- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2012/2013 - 10кл - 96'
аз.. бивам... тая седмица трябва да стана по физика... имам тест по история за който нищо не знам ( тая година хич не уча по история) и трябва да науча 4 урока перфектно ... не мога да си направя режим след ваканцията - много ми се спи... и такам...
и аз имам 2ка криси, ама моята е от преди ваканцията :Д за настроениеиначе и аз имам доста контролни следващата седмица, също по история както на марти, ама ще поучим, няма къде да ходим :д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ние в сряда имаме класно по математика, в понеделник контролно по история и в четвъртък по география
иначе другата неделя ще ходя на олимпиадата по химия и имам доста неща за преговаряне..
макар че, реших почти всичко от тази, която е била миналата година, без да уча
so, много е възможно да мина на 2-ри кръг :д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
о.О още сте на класни ? на мен отдавна ми минаха.. иначе по химия и аз ще ходя,та да видим какво ще направя... по математика отново се разочаровах - пак не бяхме взели материала.. само 1та задача - и тя ми е вярна и другите по пътя на логиката каквото успях да направя... въпреки,че ако само се бях сетила за 1 нещо 2рата задача също щях да я направя,но шанс ... по физика хич не отидох
Поне че класните минахаКакто се очертава, почти всеки ден ще имам контролно, изпитване или препитване по почти всеки предмет. Отделно трябва да подготвям презентация минимум 10 страници за олимпиада по немски,а въобще не ми се занимава. -,-
На олимпиади по принцип не ходя, но сега съм задължена да предам есе за училищния кръг по философия.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
по химия и мен ме викаше госпожата, беше доста настоятелна, щото от класа съм най-добър по нейния предмет, ама имам други ангажименти, зает човек съма мартушка да поизчисти малко лс-та :Д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
секунда
секунда е много![]()
sapphire5![]()
хелов хора^^
ще съм ви адски благодарна, ако ми помогнете мъничко с органичната химия.. принципно не бих искала помощ, ако наистина не ми се налагаше и ще разбера, ако на никой не му се занимава :д
тамм, трябва да напиша химичните свойства на Етан и 1бутен, търсих в учебника, в интернет, но никъде не намирам точно това, което ми трябва и се получава сложно :/
и съживете я малко тази тема, излагаме се :д
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Как сме набори и другите от 97 ?....
С каква оценка ще завършите 1-вия срок ?
Аз лично слабо се представих 5,00 , но пък съм оптимист и 2рия срок ще си завърша с 5,75, а година ще видим.![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
темата замря... 1вия срок мн ме прецака тая по история и физика.. и завършвам с 5.70надявам се на края на годината да е поне малко повече
![]()
А аз с 5,46 ;d
хах пък аз по чудо завършвам първи срок с 6,00 и ще си взимам още стипентдията![]()
Браво на всички хора завършили първия срок с или над 5, 00.
А, я се запитайте, колко запомнихте от на ученето до сега ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Завършвам с 5,63, доволна съм![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (