- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Студентска тема
Окей. Моя грешка. Живей с тях 5 години и тогава ми се обади :Д
Извиняввам се, че прекъсвам темата за шведите, но исках да задам и моя въпрос. Може ли да ми дадете мнение за ЦИЕК към СУ? Чувала съм много хубави неща, но ако някой учи/ е учил там ще ми е от голяма помощ. Мисля, че Екстриймскрийм учеше там, но отдавна не съм я засичала тук.
Имам и откачената идея да уча в Хонолулу![]()
И аз има въпрос - някой учи ли Книгоиздаване или да има познати в тази специалност? Общо взето искам да попитам няколко въпросчета някой по запознат![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
2-ри курс,Софийски университет,специалност:Не формално образование
аз да се похваля,че се освободих от изпита си по маркетинг,нооо.. ме чакат още 5![]()
ПУ, стопанско управление, 2ри курс![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Утре ми е предпоследния изпит! Основи на икономическите теории...дано мине добре,после и социологията,и това е![]()
Пацо : УНСС = 4:0Информатика 6 ; Математика 5 ; Основи на ик.теория 4 ; Стопанска история 4 ;
Среден успех = 5.00 или 4.80 (зависи от Марчеви)
а сега ... Студентски ще гори![]()
Секс в Хаити, френски кибрити
Като се заразказвали за УНСС ...:Д
Стопанска история - 5
Основи на ик.теория - 5
История на ик.теории - 5
Социология - 4
Математика - дай боже 3 ахахах:Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
говори , говори ,така ми говори :Д http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...79538884_n.jpg
да ти кажа на мен нощният живот ми влияе добре ххо
Айде УНСС почти свършиии
Да си кажа и аз:
Стопанска история - 4
Основи на ик.теория - 6
История на ик.теории - 3
Социология - предстои,дано хвана 4
Математика - 6
История почти не учих,беше ми адски тъп материала,но за основите си седнах над-то и си научих всичко
От ентусиазъм по тая шестица си купих 5 лака днес,Атанасов е виновен!!!
Искам да кандидатствам в Симеоново? Случайно някой да има информация? Ако случайно не ме вземат ще се пробвам във Велико Търново за военен.
Русенски университет "Ангел Кънчев" - Компютърни системи и технологии 3-ти курс.
аз:унсс - 2:0
стопанска история - отл.6
социология- 4
в следващата една седмица ше се разбере и дали ше изгоря по основите на ик. теории или ше стана най-великата![]()
dgdg
Надписът до входната врата на ЦИЕК - "Надежда всека тука оставете" - Ад на Данте. Има вярно. Единствените специалности, на които им счупват гъзовете от учене колкото нас са медицина и право, като не гарантирам.
За пример ще ти дам, че освобождаване от изпити при мен няма. 2-ри курс съм и имам 4 изпита по корейски в рамките на зимната сесия, като оценката от 4-те изпита е една. Отделно имам морфология на корейския език, който се състои от практическа и теоретическа част, като оценката също е една. Ако се счупваш от учене и позарежеш социалния си живот, ще прокопсаш. Не е голяма философия, ама трябва много четене. За пример, между 20-25% от първоначално записалите се завършват. Другите се отказват или заминават по някои програми, но заминалите са много по-малко от отказалите се.
Лека специалност няма. От това, което съм видял, Арабистика е най-трудната специалност. От 30 човека около 3-4 си взимат изпита на края на годината по практически арабски, останалото двойки. Повечето се отказват. Ако имаш интерес към жълтите езици (корейски,китайски,японски) се записвай, но арабистиката им ебават майката отвсякъде. Другото г/д се търпи. Имай предвид, че колегите ти ще са висок калибър зубъри, които със сигурност рядко си срещала в училище. В отделна сграда сте - ЦИЕК, лекции в ректората няма, или ако има са много малко и не за всяка специалност. Като цяло е добре, зависи с каква нагласа тръгнеш, но ако си решила да учиш там, едни 4 години от живота си г/д само това трябва да правиш. Аз, например.. по-малко уча, отколкото би трябвало и треперя преди сесиите.
Temet Nosce
벨야카