- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Отивам и аз на кератинова терапия!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
http://www.zoya.bg/delivery.html 4лв. ако не си в софия - малко им е доставката![]()
Би трябвало да е добро,ако е с био сертификат
Оооо,страхотна е! На мен най-много къдрава ми харесва май,много леки и небрежни чупкиА колко й е струвала кретиновата тепария?
Аха,да,мерси
И да питам-каква е разликата между арганово масло и масло от макадамия?Ако има такава,де..
Макадамия не е ли фирма? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз да ви кажа,днес си правих маска,че от 3 седмици не си бях правила.Сложих,жълтък,кисе о мляко,ракия,сок от резен лимон,мед,хума,какао,канела ,бадемово масло и масло от гроздови семки.След баня й намазах корените с ампула за растеж.
П.П. някоя от вас се занимаваше с Орифлейм,но не помня коя от вас беше.Пиши ми на ЛС да те питам нещо.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще ме извинявате,ама косата на момичето от снимките си е ГЕН!
А,ако не е,то едва ли я третира по - често от 1,2 пъти в месеца.Личи ,че е малка едва ли и прави кой знае какво.
Хубава е,де.Но не от маски.
^Всъщност не е така.
Когато още е била на няколко месеца косата и е била много рядка и родителите и са решили
да я обръснат,за да стане по-гъста и да е такава каквато я виждаме сега.Прави си маски ,наистина не толкова
често,но пък и не я третира защото естествената и е прекрасна и няма смисъл.Ползва и професионални продукти за коса.
Аз днес се обадих да си запиша час за кератинова терапия ,но ми казаха,че днес не работят . Останах малко очудена и разочрована,но явно ще трябва да отида утре.
^ мога да ти кажа че родителите са избързали.. а и да не са е от бръсненето... наистина ако нямаш хубав ген и маски и чудесии да правиш по хубава откъм гъстота няма да стане.. ще расте - да,ще има блясък и здравина - да,но няма да стане гъста... аз до 4ти клас имах на майка ми косата... подстригах се,влезнах в пубертета и като ходих на 14 с майка ми за лична карта ( понеже баща ми го познават там) тая дето ме снимаше и взимаше информацията каза '' леле на кой е тая коса'' щото на мама е гъста,но с тънък косъм и все едно е рядка.. и чисто права....та така...
може би защото повечето днес почиват
Какво представлява тая кератинова терапия,и колко струва?
Това с бръсненето точно са бабини деветини.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ааа и аз като съм била ммалка, едната ми баба казала да ме обръснат, за да имам след това гъста и дълга коса, а на тази ми баба косата беше дълга до кръста и наистина хубава ;д амаа нашите ненен как ще я обръснем и дрън дрън сега си седя с такава коса ;хх а много ме е яд, че не са го направили![]()
И малко off-topic тъй като не мога да преценя ;д според вас на бяла кожа, със зелени очи какъв цвят коса ще отива ? :Д Тъмно кестеняво , или светло с леки кичури ?![]()
Космите стават по-видими, но не и по-дебели. Просто старите са били изсветлели от слънцето, а новите не са. Пълна простотия е да бръснат децата така, като някакви раково болни да чукам на дърво. Ужас. Хубаво, че нашите не са го направили. Косата е ген. С грижи можеш да възстановиш до степен ген, тоест преди влиянията на преса, сешоар, шампоани, слънце, околна среда, но няма как да докараш повече коса, отколкото ти е писана както се казва.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Приятелката ми сега си е взела някаква безамонячна къна и ме убеждава, че щяла да падне за 3 до 6 измивания, щото била без амоняк. Верно ли е или да не и позволявам да си съсипва главата?
http://www.marica.bg/show.php/show.php?id=75741 ей такава си е взела цвят кестен, щото навсякъде и обяснявали, че не, то нямало безцветни къни.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-28-2013 на 08:57
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ааа, искам и аз да ходя на кератинова терапия!weheartiit, колко е струвало на приятелката ти тази терапия и какви проф. продукти използва, моля те кажи?
![]()
И мен, като малка са искали да ме подстригват така, но мама не е давала и сега съм си с тая коса, но и аз мисля, че са бабини деветини.![]()