.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Мега фен
    докторе, ами че ти отхвърляш всичко което на тебе не ти харесва и допада................ а после се оправдаваш защо го правиш и го защитаваш.
    Последно редактирано от defender : 01-17-2013 на 10:36

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    докторе, ами че ти отхвърляш всичко което на тебе не ти харесва и допада................ а после се оправдаваш защо го правиш и го защитаваш.
    Кога съм казал, че нещо не ми харесва? Нищо подобно не съм казвал. Това че се изказвам негативно за някой неща не значи, че ги отхвърлям, нито пък значи, че бягам от тях. Негативното изказване, както вече сигурно за 100 път ще кажа, е причинено от вече формирания ми речник от фрази, които са по принцип предназначени да обидят някой(да имат негативно отношение). Това са просто следи от предишните ми АЗ...
    Но не е само това. Ти виждаш негативно отношение, защото в твоята глава винаги всичко е отношение(положително или отрицателно), така че ме виждаш през своите очи, с твоето възприемане. А всичко отвъд това, за теб е непознато, така че дори и нещо ново да се появи ти пак ще го оприличиш на нещо познато(в случая - негативно отношение). Просто така работи ума.
    Но негативно отношение от моя страна няма.... Нищо не отричам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    и нещо ново да се появи ти пак ще го оприличиш на нещо познато
    няма нищо ново под слънцето.

ПП: ей докторе виж кво ми дойде на акъла, кво ше кажеш :
    единственото ново нещо в историята на човечеството това е Христос, и хората го отхвърлиха защото се опитаха да го оприличат на нещо познато, .......................... на нещо от статуквото.

виж колко съм готЕн, а .... хихи
    Последно редактирано от defender : 01-17-2013 на 13:42

Banned Повече от фен

ПП: ей докторе виж кво ми дойде на акъла, кво ше кажеш :
    единственото ново нещо в историята на човечеството това е Христос, и хората го отхвърлиха защото се опитаха да го оприличат на нещо познато, .......................... на нещо от статуквото.
    Хората приеха Иисус, защото го оприличиха на нещо познато. И го изобразиха така, че да говори на техния език, да се бори за техните проблеми, да проповядва това, което на тях им е удобно, да изпълнява техните молитви и т.н. И ти не правиш изключение от това.

няма нищо ново под слънцето.
    Няма нищо ново, но има много скрито.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-17-2013 на 14:21

Мега фен
    Хората приеха Иисус, защото го оприличиха на нещо познато.
    тези които се опитаха да го оприличат на нещо познато не го приеха защото Той и думите Му не отговарят на земните им разбирания и те му се присмяха.

И го изобразиха така, че да говори на техния език, да се бори за техните проблеми, да проповядва това, което на тях им е удобно, да изпълнява техните молитви и т.н. И ти не правиш изключение от това.
    това не е така, говориш защото не си осведомен добре и затова си съчиняваш, точно напротив.

Няма нищо ново, но има много скрито.
    за Бог няма нищо скрито, .....а ако има нещо, което ти уж го разбираш и казваш, че за вярващите то е скрито, е всъщност безполезно.
    Последно редактирано от defender : 01-17-2013 на 14:49

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си