.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2530

Hybrid View

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Слагай повече масла бадемово примерно и зехтин extra virgin.
    точно такъв зехтин сложих, другия път ще сложа и масло, обаче имам почти пълен стимулант, арганово масло и от пшеничен зародиш, не искам да си купувам други засега
    а гледам да редувам при едното къпане стимулант в корените и зехтин по дължината, а при следващото къпане яйце, кисело мляко, зехтин, мисля да започна да добавям и мед и сок от лимон? и може да сложа масло от пшеничен зародиш
    Последно редактирано от monroe999 : 01-31-2013 на 14:49

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    точно такъв зехтин сложих, другия път ще сложа и масло, обаче имам почти пълен стимулант, арганово масло и от пшеничен зародиш, не искам да си купувам други засега
    а гледам да редувам при едното къпане стимулант в корените и зехтин по дължината, а при следващото къпане яйце, кисело мляко, зехтин, мисля да започна да добавям и мед и сок от лимон? и може да сложа масло от пшеничен зародиш
    Просто слагай повече като количество от маслото. И не слагай цялото яйце, само жълтъка. И си ползвай стимуланта, срока на годност му е кратък.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Просто слагай повече като количество от маслото. И не слагай цялото яйце, само жълтъка. И си ползвай стимуланта, срока на годност му е кратък.
    мерси за съветите!
    ползвам си стумаланта г/д веднъж на 5 дни, препоръчаха ми да е веднъж-два пъти седмично, така и правя

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    мерси за съветите!
    ползвам си стумаланта г/д веднъж на 5 дни, препоръчаха ми да е веднъж-два пъти седмично, така и правя
    Моля. ))

Аз вчера се намазах само с бадемово масло преди да се изкъпя, стоях около 4 часа така, купих си пак шампоан черния Глис и днеска косата ми мирише толкова якооо <3
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си