.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 149

Тема: Ревност

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    аз имах в предвид коментара на nansi_2005 и BloodY_MerY.
    И добре поправям се: Има огромна разлика между "спя" и "правя секс", но когато чуеш "спах С ИМЕ НА НЯКОЙ ОТ СРЕЩУПОЛОЖНИ ПОЛ" не мислиш буквално за спене, нали?! Много е важно дали се каже спах/преспах С или спах/преспах В!

За авторката не ми се говори, щото тя ми се вижда прекалено малка да започне да се възползва сексуално от мъжете, без тотално да е обевена за к*рва от всички.

Друг въпрос: К`во прайм, ако "чука" не се движи, а частта, която се "изчуква" се движи?! Като искаш да си толкова буквален...
    Често не мислиш да.Но,защото така е възприето.Пък и няма особена причина да се хвалиш пред някой че си спал,което си е съвсем норммално нещо и всяка нощ го правим, а някои хора и по често.Но пък може и просто да си спала на един креват с някой твои по-близък съученик.Това автоматично ли значи,че си правила секс с него щом той е момче, а ти момиче? Не нали?
    Какво правим ако чука не се движи, а частта,която се изчуква се движи? Нищо не правим.Частта,която е за изчукване и се движи се набожда на шиш. Иначе както знаеш стандартният чук забива пирони на разни места.Ако вземеш един пирон и започнеш да го удряш в неподвижният чук разбира се,че няма да постигнеш абсолютно никакъв резултат.Ако вземеш и позакривиш пирона дори малко ще си истинскиш герой.Същото ще стане и ако вземеш едно парче цимент и започнеш да го удряш в кангото.Най много да се поразруши малко.

Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    Еми братовчет ми изчуква колите всеки ден.... Това ебач ли го прави? Търсете смисъла на изречението между редовете!!!! Не винаги нещата са това което пише!!! И ДА жена може да "го начука на мъж и БЕЗ ДИЛДО" !!!!!
    Както се каза това е метафора.Ако си пада сексуално по коли като в един скеч по телевизията може и да го прави ебач.Иначе не. И съжалвавам много,но теб ако може да те чука жена мен не може.Може само да се възползва.А която си мисли,че може да ме изчука,нека се пробва.Обаче преди това да си е направила тест за СПИН и други заболявания и да напишем един договор ,че не и дължа нищо и няма право да ме кара да правя ДНК тест.Ще и се предоставя хубаво да ме поизчука ама без презерватив изпразвайки се директно вътре в нея и ще се надявам да прихване,та да видим после кой кого ще се окаже че е изчукал
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 09:51
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    ...Но пък може и просто да си спала на един креват с някой твои по-близък съученик.Това автоматично ли значи,че си правила секс с него щом той е момче, а ти момиче? Не нали?
    Ако кажа "Спах с Иванчо" - да, автоматично се възприема като "Правихме секс с Иванчо."
    Нещата се променят, ако кажа: "Спах у/в/при Иванчо"

Аз поне разбирам какво имаха в предвид потребителите, обаче явно някои хора си нямате работа и се заяждате с всичко, което на първо четене ви се струва нереално, дори смешно или и аз не знам. Дори не се замисляте какво значение се влага в думите, а ги приемате толкова буквално, че чак се обърквате.
    По твоята логика, ако мъжа не се движи, а жената изцяло контролира секса, то мъжа няма да свърши дори, защото описаното не е секс...няма повече какво да коментирам!

Дано някой ден срещнеш жена, която да те заврже за леглото и да те "изчука"(не в прекия сммиъл, който ти влагаш в тая дума).
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-17-2013 на 10:09

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако кажа "Спах с Иванчо" - да, автоматично се възприема като "Правихме секс с Иванчо."
    Нещата се променят, ако кажа: "Спах у/в/при Иванчо"

