- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Депресия ?! ..
Здравейте !! Не съм много сигурна дали темата ми е за тук (или за раздел секс), но се извинявам предварително, ако не е .. Имам следния проблем .. от 6 месеца съм сама, през това време излизах с 3 момчета, но нищо сериозно .. 2-та ме мотаха само, а другия аз го мотах (беше ми хубаво до знам, че някой ме харесва, но нищо повече !! Знам, че е кофти така да ти правят все пак на мене ми го правиха, но .. няма значение вече). Както разбирате и от 6 месеца съм на сухо, всичките ми приятели ми казват, че заради това съм се натъжила, но аз не мисля така .. Може би и това оказва влияние, но аз по-скоро искам сериозен приятел .. искам някой да ме гушка да ми се радва .. С всеки изминал ден все повече губя надежда, чувствам се много подтисната и сякаш така, ще си остана сама за още дълго време .. Излизам си с приятелите, но не е същото, когато видя някоя влюбена двойка и ми става много тъпо .. Искам просто някой да ме обича !! Не мога да спра да мисля за това, а всички ми казват колкото повече го мисля, толкова по-зле, но какво да направя така се чувствам .. подтисната .. Още по гадното е, че ме навяват все повече мисли да се обадя на бившия, но знам, че само, ще отворя старата рана .. Не знам просто какво да правя .. много ми е болно, не искам повече да съм сама !! ;(
Обичам те !!![]()
какво да правиш ли ? прави секс с някой,ще си по-добре ( предполагам,така го описа) и така ще започнеш да мислиш по добре и съм сигурна че ще си намериш сериозен приятел.. щом на искаш на бившия - недей.... припомни си защо сте се оставили и толковасега са празници нищо не се знае
![]()
Ti si na syho ot 6 meseca ami az sam na syho ot 8 godini, a i nikoga ne sam go pravil tova sigorno e zashtoto ne sam jivial vuv BG. No poneje sam tuk sega vuv BG, az si tursa seriozna priatelka no mnogo trudno se namirat. Pone vuv BG. Az sushto imam periodi kogato se chystvam ojasno no te minavat i idvat. Az mislia che kogaot iskash neshto prekaleno mnogo ne se sluchva, mislia tova poneje ne sam imal priatelka ot 8 godini no sam 20 i mnogo iskam priatelka da obicham i da se grija za neia.![]()
^![]()
Точно, че по празниците, ще си стоя вкъщи .. Имам с кого да го правя, но не искам понеже много му знае устата и на другия ден целият град, ще знае, а това е минус за мене ..
Обичам те !!![]()
Това е невъзможно-казала причината .. Това е безразсъдство-отбелязал опитът .. Това е безполезно-отсякла гордостта .. Опитай .. -прошепнала мечтата ..
ами недей... приятелките ти предполагам знаят в какво състояние си.. излизай с тях,на нг бъди с тях... тогава недей с този... едва ли познаваш само един човек с който просто можеш да правиш секс без после всички да знаят...не говоря за някой хванат от улицата.. ох.. надявам се да разбереш какво имам предвид
извинявай,но дори и да обичаш някой какъв ще е смисъла на секса ви ? ( изключваме хората,които искат да си имат дете + удоволствието като причина,щото и при двата случая го има) какво ? ще работиш докато правиш секс ? ще пишеш романи ? ще мислиш за паранормални неща ? проявяват ти се свръхестествените способности ?
When you love someone and you have sex with them you are making love to them it is just another way to show your love towards them. If we are talking about the feelings of sex than she could easily use a vibrator, dildo, or fingers to get the feeling she wants that she would get if she were to have sex with a friend, which she doesn't love or have any strong feelings towards him...
оф.. тия 8 години доста ти се отразяват на сивото вещество откъм сексуални разсъждения...
Why? Dont you think a person should have sex with a person they love not with a friend that they dont have feelings towards? I think it is because you live in Bulgaria and I lived in the US 9 years maybe that is why. But that is an awful advice you give. Zahsto si gubia vremeto da ti dam akul kato ti si na 16 godini... Poneje ti si sigorno si zagybila destvenestasi kogato si bila na 12 i za teb niama znachenie dali go pravish sus lybimia ili sus priatela si. A i sigorno ne si imala istinski priatel do sebesi.
Последно редактирано от BulgarianBoy92 : 12-23-2012 на 17:35
Обичам те !!![]()
Пръскай енергия, не се занимавай толкова много си мислене за тези неща - чети си, учи си, работи си, пък мъжете сами ще си дойдат, като те видят, че си заета.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
NomNomNom, така като го казваш изглежда много лесно, но същност не е .. Едвам издържам вече да се правя, че ми е все тая .. не искам повече да съм самичка .. ;((
Обичам те !!![]()
Не виждам да блестиш нито с интелект, нито с кой знае какви зрели възгледи за живота, та и да си повтаряш, че си бил в щатите, нито някой ще те вземе на сериозно, нито някой ще ти се възхищава, нито това ще ти изкара образованието и професията.
И който се е държал толерантно с теб, имай предвид, че е бил твърде мил, че да ти каже - слез на земята, младеж.
В момента всички те четат и ти се подиграват.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...