.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ^ точно.
    И от там следва,че износът ни е много по-малък от вноса.
    Купуваме чужди стоки- недопринасяме на бюджета
    Купуваме български стоки - допринасяме
    Просто е.
    Парите трябва да имат обръщение.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Nakadah, защото тя критикува хората, които купуват вносни стоки - което е неизбежно и не ми се спори по въпроса. Схващаш ли?
    Мне... Но какво ли има да спориш...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    От икономическа гледна точка купуването на цигари родно производство е по-добро от купуването на коя да е друга вносна стока. Просто защото потреблението на български продукти подпомага българсите производители, следователно и националната икономика, докато потреблението на вносни стоки подпомага чуждестранните производители. Теоретично.
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond Виж мнението
    Нямаме производство ?

Няма производство=няма пари.
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    И от там следва,че износът ни е много по-малък от вноса.
    Купуваме чужди стоки- недопринасяме на бюджета
    Купуваме български стоки - допринасяме
    Просто е.
    Парите трябва да имат обръщение.
    Горните постове са в отговор на пантерката...

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Защото не съм видял, човек дето да пести и да има пари. Все пести и все не му стигат. Разковничето е във влагането на парите в активи, а не складирането им в буркани.
    Проблема е, че всеки говори за активи,бондове,стокове,опц и блаблабла ама никой си няма и най-малка представа как тези неща всъщност работят. Освен ако нямаш добро финансово и икономическо познание и дебела пачка нищо няма да спечелиш от тези неща...

Знаете ли на мене кое ми е интересното? Всеки се оплаква как взимал 300-400лв на месец и било нищо. В същото време ги гледам същите тези хора в БМВ-та/Ауди-та/Мерцедеци и ходят на почивки веднъж на няколко месеца.

В България всеки 1.5ти има Iphone или друг скъп апарат, нищо, че тези апарати в БГ са няколко работни заплати. Или се седи по кафенца по цял ден или по барове цяла нощ.

За завършването на некъв си пиклив 12 клас се мятат $4-5к за 1 ден, без дори да ни мигне окото и тн

Та, интересното ми е с тези пикливи заплати в БГ как подяволите става това???
    Последно редактирано от Sh@d0w : 01-31-2013 на 03:49 Причина: блааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си