Аз поне разбирам какво имаха в предвид потребителите, обаче явно някои хора си нямате работа и се заяждате с всичко, което на първо четене ви се струва нереално, дори смешно или и аз не знам. Дори не се замисляте какво значение се влага в думите, а ги приемате толкова буквално, че чак се обърквате.
    По твоята логика, ако мъжа не се движи, а жената изцяло контролира секса, то мъжа няма да свърши дори, защото описаното не е секс...няма повече какво да коментирам!
    То се вижда, че всякак се опитваш да защитиш идеите си и тези на приятелката ти,но...да опитам поне още веднъж.Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер.Е когато бях в Турция един съученик и една съученичка спаха около една седмица заедно на един креват в нашата стая,но пък секс не ги видях да правят.Ама знаеш ли може и да съм изпуснал нещо Другото,което го казах,но пак ще го повторя по друг начин.На кой му стърчи и на кой му е вдлъбнато?Кой го вкарва и кой го поема?И който и да контролира секса и който както ще да се движи това НИКОГА не може да промени един биологичен факт.Едно беличко нещо наречено сперма ИЗЛИЗА ОТ репродуктивният орган на мъжа и ВЛИЗА В репродуктивният орган на жената.И колкото и дадена жена да иска да изчука даден мъж това не може да стане,защото трябва да обърне тази верига,пък аз за такава аномалия не съм чел и чувал да се е получвала.Това може да се случи единствено при Хемафродитите,който ги има рядко,но и сред хората,които притежават и мъжки и женски полови белези като женското в тялото и лицето може да е надделяло повече, а мъжкото в репродуктивните органи.За да бъдем напълно директни ТОГАВА И САМО ТОГАВА жена може да чука мъж.Разликата е там че това вече не е нито пълноценна жена,нито пълноценен мъж,а някаква смесица между двата пола.Е,винаги една жена може да си присади нефукциониращ или не напълно член,че даже и функциониращ в днешно време, а има и секс колани за много желаещите да чукат дами,но това вече е съвсем друг въпрос.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 10:28
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на s40t4
    Има разлика от другарче само за секс и приятел... разликата е дали ще го делиш с други и дватата ще си правите квото искате или ще сте заедно,без други

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Цитирай Първоначално написано от s40t4 Виж мнението
    Има разлика от другарче само за секс и приятел... разликата е дали ще го делиш с други и дватата ще си правите квото искате или ще сте заедно,без други
    Не знам дали това беше отправено към мен,но...под първото,за което споменаваш разбирам прители с привелигии, а под второто разбирам евентуални бъдещи гаджета,които са стигнали почти до последната стъпка,но поради страх,мързел,самозаблуда, заетост,разстояние и т.н.не искат да я направят или поне единият не иска,а другият се подчинява поне секс да има ако не друго.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Първо не защитавам приятелката си, защото това момиче дори не го познавам, честно да си призная спрямо коментарите й и заяждането й с други потребители в други теми, даже може да се каже, че не съм кой знае колко позитивно настроена към нея, но й разбрах изказването и разбрах какво имаше в предвид.

Това, че ти приемаш нещата толкова буквално е разликата. И аз съм на мнение, че жената не може да си вкара пениса в котеот на мъжа, по простата причина, че го няма(леле каква изненада), ама не е в това въпроса.

Явно не мога да ти обесня, че думите имат пряко и преносно значение, а когато един говори за прякото, а друг за преносно става обърквация.

"Вече го споменах,но по логиката с Иванчо. Казваш: "Спах у/в/при Иванчо...на неговото легло. И какво? Приема се че щом си спала на леглото на Иванчо значи задължително сте правили секс,а може даже да си спала и сама на него,защото е бил голям кавалер." Писна ми да обеснявам, че има ОГРОМНА разлика в изразите "СПАХ С" и "СПАХ В/У/ПРИ". Както и ако изречението се допълни с "на едно легло", тогава вече може и да е имало, може и да е нямало секс. Ама ако се каже само "Спах с Иванчо" без други допълнения се подразбира, че не е буквално, а значи, че сме правили секс!
    Писна ми да обеснявам едно и също нещо.
    Не казвам, че жените имат атрибут, че да чукат, казвам, че "чукане" не се използва само в буквалния превод на думата!!!

И аз това се опитвам да ти обясня от сумата и време. Дали една жена ще каже:' Той ме чука" или "Аз го чуках" "Ние се чукахме" все е метафора,защото истинският израз е: "Правихме секс" с тая разлика,че дори и да го приемем като метафора,жената пак няма с какво да изчуква, а това е високопарен израз с цел показване на по висша форма от положението на даденият мъж и липса на всякакво уважение към него.Та по твоята логика.То какво значение има дали ще кажеш на някой:"Харесвам те" или "Обичам те" Нали и двете са израз на чувства.Каква е разликата?Защо някои хора толкова се дразнят като други не правят разлика? Може би,защото за да изпитваш второто трябва да си минал първо през първото,а не обратното.Та същата работа и тук.Въпроса е на принципна основа.Когато някоя жена каже как ще изчука даден мъж просто ми изглежда страшно неуважително към него поради причните,който обясних по-нагоре и веднага си създавам асоциацията,че дадената жена е с прекалено високо самочувствие може би дори и без покритие.А това е едно от нещата,които най не ме кефят в една жена.Самочувствие да,самоуважение да,но това е малко в повече.
    Последно редактирано от Niakoitam : 01-17-2013 на 11:12

