- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Баща ми е лайнар.
И аз работих лятото.Той през ваканциите изобщо не ми дава. Не ходя на училище/лекции => нямам нужда от пари. Невероятна логика.
Не съм толкова за парите, ами за всяческото му опитване да ме унижи. Просто ме вбесява .. едни такива цигании прави. Той всичко свързва с пари и с тях се опитва да ме унижава. Примерно майка ми му казва, че ми трябват ботуши. Загледала съм примерно едни за 40лв, което за ботуши не е много - смисъл не съм си харесала най-скъпите възможни. Той ми дава 20 и казва, че повече не може => резултатът е, че аз нямам ботуши, но той е "отбил номера".
Лятото беше ме завел на почивка уж .. вечерта аз съм легнала рано, защото бях изморена. Той не ме намерил , обаждал се на майка ми в 2 през нощта, крещял и, казал и, че съм заминала някъде с някакви момчета, ей такива простотии. Накрая дойде, започна да ме удря без дори да знам защо, аз се разплаках, изплаших се, а той легна да спи докато аз плачех цяла нощ на съседното легло. Най-спокойно си спеше докато дъщеря му плачеше цяла нощ и едва си поемаше въздух.
Сега майка ми от време на време ми казва "Обади ли се на баща си" и само това изречение е способно да ми съсипе настроението за целия ден. Разстройвам се, разплаквам се от нерви, а само това ми липсва с тая сесия .. не мога да седна да уча изобщо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох. Сериозно ли? Хората здравословни проблеми имат, роднини им умират, и купища други гадни неща, а продължават да учат. А ти като почнеш да рониш сополи не можеш да учиш ли?!!! И се наричаш твърд характер?
Ебати. Смешна си. Дори Зайка ти го каза.
Покъртително е твоето отношение. Не ти отива на годините.