.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Точно, че по празниците, ще си стоя вкъщи .. Имам с кого да го правя, но не искам понеже много му знае устата и на другия ден целият град, ще знае, а това е минус за мене ..
    Обичам те !!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7 Виж мнението
    Точно, че по празниците, ще си стоя вкъщи .. Имам с кого да го правя, но не искам понеже много му знае устата и на другия ден целият град, ще знае, а това е минус за мене ..
    ами недей... приятелките ти предполагам знаят в какво състояние си.. излизай с тях,на нг бъди с тях... тогава недей с този... едва ли познаваш само един човек с който просто можеш да правиш секс без после всички да знаят...не говоря за някой хванат от улицата.. ох.. надявам се да разбереш какво имам предвид

Повече от фен Аватара на stefinkaa7
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ами недей... приятелките ти предполагам знаят в какво състояние си.. излизай с тях,на нг бъди с тях... тогава недей с този... едва ли познаваш само един човек с който просто можеш да правиш секс без после всички да знаят...не говоря за някой хванат от улицата.. ох.. надявам се да разбереш какво имам предвид
    Ами знаят да, но всичките, ще са с приятелите си .. къде да се слагам и аз ..
    Обичам те !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си