Голям фен Аватара на s40t4
    Не знам дали това беше отправено към мен,но...под първото,за което споменаваш разбирам прители с привелигии, а под второто разбирам евентуални бъдещи гаджета,които са стигнали почти до последната стъпка,но поради страх,мързел,самозаблуда, заетост,разстояние и т.н.не искат да я направят или поне единият не иска,а другият се подчинява поне секс да има ако не друго.
    Щях да те цитирам, ако беше към теб.
    Иначе се съгласявам с казаното

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

anonymous708973
    Guest
    а може и да те обяви за тъпа курва и да му догнусее да се забърсва с мръсна кърпичка,с която се бърше всеки,който реши.
    Много нечестно, ама факт. И добре, че е така.

Цитирай Първоначално написано от BloodY_MerY Виж мнението
    Ти си от онези хора, които си мислят, че всичко трябва да се върти около мъжа и той едва ли не ти е господарят.Надявам се да разбереш точно, но ти пояснявам - не господар в секса, щото там е яко , а господар в живота.
    Точно на другата крайност съм, но явно задобрявам и се "очовечвам", щом успявам да оставя у другите коренно противоположно разбиране за себе си. Ще го дам това на моя да го прочете, сигурна съм, че много ще се забавлява.

Айде само да не обясняваш кой е с птичи мозък, щото не аз пиша като нервноболна. Засегни ме в още една тема, било то за книгите, които съм чела ("Винету" на Карл Май), или за терминологията, която "не разбирам" (оксиморон), и ще ти уредя бана. Подозирам, че много от модераторите ти се канят.

Повече от фен Аватара на Foxa^
    Ха , майна !
    Обаче БлъдиМерито ма кефи ква е безпардонна и как храни с право всеки и си е доста права за някой неща . Трябва и такива хора да има
    А това ,че човек се изразява художествено, дълго и напоително , далеч не го прави интелигентен . Така че си спестете сложните думи , s'il vous plaît.
    Изказването следва да използва само необходимите думи. От това не следва, че колкото по-малко думи, толкова по-добре. Но винаги когато се колебаете между различни еквивалентни по смисъл формулировки, избирайте по-лаконичната. Многословието не допринася за правдоподобността на писаниците ви . Принципът е "Не трябва да има нито една дума без която може и не трябва да липсва нито една дума, без която не може".
    И сега за финал ще цитирам езиковедът Уилям Стрънк, който пише:
    Стегнатото писане е убедително писане. Едно изречение не трябва да съдържа ненужни думи, един абзац не трябва да съдържа излишни изречения, по същата причина, по която една рисунка не трябва да съдържа излишни щрихи или една машина — непотребни чаркове. Това не значи авторът да пише само кратки изречения или да избягва подробностите, само скицирайки обектите си. Това означава всяка използвана дума да носи послание.
    Благодаря за вниманието
    Последно редактирано от Foxa^ : 01-18-2013 на 08:53

Banned Фен
    Заплахите ти са израз на умственото ти положение.Те изразяват единствено и само слабост, слабост, която не е присъща на хора, които правят уж смислени и дълбоко морални и смислово обособени коментари.А дали започваш да се очовечваш е спорен въпрос, но по вероятно и видимо за всички е твоето забиване - умствено и морално.Пантерке говоря на теб!

