.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 182
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Но нямаш против да оприличаваш партньорката си на животно, позволявайки й да ти облизва гениталиите и да ти пие соковете? Двуличието, което проявяваш по този въпрос, е изумително.

Още чакам отговор на въпроса защо характеризираш мъж, който целува приятелката си след орална, като хомосексуалист.
    Мда. Аз съм любопитна по същите 2 въпроса заедно с онзи все още неотговорен въпрос:

Е? Когато тя попита кротко:"Защо не обичаш да лижеш?" без значение дали пита в кревата, на масата или докато си седите на някоя пейка, ти какво отговаряш? Че те е гнус, че така са те учили, че не е хигиенично?
    ПП. granger е права май, та скоро и аз се насочвам към по-забавни занимания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Повече от фен Аватара на autumn666
    И на мен ми е интересно, защо определяш мъжете, които целуват момичета след орална, като гейове.
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Теб това ли най-много те подразни? Това си е мое мнение, не твое. Ако не си комплексирана от нещо в реалния живот, не би следвало да ти пука какво пиша аз, а особено, ако е насочено не директно срещу теб, а срещу мъже, които го правят.
    Това означава, че е насочено към приятеля и, който го прави, примерно?!
    Казваш, че е гей.
    НЕРЕАЛНО ограничено мислене, което дори няма логика. Измисляш си стереотип и слагаш много мъже в него, просто защото не те кефи това, което правят. Само и единствено защото не се гнусят от СОБСТВЕНАТА си сперма.
    Окей, ако да речем правят тройка и един мъж се гнуси от тази на друг мъж - ДОБРЕ.
    Но това си е НЕГОВАТА сперма. Значи ако не го е гнус от себе си, е гей.
    Аргументирай се, де.

Супер фен
    @ Всички:
    За мен не е нормално човек да си лиже секретите, независимо дали в тях има феромони, протеини, фруктози и т.н.
    В тази връзка не мисля, че е нормално мъж да си опитва спермата (съзнателно или несъзнателно, след като същата първо се е пренесла по устата на момичето, а след това чрез целувка - и по неговата).

Но пак повтарям - това е според мен. И пак според моя мироглед - мъж опитал своята сперма има нещо прикрито гейско в себе си. Не твърдя, че съм световен авторитет и да държа да си наложа мнението по един или друг начин на някого или на всички.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Но пак повтарям - това е според мен. И пак според моя мироглед - мъж опитал своята сперма има нещо прикрито гейско в себе си. Не твърдя, че съм световен авторитет и да държа да си наложа мнението по един или друг начин на някого или на всички.
    А мъж, който се самозадоволява има ли нещо прикрито гейско в себе си? Все пак си играе с мъжки полов орган, нали така?

Виждаш ли колко абсурдно звучи аргумента ти? (ако може въобще да се нарече аргумент)
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ако това ме прави ограничен, темеруд, странен и т.н. според обществото - добре, такъв съм.
    Казах, че имам лично наблюдение върху такива случаи, не съм казала, че и ти си сред тях, само споменах. Не те познавам да знам какъв си, но във форума се показа ОГРАНИЧЕН.

SisiStrange, Granger, magita и другите успяха да те провокират до толкова, че вече се чудиш от къде да си измисляш доводи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От мъжка гледна точка ще кажа, че не виждам нищо гнусно в това да целунеш приятелката си след орална.

M**** да не си фен на Монк?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Казах, че имам лично наблюдение върху такива случаи, не съм казала, че и ти си сред тях, само споменах. Не те познавам да знам какъв си, но във форума се показа ОГРАНИЧЕН.

SisiStrange, Granger, magita и другите успяха да те провокират до толкова, че вече се чудиш от къде да си измисляш доводи...
    Е, то срещу сговорна дружина амазонки (влагам добрия смисъл на думата - красиви, атлетични, самостоятелни и независими жени) малцина успяват да стигнат до тук. Няма начин за крайна моя "победа"

@ Момичета, извинявам ви се, че ви поизнервих в този почивен ден и да съгласен съм, че тук не е правилното място за релакс! Голям човек съм, знам кога съм загубил (а в този случай нещата бяха ясни още в началото), но все пак реших да споделя принципите и възгледите си (колкото странни и невероятни да ви звучат).

И все пак - отново пускам линк към една (според мен) много добра песен - Sweet Dreams

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Като мъж те съветвам или не му духай или го накарай да ти свърши в устата и го нацелувай страстно с език и ще се оправи сичко!!! Аз нямам нищо против целувките и прочие!!!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    фхнсдхгдфуигд
    Случайно да живееш покрай Южен парк?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аss to mouth е гнусотия, която не съм видяла някой да толерира.
    Тъй ли било :д

Цитирай Първоначално написано от M*****
    А и вече не виждам за кога да тръгна да се променям.
    Че ти си пълен глупак, ако смяташ, че от 24-5-6 нататък човек не може да се промени.

