- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Често не мислиш да.Но,защото така е възприето.Пък и няма особена причина да се хвалиш пред някой че си спал,което си е съвсем норммално нещо и всяка нощ го правим, а някои хора и по често.Но пък може и просто да си спала на един креват с някой твои по-близък съученик.Това автоматично ли значи,че си правила секс с него щом той е момче, а ти момиче? Не нали?
Какво правим ако чука не се движи, а частта,която се изчуква се движи? Нищо не правим.Частта,която е за изчукване и се движи се набожда на шиш.Иначе както знаеш стандартният чук забива пирони на разни места.Ако вземеш един пирон и започнеш да го удряш в неподвижният чук разбира се,че няма да постигнеш абсолютно никакъв резултат.Ако вземеш и позакривиш пирона дори малко ще си истинскиш герой.Същото ще стане и ако вземеш едно парче цимент и започнеш да го удряш в кангото.Най много да се поразруши малко.
Както се каза това е метафора.Ако си пада сексуално по коли като в един скеч по телевизията може и да го прави ебач.Иначе не.И съжалвавам много,но теб ако може да те чука жена мен не може.Може само да се възползва.А която си мисли,че може да ме изчука,нека се пробва.Обаче преди това да си е направила тест за СПИН и други заболявания и да напишем един договор ,че не и дължа нищо и няма право да ме кара да правя ДНК тест.Ще и се предоставя хубаво да ме поизчука ама без презерватив изпразвайки се директно вътре в нея и ще се надявам да прихване,та да видим после кой кого ще се окаже че е изчукал
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 09:51
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ако кажа "Спах с Иванчо" - да, автоматично се възприема като "Правихме секс с Иванчо."
Нещата се променят, ако кажа: "Спах у/в/при Иванчо"
Аз поне разбирам какво имаха в предвид потребителите, обаче явно някои хора си нямате работа и се заяждате с всичко, което на първо четене ви се струва нереално, дори смешно или и аз не знам. Дори не се замисляте какво значение се влага в думите, а ги приемате толкова буквално, че чак се обърквате.
По твоята логика, ако мъжа не се движи, а жената изцяло контролира секса, то мъжа няма да свърши дори, защото описаното не е секс...няма повече какво да коментирам!
Дано някой ден срещнеш жена, която да те заврже за леглото и да те "изчука"(не в прекия сммиъл, който ти влагаш в тая дума).
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-17-2013 на 10:09
То се вижда, че всякак се опитваш да защитиш идеите си и тези на приятелката ти,но...да опитам поне още веднъж.Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер.Е когато бях в Турция един съученик и една съученичка спаха около една седмица заедно на един креват в нашата стая,но пък секс не ги видях да правят.Ама знаеш ли може и да съм изпуснал нещоДругото,което го казах,но пак ще го повторя по друг начин.На кой му стърчи и на кой му е вдлъбнато?Кой го вкарва и кой го поема?И който и да контролира секса и който както ще да се движи това НИКОГА не може да промени един биологичен факт.Едно беличко нещо наречено сперма ИЗЛИЗА ОТ репродуктивният орган на мъжа и ВЛИЗА В репродуктивният орган на жената.И колкото и дадена жена да иска да изчука даден мъж това не може да стане,защото трябва да обърне тази верига,пък аз за такава аномалия не съм чел и чувал да се е получвала.Това може да се случи единствено при Хемафродитите,който ги има рядко,но и сред хората,които притежават и мъжки и женски полови белези като женското в тялото и лицето може да е надделяло повече, а мъжкото в репродуктивните органи.За да бъдем напълно директни ТОГАВА И САМО ТОГАВА жена може да чука мъж.Разликата е там че това вече не е нито пълноценна жена,нито пълноценен мъж,а някаква смесица между двата пола.Е,винаги една жена може да си присади нефукциониращ или не напълно член,че даже и функциониращ в днешно време, а има и секс колани за много желаещите да чукат дами,но това вече е съвсем друг въпрос.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 10:28
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!