.
Отговор в тема
Страница 87 от 102 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 2530
    Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Уоууу ;хх АДСКИ якаа е ! :Д тя откога е с толкова дълга коса, ако не е нахално ? :Д наистина много хубава косичка
    Ами от първи клас е започнала да я пуска и от тогава не е сменяла драстично дължината .

Попринцип не я изправя,а ходи с естествена ,но днес е била на кератинова терапия (за която аз ви питах по-рано) и така изглежда косата и след нея.

Отивам и аз на кератинова терапия!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...%B3%D1%80.1126
    Мен това ме заинтригува. Цели 500мл .. Някой да знае колко е доставката?
    http://www.zoya.bg/delivery.html 4лв. ако не си в софия - малко им е доставката

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъъъ изравнено написах... прочети пак
    Съжалявам. Не знам и аз какви ги чета днес. Един път ро прочетох '' изправено'' после '' изрично'' , но е и '' изравнено '' :Д

Супер фен Аватара на fizzyg
    ми да ама никой не ми отговори
    Би трябвало да е добро,ако е с био сертификат

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Ейй момичета,искам само да ви покажа косата на най-добрата ми приятелка.Страхотна е <3 Мотивирам се като я гледам и реших,че може да мотивира и всички други в тази темичка...

http://prikachi.com/images.php?images/521/5794521R.jpg - накъдрена

http://prikachi.com/images.php?images/523/5794523c.jpg - естествена

http://prikachi.com/images.php?images/534/5794534b.jpg - изправена
    Оооо,страхотна е! На мен най-много къдрава ми харесва май,много леки и небрежни чупки А колко й е струвала кретиновата тепария?

http://www.zoya.bg/delivery.html 4лв. ако не си в софия - малко им е доставката
    Аха,да,мерси

И да питам-каква е разликата между арганово масло и масло от макадамия? Ако има такава,де..

Макадамия не е ли фирма? :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Съжалявам. Не знам и аз какви ги чета днес. Един път ро прочетох '' изправено'' после '' изрично'' , но е и '' изравнено '' :Д
    няма нищо,случва се

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Макадамия не е ли фирма? :Д
    Не.Австралийски орех,много ценен
    Ето го:

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ейй момичета,искам само да ви покажа косата на най-добрата ми приятелка.Страхотна е <3 Мотивирам се като я гледам и реших,че може да мотивира и всички други в тази темичка...

http://prikachi.com/images.php?images/521/5794521R.jpg - накъдрена

http://prikachi.com/images.php?images/523/5794523c.jpg - естествена

http://prikachi.com/images.php?images/534/5794534b.jpg - изправена
    Олее,уникална е!!Особенно къдрава е мега яка.

Град
    Пловдив
    Аз да ви кажа,днес си правих маска,че от 3 седмици не си бях правила.Сложих,жълтък,кисе о мляко,ракия,сок от резен лимон,мед,хума,какао,канела ,бадемово масло и масло от гроздови семки.След баня й намазах корените с ампула за растеж.

П.П. някоя от вас се занимаваше с Орифлейм,но не помня коя от вас беше.Пиши ми на ЛС да те питам нещо.

Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Аз да ви кажа,днес си правих маска,че от 3 седмици не си бях правила.Сложих,жълтък,кисе о мляко,ракия,сок от резен лимон,мед,хума,какао,канела ,бадемово масло и масло от гроздови семки.След баня й намазах корените с ампула за растеж.

П.П. някоя от вас се занимаваше с Орифлейм,но не помня коя от вас беше.Пиши ми на ЛС да те питам нещо.
    .

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Не.Австралийски орех,много ценен
    Ето го:
    да де, ама масло от макадамия в тоя форум не значи ли маслото на марката макадамия? :Д не знаех, че има масло от орех макадамия
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

да де, ама масло от макадамия в тоя форум не значи ли маслото на марката макадамия? :Д не знаех, че има масло от орех макадамия
    В момента не говорех за маслото на марката макасамия :Д Ама и не съм се изразила добре явно..Говорех точно за масло от отрха на плода,да

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa Виж мнението
    Аз да ви кажа,днес си правих маска,че от 3 седмици не си бях правила.Сложих,жълтък,к исело мляко ,ракия,сок от резен лимон,мед,хума,какао,канела ,бадемово масло и масло от гроздови семки.След баня й намазах корените с ампула за растеж.