Banned Фен
    FOXA, не храня абсолютно никой!Просто е жалко , че има хора, които са си повярвали така!Просто забелжи какво става из форума - всяка един/една нов/а, които се появи тук и не се вписва в групичка на оная свиркулетка модераторката бива отритвана.А недей боже да е по красива и от някоя от тях или да е малко по разкрепостен тогава се превърща в трол, фейк или нещо си измислено от тях зщото не е удобна/ен и бива дискредитиран!И ако погледнеш пантерката е от групичката заради страхада не бъде оплюта и поругана.Ама само че трябва да знае, че вечерните и часове и както налагането на използването на интернет до определен час и е повлияло вместо в правилната в грешната посока.И ако си мисли, че УМРИ-то е само нейн жестоко лъже!Но го разбирам човека и не ми се искаше да го казвам това, но си е факт.Той едва ли ще признае каквото и да било във форум като този, които спира все повече и повече!Ама така всеки един интелегент или по скоро набеден за такъв е обикновен деградант!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Foxa^ Виж мнението
    Ха , майна !
    Обаче БлъдиМерито ма кефи ква е безпардонна и как храни с право всеки и си е доста права за някой неща . Трябва и такива хора да има
    А това ,че човек се изразява художествено, дълго и напоително , далеч не го прави интелигентен . Така че си спестете сложните думи , s'il vous plaît.
    Изказването следва да използва само необходимите думи. От това не следва, че колкото по-малко думи, толкова по-добре. Но винаги когато се колебаете между различни еквивалентни по смисъл формулировки, избирайте по-лаконичната. Многословието не допринася за правдоподобността на писаниците ви . Принципът е "Не трябва да има нито една дума без която може и не трябва да липсва нито една дума, без която не може".
    И сега за финал ще цитирам езиковедът Уилям Стрънк, който младши пише:
    Стегнатото писане е убедително писане. Едно изречение не трябва да съдържа ненужни думи, един абзац не трябва да съдържа излишни изречения, по същата причина, по която една рисунка не трябва да съдържа излишни щрихи или една машина — непотребни чаркове. Това не значи авторът да пише само кратки изречения или да избягва подробностите, само скицирайки обектите си. Това означава всяка използвана дума да носи послание.
    Благодаря за вниманието
    "За простите неща се говори с прости думи" е мисъл, която пък на мен ми допада. Казусът в случая не е прост. Не съм била многословна. За това си има термин, наречен плеоназъм, или казано по български - словесна диария. Не съм привърженичка на този тип патетични и префърцунени изказвания сред подобна аудитория, което прави поста ти неуместен, защото думата, която употребих, имаше послание, а именно: "Двете неща не могат да се случат едновременно, защото едното отстранява другото". Накратко казано, ОКСИМОРОННО. (Примери от литературни творби да давам ли?) Така че... ето, изразила съм се лаконично.

Блъди, спри се. Не може полуграмотен човек да ми прави забележка за начин на изразяване.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде само да не обясняваш кой е с птичи мозък, щото не аз пиша като нервноболна. Засегни ме в още една тема, било то за книгите, които съм чела ("Винету" на Карл Май), или за терминологията, която "не разбирам" (оксиморон), и ще ти уредя бана. Подозирам, че много от модераторите ти се канят.
    Я какво имаме тук ? Загуба на уравновесеност ли надушвам ? Подозирам, че след като имаш толкова сериозни връзки в структурата на този форум, е напълно благоразумно да напуснем на мига, защото в противен случай ако не сме съгласни с твоите доводи има опасност да ни уредиш с някой бан, пък кой знае, може и с бой.

Към автора: Да го ревнуваш е в повечето случаи напълно нормално. Човек има собственическо мислене относно много неща, а това не прави никакво изключение.
    Последно редактирано от draid : 01-17-2013 на 15:40

Мега фен
    нещата опират до емоционалната нагласа и играта с чувствата, но ти си птичия си промит мозък едва ли би могла да разбереш тези разсъждения.
    Не ми се изпада в подробности, но генерално жена на мъж в емоционален аспект да го 'начука' няма как да се случи, освен ако въпросният мъж не е склонен към зависимост/и (//мекотело). Имаме си и нагледен пример за такъв в темата.
    Сори, Мерка.

От друга страна обаче ситуацията, в която се намира авторката, е напълно разбираема.
    Да спре да се оправя с въпросния и ще й се изпарят проблемите.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Я какво имаме тук ? Загуба на уравновесеност ли надушвам ? Подозирам, че след като имаш толкова сериозни връзки в структурата на този форум, е напълно благоразумно да напуснем на мига, защото в противен случай ако не сме съгласни с твоите доводи има опасност да ни уредиш с някой бан, пък кой знае, може и с бой.
    Не се прави на интересен. Не отива на човек, който претендира да е зрял.
    Прочети ми пак последното изречение. Тоя форум такива като нея не ги търпи.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не се прави на интересен. Не отива на човек, който претендира да е зрял.
    Прочети ми пак последното изречение. Тоя форум такива като нея не ги търпи.
    Хахаха тоя форум като гледам какво търпи, не мисля че не би търпял някой който се изказва открито. Аз съм зрял, но след като ти претендираш за това недей да заплашваш с бан ... смешно и детинско е. Има си хора които са сложени да гледат и да преценява, поне така трябва да е.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не са за всеки този тип взаимоотношения. В случая ти явно си се привързала наистина, докато на него си му просто поредната. Нормално е да ревнуваш, но явно трябва да си прекратите отношенията.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Тъпо е да го ревнуваш, ако сте се уговорили само за секс.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Оле оле.... малки завистливи "кучки " какво направихте..... Ето това му трябва на БЪЛГАРИНА – ЗРЕЛИЩЕ ..... било то по телевизията или соц.мрежи!!! Спрете се!!!! Помислете върху темата и оставете всеки да има мнение!!! 2013 ГОДИНА сме вече.... имаме право на това поне.... Авторката пуска тема и вие като ОРЛИ ..... една през друга..... ЕТО ТОЛКОВА ви е капацитета на половината дето се изтъквате че сте компетентни !!! Хайде стремете се да говорите по темата а не за това кой какво може .... като колега.... Щял да хвърля директно вътре и после ..... УСПОКОЙ СЕ ПРИЯТЕЛЮ ... ТУК СМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ А НЕ да мерим кой може да хвърля и кои НЕ!!!! Това е форум а не АРЕНА!!! Със здраве от Батко МИТКО !

