- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ревност
Ако кажа "Спах с Иванчо" - да, автоматично се възприема като "Правихме секс с Иванчо."
Нещата се променят, ако кажа: "Спах у/в/при Иванчо"
Аз поне разбирам какво имаха в предвид потребителите, обаче явно някои хора си нямате работа и се заяждате с всичко, което на първо четене ви се струва нереално, дори смешно или и аз не знам. Дори не се замисляте какво значение се влага в думите, а ги приемате толкова буквално, че чак се обърквате.
По твоята логика, ако мъжа не се движи, а жената изцяло контролира секса, то мъжа няма да свърши дори, защото описаното не е секс...няма повече какво да коментирам!
Дано някой ден срещнеш жена, която да те заврже за леглото и да те "изчука"(не в прекия сммиъл, който ти влагаш в тая дума).
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-17-2013 на 10:09
То се вижда, че всякак се опитваш да защитиш идеите си и тези на приятелката ти,но...да опитам поне още веднъж.Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер.Е когато бях в Турция един съученик и една съученичка спаха около една седмица заедно на един креват в нашата стая,но пък секс не ги видях да правят.Ама знаеш ли може и да съм изпуснал нещоДругото,което го казах,но пак ще го повторя по друг начин.На кой му стърчи и на кой му е вдлъбнато?Кой го вкарва и кой го поема?И който и да контролира секса и който както ще да се движи това НИКОГА не може да промени един биологичен факт.Едно беличко нещо наречено сперма ИЗЛИЗА ОТ репродуктивният орган на мъжа и ВЛИЗА В репродуктивният орган на жената.И колкото и дадена жена да иска да изчука даден мъж това не може да стане,защото трябва да обърне тази верига,пък аз за такава аномалия не съм чел и чувал да се е получвала.Това може да се случи единствено при Хемафродитите,който ги има рядко,но и сред хората,които притежават и мъжки и женски полови белези като женското в тялото и лицето може да е надделяло повече, а мъжкото в репродуктивните органи.За да бъдем напълно директни ТОГАВА И САМО ТОГАВА жена може да чука мъж.Разликата е там че това вече не е нито пълноценна жена,нито пълноценен мъж,а някаква смесица между двата пола.Е,винаги една жена може да си присади нефукциониращ или не напълно член,че даже и функциониращ в днешно време, а има и секс колани за много желаещите да чукат дами,но това вече е съвсем друг въпрос.
![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 10:28
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!