.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 182
    Супер фен Аватара на Korrnyy
    Боже, не мога да повярвам какво чета.
    Трагедията е пълна...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от nekavtam Виж мнението
    Мацки бе самочувствие .. ако ти не си миеш зъбите мисля,че ти трябва да си тази която е без самучувствие.. и без хигиена на устата по скоро.. ( не че се правя на някъв ама си мия зъбите сутрин и преди лягане) на теб ти пречи,че си убивало желанието , еми ще ми гълташ спермата след като те изчукам и тогаа може на спокойствие да си ги измиеш ? нали така сега кво ще измислиш ?
    Дай да се разберем.
    Това, че някоя не си мие зъбите ПО ВРЕМЕ на секс, както ти се опитваш да го изкараш, не значи, че не си ги мие въобще. Мия си ги сутрин, вечер и ако ми се наложи да изляза през деня - яла-неяла, мия ги. Обаче да си мия зъбите, щото съм правила свирка на приятеля си... еми, вижда ми се откровено глупаво. Кво? Мръсно ли е? Кое му е мръсното на чистия протеин? След една глътка вода дори и мирис не се усеща. И ако е мръсно, как не те е срам да караш приятелката си да прави това? Куца ти логиката нещо според мен.

Всеки си има неща, от които се гнуси. Макар и да не споделям гнусливостта на въпросното момче и на някои хора от форума , смятам да не ги съдя за това. Все пак се води че сме демокрация, така че всеки да прави каквото иска и каквото го прави щастлив.

Хмм и аз имах подобен проблем, вечерта останах да спа у тях и вечерта му правих свирки след което той ми каза иди си измий зъбите за да те целуна и да продължим на татъка след което аз се нацупих и му обърнах гръб след 2-3мин се престраши и от тогава на татъка е нямало подобен проблем се пак тва си е част от него закво да го е гнус. Казваш му че ко иска да му духах няя та кара да си миеш зъбите за да те целуне инече няма да го правиш......

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Бахти тролската тема всички се вързахте
    Вива канари...!!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Баси странните хора. Аз мартеници правя, те от целувки бягат ;д
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Баси странните хора. Аз мартеници правя, те от целувки бягат ;д
    5 секунди докато загрея... То март месец е далече още :д

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    5 секунди докато загрея... То март месец е далече още :д
    Аз мисла от януари да почна.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен Аватара на stambelan
    Да не си от Перник?
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    @ Всички:
    За мен не е нормално човек да си лиже секретите, независимо дали в тях има феромони, протеини, фруктози и т.н.
    В тази връзка не мисля, че е нормално мъж да си опитва спермата (съзнателно или несъзнателно, след като същата първо се е пренесла по устата на момичето, а след това чрез целувка - и по неговата).

Но пак повтарям - това е според мен. И пак според моя мироглед - мъж опитал своята сперма има нещо прикрито гейско в себе си. Не твърдя, че съм световен авторитет и да държа да си наложа мнението по един или друг начин на някого или на всички.
    Значи не е нормално човек да си лиже секретите, ама момичето ти може да ти ги лиже?
    И моля те, не се оправдавай с това, че е гейско. Не е гейско, просто кажи, че те е гнус. Да, сега ще ти разкрия една голяма тайна - може да те е гнус от собствената ти течност (да не споменавам какви други неща криеш в тялото си).

Ето моето мнение - Ако бях мъж, нямаше да искам да целувам момичето, ако цялата й уста е в сперма и й излиза от устата, все едно е болна от бяс. За това ви разбирам момчетата (макар, че на някои им харесва). НО! Е адски абсурдно да не искаш да си целуваш момичето след като ти е правила свирка, или след като си й свършил в устата и си е преглътнала всичко/пила е вода/нещо си там/не е олигавена в сперма. Бля. Обидно е.
    По-НЕмъжко е да я накараш да си измие зъбите. Все едно да виждаш момиче как писка, че си и изцапал косата/лицето... ама това е момиче все пак..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Мен пък въобще не ме е гнус от мойта си сперма ,какво да не би да съм гей???Даже имам фантазия с еякулиране в задника на някоя мацка и след това излизвам изтичащата сперма))

anonymous708973
    Guest
    Недей, че ще получи удар.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Devil69 Виж мнението
    Мен пък въобще не ме е гнус от мойта си сперма ,какво да не би да съм гей???Даже имам фантазия с еякулиране в задника на някоя мацка и след това излизвам изтичащата сперма))
    Тути, недей че тоя ще повърне

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тути, недей че тоя ще повърне
    Хахаха, ма верно!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    За Сефте Щруделката да е с перфектно исказване.....Моето мнение е точно 1:1

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Цитирай Първоначално написано от airpump Виж мнението
    След като правя свирка на гаджето ми, той не иска да се целуваме, ако не си измия зъбите. Някой има ли същия проблем?
    хахахахах ей тва само нещо не бях виждал досега хааааааааааааааааааааааа хахахаххахаа

Моята ми духа и после ми е приятно да я целувам, нищо че има още в устата и от спермата ми

Има такива. Изключително много мразя мъже със задръжки.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Тогова му кажи, че и теб те е гнус!
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да разбирам, че го е гнус от себе си?!

Говори с него, ама надали ще промениш нещо.
    Просто приемаш този факт и се примиряваш, защото решение някакво едва ли има.

Добре, ако държиш бутилка вода до леглото и пиеш вода след като му духаш няма ли да стане номерът?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Повече от фен Аватара на greenblood
    Като го е гнус кажи му да го духа и го разкарай. Отиди прави свирки на човек които не го е гнус да те целува след орална. Аз примерно не бих се погносил от приятелката си след като ми духа ще е целуна. Разбирам да е духала на друг и после да дойде да ме целува. :X:X:X:X:X

Хах тоя му куца нещо!?

Banned Фен
    Аз пък не знам каква е тая мания да ви целуват след свирка.Баси аз мразя да се целувам след като съм правила минети....Като цяло мразя целувките и лиготиите по време на секс.Ако ще е ебане да ебане, не лиготии и романси от рода на ония турски сериали - толкоз блудкави и воднисти, че чак смешни!

Голям фен Аватара на I love Music
    Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Аз пък не знам каква е тая мания да ви целуват след свирка.Баси аз мразя да се целувам след като съм правила минети....Като цяло мразя целувките и лиготиите по време на секс.Ако ще е ебане да ебане, не лиготии и романси от рода на ония турски сериали - толкоз блудкави и воднисти, че чак смешни!
    Ето едно момиче което знае какво иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си