.
Отговор в тема
Страница 23 от 40 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 976
    Аз не съм си я правила. Всички отзиви, които съм чула за нея до момента са добри.

Бихте ли ми препоръчали нещо за сгъстяване на косата..Много ми е рядка ((

Мята коса пък е много гъста и чуплива. Само че е мазна в корените и суха в краищата. И пада страшно много -.- Ама ще се оправя, имам си продукти ;д Искам само да попитам - какво мислите, че ще стане с косата ми (гъста и чуплива), ако я подстрижа така - https://www.youtube.com/watch?v=ja3110WhLpA (на 0:34 косата ѝ е суха, а на 1:37 е права ;д) Не знам дали някой ще си направи труда да го изгледа, но... да... благодаря предварително за отделеното време ^^

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от smoke.some.weed Виж мнението
    Бихте ли ми препоръчали нещо за сгъстяване на косата..Много ми е рядка ((
    Ако по рождение ти е такава, няма начин...съжалявам.И моята е рядка.Иначе може с екстеншъни.

Цитирай Първоначално написано от PurpleSand Виж мнението
    МОмичетаа правите ли си маска с тривитаминол? Доволни ли сте и наистина ли сгъстява косата или просто само я подхранва? Мисля да пробвам и искам мненията ви.
    Отдавна не съм правила, но има ефект- заздравява косата. Все пак не е вълшебно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на musS
    Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Мята коса пък е много гъста и чуплива. Само че е мазна в корените и суха в краищата. И пада страшно много -.- Ама ще се оправя, имам си продукти ;д Искам само да попитам - какво мислите, че ще стане с косата ми (гъста и чуплива), ако я подстрижа така - https://www.youtube.com/watch?v=ja3110WhLpA (на 0:34 косата ѝ е суха, а на 1:37 е права ;д) Не знам дали някой ще си направи труда да го изгледа, но... да... благодаря предварително за отделеното време ^^
    ами според мен ще ти се начупи бая...

кажете някякъв шампоан лосион или маска против пърхот

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от vesinceto Виж мнението
    Може да пробваш да си слагаш аспирин в шампоана, домашни маски с оцет...по-добре пиши в другата тема за косата.Ще ти отговорят повече хора.

На мен ми помогна мъжкият шампоан на Шаума против пърхот, бях много изненадана, след второто измиване нямах никакъв.

аз ползвам катранен шампоан от месец но резолтата е нулев

Знаете ли с каква преса мога да си правя букли като Никол Станкулова ? тънка или дебела ? и ако може да ми кажете такива хубави маши
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Момичета, вярно ли е, че има и шампоани с Термална вода? Вчера си говорихме с една приятелка и тя ми каза, че чела за такива шампоани на Ла Рош Позе?

ползвате ли тривитаминол и доволни ли сте ?

Повече от фен Аватара на akibaki
    Как да направя така,че като се сплета на около 10 плитки да не ми е бухнала,а обемът да си ми е нормален?

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Здравейте , може ли някой да ми каже тази преса за коса на Белисима -Ultimate Pro 220 може ли да къдри ? - http://prikachi.com/images.php?images/419/5641419c.jpg

Супер фен Аватара на musS
    ^всяка по-тънка преса може да къдри

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Кукли знаете ли дали тази преса има йонно освежаване или някакъв друг тип защита - http://www.remington.bg/presi-za-kos...ton-s6500.html ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да ти отговоря тук
    Няма никакви защити, плочите са подобрени и това е. В един друг форум писах по - подробно за нея, ако искаш ще ти го пратя на лични. "

Фен Аватара на ralinka17
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Да ти отговоря тук
    Няма никакви защити, плочите са подобрени и това е. В един друг форум писах по - подробно за нея, ако искаш ще ти го пратя на лични. "
    aко може

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Нормално ли е след измиване на маска за коса (с тривитаминол,ако е от значение) да ми пада повече коса? ..
    Последно редактирано от PurpleSand : 01-02-2013 на 11:43
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Фен Аватара на AmNesiA
    Град
    руsee ~
    Цитирай Първоначално написано от dulcinea17 Виж мнението
    Момичета, вярно ли е, че има и шампоани с Термална вода? Вчера си говорихме с една приятелка и тя ми каза, че чела за такива шампоани на Ла Рош Позе?
    - Да, вярно е... провери в нета, може да си го поръчаш онлайн, има за всякакъв тип коса..

- На мен ми помогна Здраве-то .. уникален шампоан, наистина.. и приятелят ми се ''излекува'' от пърхота с негова помощ, така че, горещо ти го препоръчвам..

Повече от фен Аватара на jasmins
    Не се лъжете да правите тва с лимона на корените си.Колкото и мазна коса да имате не си струва.Аз опитах и косата ми стана като метла...е, после се оправи, но е някакъв ужас не го правете!!
    jasmer

може ли да ми препоръчате нещо против косопад? четох предишни мнения, пробвах доста маски(от около месец се мажа с какво ли не), но ефект няма... лятото косата ми беше супер, но от началото на есента като почна да капе стана много рядка ако някой е успял да се справи с такова упорито падане на коса, моля да сподели как

Да ви питам няколко неща:
    1. Къпя се с Пантен какво мислите за него?
    2. Косата си я къпя на 2 дена това нормално ли е според вас?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от purplegrass Виж мнението
    Да ви питам няколко неща:
    1. Къпя се с Пантен какво мислите за него?
    2. Косата си я къпя на 2 дена това нормално ли е според вас?
    1. Не съм ползвала Пантен.
    2. И аз се къпя на 2 дена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си