- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като му духам, не иска да се целуваме!
Мда. Аз съм любопитна по същите 2 въпроса заедно с онзи все още неотговорен въпрос:
ПП. granger е права май, та скоро и аз се насочвам към по-забавни занимания.Е? Когато тя попита кротко:"Защо не обичаш да лижеш?" без значение дали пита в кревата, на масата или докато си седите на някоя пейка, ти какво отговаряш? Че те е гнус, че така са те учили, че не е хигиенично?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И на мен ми е интересно, защо определяш мъжете, които целуват момичета след орална, като гейове.
Това означава, че е насочено към приятеля и, който го прави, примерно?!
Казваш, че е гей.
НЕРЕАЛНО ограничено мислене, което дори няма логика. Измисляш си стереотип и слагаш много мъже в него, просто защото не те кефи това, което правят. Само и единствено защото не се гнусят от СОБСТВЕНАТА си сперма.
Окей, ако да речем правят тройка и един мъж се гнуси от тази на друг мъж - ДОБРЕ.
Но това си е НЕГОВАТА сперма. Значи ако не го е гнус от себе си, е гей.
Аргументирай се, де.
@ Всички:
За мен не е нормално човек да си лиже секретите, независимо дали в тях има феромони, протеини, фруктози и т.н.
В тази връзка не мисля, че е нормално мъж да си опитва спермата (съзнателно или несъзнателно, след като същата първо се е пренесла по устата на момичето, а след това чрез целувка - и по неговата).
Но пак повтарям - това е според мен. И пак според моя мироглед - мъж опитал своята сперма има нещо прикрито гейско в себе си. Не твърдя, че съм световен авторитет и да държа да си наложа мнението по един или друг начин на някого или на всички.
Казах, че имам лично наблюдение върху такива случаи, не съм казала, че и ти си сред тях, само споменах. Не те познавам да знам какъв си, но във форума се показа ОГРАНИЧЕН.
SisiStrange, Granger, magita и другите успяха да те провокират до толкова, че вече се чудиш от къде да си измисляш доводи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
От мъжка гледна точка ще кажа, че не виждам нищо гнусно в това да целунеш приятелката си след орална.
M**** да не си фен на Монк?
![]()
Е, то срещу сговорна дружина амазонки (влагам добрия смисъл на думата - красиви, атлетични, самостоятелни и независими жени) малцина успяват да стигнат до тук. Няма начин за крайна моя "победа"
@ Момичета, извинявам ви се, че ви поизнервих в този почивен ден и да съгласен съм, че тук не е правилното място за релакс! Голям човек съм, знам кога съм загубил (а в този случай нещата бяха ясни още в началото), но все пак реших да споделя принципите и възгледите си (колкото странни и невероятни да ви звучат).
И все пак - отново пускам линк към една (според мен) много добра песен - Sweet Dreams![]()
Като мъж те съветвам или не му духай или го накарай да ти свърши в устата и го нацелувай страстно с език и ще се оправи сичко!!! Аз нямам нищо против целувките и прочие!!!
M**** жалко, че ми беше допаднал в някакъв твой пост. Виж сега наистина повечето от аргументите ти бяха повече от зле. Това, че както каза няма начин как да спечелиш срещу група "амазонки" е тъпо. Ако ще те да са хиляди - имаш ли правилните тези те нямат шанс. Явно ти ги нямаш. Според мен този спор има две страни, които са прави за себе си и съдържат истина до известна степен. Едната е твоята, която аз не подкрепям, защото смятам, че оралната любов е нещо прекрасно, но и не те осъждам. Това са твоите принципи и не ги налагаш на никой. Не си казал, че щом някоя не ти духа ще направиш проблем от това. За теб това е нещо, което не можеш да приемеш. Да, разбирам има и гнусливи хора, дори самата аз съм такава и имам вече и непоносимост или по-точно алергия от прекомерното използване на препарати от сорта на прах за пране, сапуни и тнт, заради което трябва да използвам специални, но това е друга тема. Просто искам да кажа, че те разбирам. А и кой е казал кое в секса е е нормално и кое не. Всеки прави това, което му доставя удоволствие. Както за повечето от нас онези бруталните фетишисти са отврат, така и за теб например това е гнусно. Не мисля, че е правилно нахвърлянето срещу теб. От друга страна пък са момичетата. И тях ги разбирам, защото имаше надменни изказвания и на други от сорта ама "как така ше я целувам". Ми ние да не сме нещо по-малко от вас. Едва ли не ние сме нещо низше. Поне аз така го разбирам. Таа аз мисля, че няма само една права страна ( :
Не съм чела другите мнения в темата, но моето е, че приятелят ти е кретен!
Гнус го е от самият него ли какво? Ако бях попаднала на такъв директно шамара, без да ми мигне окото. Аз ще се трепя на него да му правя кефа, той няма да иска да ме целуне после ...
Не виждам абсолютно нищо гейско в това, момчето да целуне приятелката си, след като тя се е постарала да му достави удоволствие. Аз лично ще остана ужасно обидена ако приятеля ми не ме целуне. Все пак не си държим "соковете" в устата, за да му ги прехвърлим да си ги опитва...
Трагедията е пълна...
Не знам как се стигна въобще до там,че да се чувствате обидени от това да си измиете зъбите ? ако не го правите някои хора си ги мият : )
Аха... А ако започнем с орална любов преди съществената част? Или трябва да стана да си измия зъбите и да убия всякакво желание за каквото и да е било, или да се примиря, че няма да ме целуне нито веднъж по време на половия акт? Нито един от двата вариянта не ме кефи. Зъбите ги мия веднага щом приключим естествено! До тогава обаче той е длъжен да ме целува.
Трагедията е пълна...
Авторке,на твое място бих се замислила дали момчето няма някоя инфекция,за която да не ти е споменал ...Просто не разбирам как може да те лиже,след това да те целува,но да се гнуси да те целуне след свирка?!
Между другото интересни и забавни мнения прочетох ... Сега отивам да прочета и останалите![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
не е въпроса за обида, а за тъпотия
искаш свирка, ама не можеш да я целуваш после
а например, ако й правиш fingering и после/по някое време й дадеш да ти оближе пръста?
(лол звучи лейм, ама е секси при определени ситуации)
или да ти каже, ми отиди да си измиеш ръцете
и прави ти свирка и после отива ,мие си зъбите 5 минути, не ти ли се убива желанието за секс?
мен ако питате некъвтам и М***** са крайно девствени и недоебали и понятие нямат за какво иде реч
или просто чукат някви мацки без самочувствие и достойнство, които им вървят по свирката и правят каквото им се каже..гр.
Мацки бе самочувствие .. ако ти не си миеш зъбите мисля,че ти трябва да си тази която е без самучувствие.. и без хигиена на устата по скоро.. ( не че се правя на някъв ама си мия зъбите сутрин и преди лягане) на теб ти пречи,че си убивало желанието , еми ще ми гълташ спермата след като те изчукам и тогаа може на спокойствие да си ги измиеш ? нали така сега кво ще измислиш ?
Много си прост,бе.Кой е казал,че не си мием зъбите,ти като шпаклосваш приятелката си в сюблимния момент ли ходиш да се миеш. Глупендер.
maDamn