.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ще ме извинявате,ама косата на момичето от снимките си е ГЕН!
    А,ако не е,то едва ли я третира по - често от 1,2 пъти в месеца.Личи ,че е малка едва ли и прави кой знае какво.
    Хубава е,де.Но не от маски.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^Всъщност не е така.
    Когато още е била на няколко месеца косата и е била много рядка и родителите и са решили
    да я обръснат,за да стане по-гъста и да е такава каквато я виждаме сега. Прави си маски ,наистина не толкова
    често,но пък и не я третира защото естествената и е прекрасна и няма смисъл.Ползва и професионални продукти за коса.

Аз днес се обадих да си запиша час за кератинова терапия ,но ми казаха,че днес не работят . Останах малко очудена и разочрована ,но явно ще трябва да отида утре.

Banned Мега фен
    ^ мога да ти кажа че родителите са избързали.. а и да не са е от бръсненето... наистина ако нямаш хубав ген и маски и чудесии да правиш по хубава откъм гъстота няма да стане.. ще расте - да,ще има блясък и здравина - да,но няма да стане гъста... аз до 4ти клас имах на майка ми косата... подстригах се,влезнах в пубертета и като ходих на 14 с майка ми за лична карта ( понеже баща ми го познават там) тая дето ме снимаше и взимаше информацията каза '' леле на кой е тая коса'' щото на мама е гъста,но с тънък косъм и все едно е рядка.. и чисто права....та така...

може би защото повечето днес почиват

Град
    Пловдив
    Какво представлява тая кератинова терапия,и колко струва?

Това с бръсненето точно са бабини деветини.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Това с бръсненето точно са бабини деветини.
    моля ? извинявай с какво се обезкосмяваш ? ако е с кола маска... ако ти стиска,бръсни се на едно място 1 месец постоянно и после сравни космите.. точно за видимо нещо как може да кажеш че са бабини деветини .. не случайно хората отбягват бръсначите вече

^Всъщност не е така.
    Когато още е била на няколко месеца косата и е била много рядка и родителите и са решили
    да я обръснат,за да стане по-гъста и да е такава каквато я виждаме сега. Прави си маски ,наистина не толкова
    често,но пък и не я третира защото естествената и е прекрасна и няма смисъл.Ползва и професионални продукти за коса.

Аз днес се обадих да си запиша час за кератинова терапия ,но ми казаха,че днес не работят . Останах малко очудена и разочрована ,но явно ще трябва да отида утре.

Ааа и аз като съм била ммалка, едната ми баба казала да ме обръснат, за да имам след това гъста и дълга коса, а на тази ми баба косата беше дълга до кръста и наистина хубава ;д амаа нашите ненен как ще я обръснем и дрън дрън сега си седя с такава коса ;хх а много ме е яд, че не са го направили

И малко off-topic тъй като не мога да преценя ;д според вас на бяла кожа, със зелени очи какъв цвят коса ще отива ? :Д Тъмно кестеняво , или светло с леки кичури ?

Космите стават по-видими, но не и по-дебели. Просто старите са били изсветлели от слънцето, а новите не са. Пълна простотия е да бръснат децата така, като някакви раково болни да чукам на дърво. Ужас. Хубаво, че нашите не са го направили. Косата е ген. С грижи можеш да възстановиш до степен ген, тоест преди влиянията на преса, сешоар, шампоани, слънце, околна среда, но няма как да докараш повече коса, отколкото ти е писана както се казва.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Приятелката ми сега си е взела някаква безамонячна къна и ме убеждава, че щяла да падне за 3 до 6 измивания, щото била без амоняк. Верно ли е или да не и позволявам да си съсипва главата?
    http://www.marica.bg/show.php/show.php?id=75741 ей такава си е взела цвят кестен, щото навсякъде и обяснявали, че не, то нямало безцветни къни.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 01-28-2013 на 08:57
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ааа, искам и аз да ходя на кератинова терапия! weheartiit, колко е струвало на приятелката ти тази терапия и какви проф. продукти използва, моля те кажи?

И мен, като малка са искали да ме подстригват така, но мама не е давала и сега съм си с тая коса, но и аз мисля, че са бабини деветини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си