- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Малки гърди и рамене
not true
дядо е направил зала в работилницата му от тротоарни плочки, дървена мейка за лег, заварени винкели за стойка за лега, успоредка-стойка за клек, лост за набирания, кожена мешка за тежести
лостовете са водопроводни тръби 2/3 с арматура и цимент вътре - до 180 кг на клек съм ги пробвал, оттам нагоре стават на U ... а на тягата държат над 200
и последния път като ходих имаше някви планове за скрипец с ролки и въже за дърпане на коли - ся като ида да го видя ша видим кво е направил
и в тая зала аз мога пълноценно да тренирам, само че не мога да хръвлям тежестите, че стават на прах
и тва всичко струва по-малко от 200 лева
Последно редактирано от firstdiesel : 12-19-2012 на 19:27
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Да,знам..Говоря за чисто оборудване марки пластмаса плочки и тн..
Понеже до тук не видях нито един конструктивен съвет или мнение , ще се опитам да помогна
По-горе каза че правиш по 150 лицеви - 2 пъти седмично , това според мен е нищо - искам да кажа че ако искаш да направиш гърди само с лицеви и уражнения вкъщи трябва да правиш много повече. За пример докато уча за почивка или ако е късно вечер за разсънване правя лицеви - серии от по 40-50 , и ако тръгна да смятам по колко правя на ден стават над 150 If you know what I mean![]()
Горе каза че имаш и дъмбели - така с тия дъмбели можеш да правиш наистина много неща , аз ти препоръчвам да правиш следното - предполагам че нямаш лежанка у вас ,така че вземи например 2 таборетки събери ги една до друга и легни с дъмбелите - и започваш да дигаш дъмбелите на нивото на гърдите (ако не си разбрал пиши ще ти пратя клип с това упражнение) .
Повярвай ми има много упражнения които можеш да правиш с тези дъмбели в домашни условия --- така че вземи се разтърси из интернет ,бб-теам е един много полезен сайт в това отношение .
Успех
Ти пък даде много конструктивен съвет ,всеки ден да прави лицеви,ама няма що.. ББ-теам отварял ли си го някога или просто си го дочувал ей така ?
над 25 повторения са си чисто горене на мускул.. но пък за сметка на това отговорът беше "конструктивен"
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
При желание мога да кача снимка на тялото си, и на програмата която спазвам да я оцените..