И един бърз въпрос: Кога разрешаваш да те целунат? След като момичето пие вода/сдъвче дъвка/измие си зъбите?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    M**** жалко, че ми беше допаднал в някакъв твой пост. Виж сега наистина повечето от аргументите ти бяха повече от зле. Това, че както каза няма начин как да спечелиш срещу група "амазонки" е тъпо. Ако ще те да са хиляди - имаш ли правилните тези те нямат шанс. Явно ти ги нямаш. Според мен този спор има две страни, които са прави за себе си и съдържат истина до известна степен. Едната е твоята, която аз не подкрепям, защото смятам, че оралната любов е нещо прекрасно, но и не те осъждам. Това са твоите принципи и не ги налагаш на никой. Не си казал, че щом някоя не ти духа ще направиш проблем от това. За теб това е нещо, което не можеш да приемеш. Да, разбирам има и гнусливи хора, дори самата аз съм такава и имам вече и непоносимост или по-точно алергия от прекомерното използване на препарати от сорта на прах за пране, сапуни и тнт, заради което трябва да използвам специални, но това е друга тема. Просто искам да кажа, че те разбирам. А и кой е казал кое в секса е е нормално и кое не. Всеки прави това, което му доставя удоволствие. Както за повечето от нас онези бруталните фетишисти са отврат, така и за теб например това е гнусно. Не мисля, че е правилно нахвърлянето срещу теб. От друга страна пък са момичетата. И тях ги разбирам, защото имаше надменни изказвания и на други от сорта ама "как така ше я целувам". Ми ние да не сме нещо по-малко от вас. Едва ли не ние сме нещо низше. Поне аз така го разбирам. Таа аз мисля, че няма само една права страна ( :

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не съм чела другите мнения в темата, но моето е, че приятелят ти е кретен!
    Гнус го е от самият него ли какво? Ако бях попаднала на такъв директно шамара, без да ми мигне окото. Аз ще се трепя на него да му правя кефа, той няма да иска да ме целуне после ...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не виждам абсолютно нищо гейско в това, момчето да целуне приятелката си, след като тя се е постарала да му достави удоволствие. Аз лично ще остана ужасно обидена ако приятеля ми не ме целуне. Все пак не си държим "соковете" в устата, за да му ги прехвърлим да си ги опитва...
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy Виж мнението
    Все пак не си държим "соковете" в устата, за да му ги прехвърлим да си ги опитва...
    Дори и това да е ..... длъжен е !!!

Мега фен Аватара на draid
    @ Всички:
    За мен не е нормално човек да си лиже секретите, независимо дали в тях има феромони, протеини, фруктози и т.н.
    В тази връзка не мисля, че е нормално мъж да си опитва спермата (съзнателно или несъзнателно, след като същата първо се е пренесла по устата на момичето, а след това чрез целувка - и по неговата).

Добре ти се пази да не бъдеш гей, докато "гейовете" ще чукат мацки които знаят какво правят, ще получават френска и ще се кефят на макс, че са гейове.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ами ти му кажи, че щом него го е гнус да те целува след орална, вече и теб те е гнус да му правиш свирки.
    Да бе,вярно.

Не знам как се стигна въобще до там,че да се чувствате обидени от това да си измиете зъбите ? ако не го правите някои хора си ги мият : )

Аха... А ако започнем с орална любов преди съществената част? Или трябва да стана да си измия зъбите и да убия всякакво желание за каквото и да е било, или да се примиря, че няма да ме целуне нито веднъж по време на половия акт? Нито един от двата вариянта не ме кефи. Зъбите ги мия веднага щом приключим естествено! До тогава обаче той е длъжен да ме целува.
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy Виж мнението
    Аха... А ако започнем с орална любов преди съществената част? Или трябва да стана да си измия зъбите и да убия всякакво желание за каквото и да е било, или да се примиря, че няма да ме целуне нито веднъж по време на половия акт? Нито един от двата вариянта не ме кефи. Зъбите ги мия веднага щом приключим естествено! До тогава обаче той е длъжен да ме целува.
    аз ще те целувам ако ще и да си правила свирки на друг точно преди мен ...

Има 2 варианта. Или скъсай с него или спри с оралнта..

Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    аз ще те целувам ако ще и да си правила свирки на друг точно преди мен ...
    Ееее, не изгнусявай толкова Иначе се радвам, че има кой да се жертва така за мен..
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Авторке,на твое място бих се замислила дали момчето няма някоя инфекция,за която да не ти е споменал ... Просто не разбирам как може да те лиже,след това да те целува,но да се гнуси да те целуне след свирка?!

Между другото интересни и забавни мнения прочетох ... Сега отивам да прочета и останалите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    Не знам как се стигна въобще до там,че да се чувствате обидени от това да си измиете зъбите ? ако не го правите някои хора си ги мият : )
    не е въпроса за обида, а за тъпотия
    искаш свирка, ама не можеш да я целуваш после
    а например, ако й правиш fingering и после/по някое време й дадеш да ти оближе пръста?
    (лол звучи лейм, ама е секси при определени ситуации)
    или да ти каже, ми отиди да си измиеш ръцете
    и прави ти свирка и после отива ,мие си зъбите 5 минути, не ти ли се убива желанието за секс?

мен ако питате некъвтам и М***** са крайно девствени и недоебали и понятие нямат за какво иде реч
    или просто чукат някви мацки без самочувствие и достойнство, които им вървят по свирката и правят каквото им се каже..гр.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мацки бе самочувствие .. ако ти не си миеш зъбите мисля,че ти трябва да си тази която е без самучувствие.. и без хигиена на устата по скоро.. ( не че се правя на някъв ама си мия зъбите сутрин и преди лягане) на теб ти пречи,че си убивало желанието , еми ще ми гълташ спермата след като те изчукам и тогаа може на спокойствие да си ги измиеш ? нали така сега кво ще измислиш ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Много си прост,бе.Кой е казал,че не си мием зъбите,ти като шпаклосваш приятелката си в сюблимния момент ли ходиш да се миеш. Глупендер.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си