играчи не се задържат много дълго, а какви футболисти са създадени или са минали през Чуковете, само през близкото минало, без да връщаме лентата по-назад - Джо Коул, Лампард, Карик, Паоло ди Канио, Дефоу, Скот Паркър, Рио Фърдинанд, Теди Шерингам, Тевес и т.н
Не, че няма и в момента качествени играчи - Кевин Нолан, Мат Джарвис, Матю Тейлър, Карлтън Коул, Джак Колисън, Джеймс Томкинс, Марк Ноубъл - всичките са минали през националния националия, но като цяло разликата между водещите отбори и останалите се усеща от километри.
Не всичко е статистика и купи. : )
Не е и това основаната причина поради която харесвам отборите, на които съм почитател.
jghgh, "другото момче" се изяви като селски бек и олигофрен, това също никой не го изкоментира.
Хубавите неща са в малки опаковки.
Не я разбирам логиката ви, по-наблюдателни сте от мъжете, би трябвало да виждате разликата