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Накратко да питам нормално ли е да ревнувам момчето с което само правя секс?С него дори рядко се целуваме.Правила съм свирки на други преди него, но той ми беше първият в секса и вече няколко месеца само с него го правим.Ама днес разбрах, че чукал и други и ми стана кофти и май ревнувам?Това нормално ли е да си ревнувам сеск другарчето?Нещо съм объркана....

Ами ако си започнала да се влюбваш е нормално...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом е само секс, много ясно, че има правото да чука и други. Ако искаш да сте квит прави го и ти.

Цитирай Първоначално написано от just_a_girl2007 Виж мнението
    Тъпо е да го ревнуваш, ако сте се уговорили само за секс.
    Това също винаги ми се е струвало доста забавно.Ако сте се уговорили вика.Само дето тук говорим за чувства, а те не са движима или недвижима собственост и не подлежат на почти никакви договори.

Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    Оле оле.... малки завистливи "кучки " какво направихте..... Ето това му трябва на БЪЛГАРИНА – ЗРЕЛИЩЕ ..... било то по телевизията или соц.мрежи!!! Спрете се!!!! Помислете върху темата и оставете всеки да има мнение!!! 2013 ГОДИНА сме вече.... имаме право на това поне.... Авторката пуска тема и вие като ОРЛИ ..... една през друга..... ЕТО ТОЛКОВА ви е капацитета на половината дето се изтъквате че сте компетентни !!! Хайде стремете се да говорите по темата а не за това кой какво може .... като колега.... Щял да хвърля директно вътре и после ..... УСПОКОЙ СЕ ПРИЯТЕЛЮ ... ТУК СМЕ ДА КОМЕНТИРАМЕ А НЕ да мерим кой може да хвърля и кои НЕ!!!! Това е форум а не АРЕНА!!! Със здраве от Батко МИТКО !
    Понежев ми се стори че визираш и мен та да отговоря.Не,че нещо,но ми се струва леко странно мъж на 29 години с женски ник,да обяснява как жена можело да изчука мъж.Имам усещането,че или се мазниш много яко тук пред някоя кака да те види колко си широко скроен или си падаш по бая нестандартни забавления.

Мега фен Аватара на babity
    Не си лягай с някой друг, само за да видиш реакцията му. Глупаво е, защото ще пренесеш детинските си качества в област, която би трябвало да засяга големи хора. Направи го, ако ти се прави. И не се постарай да не раздухваш много къде какво с кого правиш, защото ще сгрешиш. Дори и най - близките ти ще започнат да те осъждат. Нашето общество не е готово да приеме дамите, които знаят какво искат, как да си го вземат, а после и да не се интересуват от отзивите.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Понежев ми се стори че визираш и мен та да отговоря.Не,че нещо,но ми се струва леко странно мъж на 29 години с женски ник,да обяснява как жена можело да изчука мъж.Имам усещането,че или се мазниш много яко тук пред някоя кака да те види колко си широко скроен или си падаш по бая нестандартни забавления.[/QUOTE]

100% непозна!!!! Нито едното нито другото!!!! ГЛЕДАМ СЕЙР БЕЗ ПАРИ ето това правя!!! Пък това да се мазна на някоя е най-последното което бих търсил тук!!! А относно моя НИК СПОДЕЛЯМ ПРЕД ВСИЧКИ ЗА ДА ЗНАЯТ И ДА НЕ ОСТРОУМНИЧАТ - това ми е прякор от 10годишен.... Ако някой иска да обясня само да пита....!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си