.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от stefinkaa7 Виж мнението
    Не искам да съм груба, замисли се сам ..
    trudno mi e da razbera sarcasam koito pishesh vuv interneta no. Ako mojesh da mi obiasnish zashto da e prostotia?

Голям фен Аватара на N1ksun
    Цитирай Първоначално написано от BulgarianBoy92 Виж мнението
    trudno mi e da razbera sarcasam koito pishesh vuv interneta no. Ako mojesh da mi obiasnish zashto da e prostotia?
    Почни да пишеш на кирилица "BULGARIAN"Boy92 ....
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Почни да пишеш на кирилица "BULGARIAN"Boy92 ....
    niamam Bulgarska klaviatyra i laptopa mi e ot shtatite. A puk nemoga da pisha na BG. Ako iskash shte pisha na Angliski?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    niamam Bulgarska klaviatyra i laptopa mi e ot shtatite. A puk nemoga da pisha na BG. Ako iskash shte pisha na Angliski?
    Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
    И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
    В момента всички те четат и ти се подиграват.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
    И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
    нещо такова се опитах да кажа,но нямам нерви с това писане да се занимавам с него.. бърка ми в душичката ми бърка

Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Последно редактирано от BulgarianBoy92 : 12-23-2012 на 18:56

Banned Мега фен
    Моляти се не ме знаеш тада говориш така. Ъчех вув колей , провесята която следвах беше космически ингинер. Прекуснах колейа защото ми бяха обещали проби вув ботев вратса а винаги ми е било метчта да играя футбол, но ме излугаха. Много сте злобни тук, какув е този форум. И не разбирам какво има да се подиграва понейе аз сам си сподели че не сам имал прятелка и че сам дествен. И сам си дал мнението че тя не трябва да прави секс сус прятел ами сус някои които обича? \&яуот;Оставам си сус мисалта че когато момиче кайе че няма момчета вув БГ то истината че момичетата са кърви вув БГ - както софрон го каза\&яуот; Ти какво образование имаш и интелецт та да ми казваш че нямам интелект. И какви са твоите зрели вузгледи за йивот тада судиш кои има и кои няма. Моляти се ако правиш сех сус прятел които ти е само фуцк буддъ добре, но не мислиш ли че сех ще буде по добре сус някои които обичас и тои теб.
    да.. момичетата в бг са курви - евала...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    да.. момичетата в бг са курви - евала...
    Не всичките но ти така го каза да ходи да чука прятел някакув.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си