.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Голям фен Аватара на monroe999
    едвам си отмих маската с яйце, кисело мляко и зехтин... два пъти шампоан, след това маската на Денис и, като излезнах от банята, косата ми беше много суха и заплетена... сложих масло и стана по-добре
    и ми пада много коса, докато си слагам маска/докато се къпя, след къпане...

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    едвам си отмих маската с яйце, кисело мляко и зехтин... два пъти шампоан, след това маската на Денис и, като излезнах от банята, косата ми беше много суха и заплетена... сложих масло и стана по-добре
    и ми пада много коса, докато си слагам маска/докато се къпя, след къпане...
    Ама ти цялото яйце ли сложи???
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ама ти цялото яйце ли сложи???
    да, реших този път да сложа цяло грешка... но и само с жълтък пак ми остава суха после
    Последно редактирано от monroe999 : 01-31-2013 на 14:00

да, реших този път да сложа цяло грешка... но и само с жълтък пак ми остава суха после
    Слагай повече масла бадемово примерно и зехтин extra virgin.

Слагай повече масла бадемово примерно и зехтин extra virgin.
    точно такъв зехтин сложих, другия път ще сложа и масло, обаче имам почти пълен стимулант, арганово масло и от пшеничен зародиш, не искам да си купувам други засега
    а гледам да редувам при едното къпане стимулант в корените и зехтин по дължината, а при следващото къпане яйце, кисело мляко, зехтин, мисля да започна да добавям и мед и сок от лимон? и може да сложа масло от пшеничен зародиш
    Последно редактирано от monroe999 : 01-31-2013 на 14:49

точно такъв зехтин сложих, другия път ще сложа и масло, обаче имам почти пълен стимулант, арганово масло и от пшеничен зародиш, не искам да си купувам други засега
    а гледам да редувам при едното къпане стимулант в корените и зехтин по дължината, а при следващото къпане яйце, кисело мляко, зехтин, мисля да започна да добавям и мед и сок от лимон? и може да сложа масло от пшеничен зародиш
    Просто слагай повече като количество от маслото. И не слагай цялото яйце, само жълтъка. И си ползвай стимуланта, срока на годност му е кратък.

Просто слагай повече като количество от маслото. И не слагай цялото яйце, само жълтъка. И си ползвай стимуланта, срока на годност му е кратък.
    мерси за съветите!
    ползвам си стумаланта г/д веднъж на 5 дни, препоръчаха ми да е веднъж-два пъти седмично, така и правя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си